0800 165 000

Työpistematto Sit and Stand

  • Työpistematto seisontatyöhön ja tuolin alle, lisää työhyvinvointia, auttaa jaksamaan

Työpistematto Sit and Stand

Tuotekoodi: 3326020

Kestävästä ja kierrätettävästä vinyylistä ja pehmeästä ZedlanTM -materiaalista valmistettu työpistematto, joka sopii erinomaisesti esim. korkeussäädettävän pöydän eteen suojaamaan lattiaa ja antamaan pehmeää joustavuutta seisontatyöskentelyssä. Sit and Stand -maton päällä voit helposti vaihdella työtapaa istumisen ja seisomisen välillä, sillä matto on erinomainen lattiasuojan ja ergonomisen maton yhdistelmä.

Istuessasi työtuolin renkaat liikkuvat kevyesti maton kovalla yläpinnalla ja samalla tuolinalusmatto suojaa lattiaa kulumiselta. Seistessä pehmeä ergonominen matto tarjoaa joustavan alustan, joka aktivoi keskivartalon syviä lihaksia, parantaa tasapainoa ja suojaa polvia ja niveliä kuormitukselta. Vaimentavan työpistematon päällä jalat eivät väsy niin helposti ja matto auttaa vähentämään jalkojen ja selän oireilua.

Matto on erittäin helppohoitoinen, ja sen puhdistus onnistuu harjaamalla, imuroimalla ja pesemällä se miedolla puhdistusaineella.

Työpistematon yläpinta on vinyyliä ja alapinta joustavaa ZedlanTM -materiaalia. Maton paksuus 11,5 mm. Matto on kooltaan 1200 (L) x 1500 (P) mm.

Tuotteella on 2 vuoden takuu.

Väri Harmaa
Pituus (mm) 1500
Leveys (mm) 1200
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 179,-
Saatavuus:
Nopea toimitus

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista