0800 165 000

Katso koko sarja

Työtilamatto Yoga Solid 910 x 910 mm

Työtilamatto Yoga Solid 910 x 910 mm

Tuotekoodi: 3306050

Moduulimatto Yoga Solid on helppo yhdistellä halutun kokoiseksi 910 x 910 mm kokoisista paloista, joten se sopii suurienkin pinta-alojen peittämiseen. Kussakin moduulissa on kiinteä liitos yhdellä sivulla, minkä ansiosta se on helppo liittää toiseen moduuliin. Mikäli haluat yhdistää useamman palan yhteen, tarvitset yhdistämislistan. Moduulit on helppo irroittaa toisistaan ja puhdistaa huuhtelemalla. Mattoon saa myös viistotut reunat, jotka vähentävät kompastumisvaaraa ja helpottavat vaunuilla maton yli ajamista.

Vaimentava ja pehmeä teollisuusmatto on pitkäikäinen ja kovaa kulutusta kestävä. Se vaimentaa äänet ja vähentää työkaluista aiheutuvaa kolinaa. Luonnonkumista valmistetun työpistematon tiivis yläpinta on liukumaton, mikä lisää turvallisuutta työpisteillä. Matto kestää lyhytaikaisen altistumisen kosteudelle ja öljyille, mutta soveltuu parhaiten kuiviin ympäristöihin. Maton alapinnan pienet tapit nostavat mattoa niin, että se kuivuu nopeasti ja lattia tuulettuu.

Työtilamaton tiiviin yläpinnan ansiosta se on helppo pitää puhtaana. Puhdistus onnistuu harjaamalla tai pesemällä matto rasvaa poistavalla pesuaineella (pH 4,0-9,0). Matto kestää painepesurin (enintään 60 psi).

Maton paksuus 15 mm.

Käyttölämpötila: -30 – +60 °C.

Tuotteella on 5 vuoden takuu.

Väri Musta
Pituus (mm) 910
Leveys (mm) 910
Tekniset tiedot Käyttölämpötila: -30 – +60 °C
Paksuus (mm) 15
Takuuaika 5 vuotta
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 47,-
Saatavuus:
Nopea toimitus