0800 165 000

Katso koko sarja

Työtilamatto Yoga Solid Extra, 910 x 910 mm

Työtilamatto Yoga Solid Extra, 910 x 910 mm

Tuotekoodi: 3306036

Moduulimatto Yoga Solid Extra on helppo yhdistellä halutun kokoiseksi 910 x 910 mm kokoisista paloista, joten se sopii suurienkin pinta-alojen peittämiseen. Kussakin moduulissa on kiinteä liitos yhdellä sivulla, minkä ansiosta se on helppo liittää toiseen moduuliin. Mattoon saa myös viistotut reunat, jotka vähentävät kompastumisvaaraa ja helpottavat vaunuilla maton yli ajamista. Työpistematon tiivis yläpinta on liukumaton, mikä lisää turvallisuutta työpisteillä. Maton alapinnan pienet tapit nostavat mattoa niin, että se kuivuu nopeasti ja lattia tuulettuu.

Vaimentava ja pehmeä Yoga Solid Extra -työtilamatto on pitkäikäinen ja kovaa kulutusta kestävä. Se vaimentaa äänet ja vähentää työkaluista aiheutuvaa kolinaa. Matto on valmistettu erityisestä nitriilikumiseoksesta, minkä ansiosta se sietää hyvin lämpöä, öljyjä, rasvoja ja kemikaaleja. Tämä matto soveltuu kuiviin työympäristöihin ja korkeaa hygieniatasoa edellyttäviin paikkoihin, joissa esim. käsitellään elintarvikkeita. Lisäksi se on erinomainen valinta raskaan teollisuuden työtiloihin ja varastoihin.

Työtilamaton tiiviin yläpinnan ansiosta se on helppo pitää puhtaana. Puhdistus onnistuu harjaamalla tai pesemällä matto rasvaa poistavalla pesuaineella (pH 4,0-9,0). Matto kestää painepesurin (enintään 60 psi).

Maton paksuus 15 mm.

Väri: terrakotta-punainen.

Käyttölämpötila: -20 – +70 °C.

Yoga Solid Extra -moduulimatolla on 5 vuoden takuu.

Väri Terrakotta
Pituus (mm) 910
Leveys (mm) 910
Tekniset tiedot Käyttölämpötila: -20 – +70 °C
Paksuus (mm) 15
Takuuaika 5 vuotta
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 95,-
Saatavuus:
Nopea toimitus