Hexaplanin verkkokauppa uudistui!

Kotimainen Hexaplan.fi-verkkokauppa palvelee yritysten ja yhteisöjen hankintatarpeita. Verkkokaupassamme voit tutustua monipuoliseen toimisto-, varasto- ja teollisuuskalustevalikoimaamme ja tilata sopivat tuotteet suoraan työpaikalle.

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja päivittäneet verkkokauppamme entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Olemme panostaneet erityisesti helppokäyttöisyyteen ja mobiilikäytön parantamiseen. Kirjautuneen asiakkaan palvelut ovat entistä monipuolisempia. Selkeiden tuotekategorioiden ja hakufiltterien avulla löydät etsimäsi tuotteen entistäkin nopeammin.

Verkkokaupassa on myös täysin uusia ominaisuuksia kuten tuotteiden tarkemmat saatavuustiedot ja tuotevertailu. Muistilistaan voit tallentaa sinulle kiinnostavia tuotteita ja voit lähettää listan eteenpäin, vaikka kollegalle tutustumista varten. Käytettävyysparannusten lisäksi verkkokauppamme tarjoaa runsaasti muuta inspiroivaa sisältöä. 

Aktiiviset käyttäjätilit on siiretty valmiiksi. Jos siis olet luonut tilin ja tehnyt tilauksia vanhassa verkkokaupassa viimeisten 24 kk aikana, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat voimassa myös uudessa verkkokaupassa. Täysin uuden asiakastilin luominen on helppoa, täytä tietosi rekisteröitymissivulla, vahvistamme tilisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tilin voit luoda myös ensimmäisen tilauksesi jälkeen.

Tästä pääset tekemään uuden tilin.

poiju-swing-tukituoli

Rekisteröityneet asiakkaat

Rekisteröityneenä käyttäjänä tilaaminen on nopeampaa ja helpompaa. Rekisteröitymällä verkkokauppaamme osoitetietosi ja aiemmat tilauksesi löytyvät järjestelmästä ja voit tallentaa tuotteita muistilistalle. Voit tehdä tilauksen myös ilman rekisteröintiä, mutta kirjautuminen nopeuttaa asioimista. Kun vuosisopimusasiakas on rekisteröitynyt ja kirjautuu sisälle verkkokauppaan, järjestelmän tiedoista tulee automaattisesti näkyville tuotteiden alennetut sopimushinnat. 

Tervetuloa ostoksille!