Hexaplanin verkkokauppa uudistui!

Kotimainen Hexaplan.fi-verkkokauppa palvelee yritysten ja yhteisöjen hankintatarpeita. Verkkokaupassamme voit tutustua monipuoliseen toimisto-, varasto- ja teollisuuskalustevalikoimaamme ja tilata sopivat tuotteet suoraan työpaikalle.

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja päivittäneet verkkokauppamme entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Olemme panostaneet erityisesti helppokäyttöisyyteen ja mobiilikäytön parantamiseen. Kirjautuneen asiakkaan palvelut ovat entistä monipuolisempia. Selkeiden tuotekategorioiden ja hakufiltterien avulla löydät etsimäsi tuotteen entistäkin nopeammin.

Verkkokaupassa on myös täysin uusia ominaisuuksia kuten tuotteiden tarkemmat saatavuustiedot ja tuotevertailu. Muistilistaan voit tallentaa sinulle kiinnostavia tuotteita ja voit lähettää listan eteenpäin, vaikka kollegalle tutustumista varten. Käytettävyysparannusten lisäksi verkkokauppamme tarjoaa runsaasti muuta inspiroivaa sisältöä.

Aktiiviset käyttäjätilit on siiretty valmiiksi. Jos siis olet luonut tilin ja tehnyt tilauksia vanhassa verkkokaupassa viimeisten 24 kk aikana, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat voimassa myös uudessa verkkokaupassa. Täysin uuden asiakastilin luominen on helppoa, täytä tietosi rekisteröitymissivulla, vahvistamme tilisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tilin voit luoda myös ensimmäisen tilauksesi jälkeen.

Tästä pääset tekemään uuden tilin.


Tervetuloa ostoksille!

poiju-swing-tukituoli

Anna meille palautetta

Haluaisimme kuulla mielipiteesi uudistuneesta verkkokaupastamme. Palautteesi auttaa meitä kehittämään verkkokauppaamme eteenpäin.

Saat tilauksesi jälkeen sähköpostiisi kyselyn, josta pääset antamaan meille palautetta ostokokemuksestasi ja kertomaan yleisesti mielipiteesi verkkokaupastamme. Voit myös kertoa mielipiteesi chatissä, joka auttaa tarvittaessa myös tuotteiden tai tilauksen kanssa.