0800 165 000

Katso koko sarja

Vaatekaappi hyllyillä, 4 osastoa, leveys 1200 mm

Vaatekaappi hyllyillä, 4 osastoa, leveys 1200 mm

Tuotekoodi: 6500101

Kotimainen teräksinen pukukaappi tarjoaa vaatesäilytyksen lisäksi runsaasti hyllytilaa. Vankkarakenteinen kaappi sopii monipuolisuutensa ansiosta myös siivouskaapiksi.

Tässä vaatekaapissa on neljä osastoa ja neljä ovea. Kaappi on leveydeltään 1200 mm.

Pariovellisen kaapin vasemmalla puolella on neljä kiinteää, sinkittyä hyllyä ja pohjataso. Hyllyväli 300 mm. Oikealla puolella on korkeaa tilaa vaatteille. Vakiona hattuhylly, vaatetanko ja neljä koukkua. Valmiiksi asennettu jalusta. Tässä kaapissa on kahdelle käyttäjälle sekä hyllyosio että tanko-osio, eli kaksi pariovellista kaappia, joka suljetaan yhdellä avaimella. Kaapissa on Abloy-lukko, joka tulee kahdella avaimella. Kiinteän Abloy-lukon tilalle voi halutessaan tilata Sinox AL268 numerokoodilukon lisämaksusta.

Vaatekaapin vakioväri on harmaanvalkoinen (RAL 9002 FT). Teräsovia on saatavilla myös lisähintaan erillisen värikartan väreissä. Värivaihtoehdot löydät sivun alalaidan yhteenkuuluvista tuotteista. Kaapit maalataan mattapintaisella ns. struktuurimaalilla. Rouhea struktuuripinta on tyylikäs ja peittävämpi kuin perinteiset jauhemaalit. Se on myös kulutusta kestävämpi. Struktuurimaali on lisäksi kiiltäviä maaleja ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Kaappi toimitetaan valmiiksi koottuna.

Väri Harmaanvalkoinen
Leveys (mm) 1200
Syvyys (mm) 532
Korkeus (mm) 1900
Toimitustapa koottu
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 585,-
Saatavuus:
5-8 viikkoa