Lataa

Turvallisuus ja työsuojelu

Erilaisten turvallisuustuotteiden välityksellä huolehditaan työturvallisuudesta, ehkäistään tapaturmia ja ohjataan ihmisvirtoja esimerkiksi työmailla, varastoissa, tapahtuma-alueilla tai kiinteistöissä. Valikoimistamme löytyy runsaasti laadukkaita tarvikkeita, kuten peilejä, suoja-aitoja ja varoituskylttejä monenlaisiin turvallisuustarpeisiin.

Turvallisuus ja työsuojelu

Tuotteet 73-96 / 171

per sivu
Nouseva
  1. Varoitusteippirulla 50 mm x 66 m
    Varoitusteippirulla 50 mm x 66 m
    • Kynnyksiin, portaisiin jne.
    • Kaksi raitaväriä
    • Rullassa 66 metriä
    alk. 9,20 11,41
  2. Annostelupumppu Leitz Cosy
    Annostelupumppu Leitz Cosy
    • Käsidesin tai saippuan annostelija
    • Saatavilla kolme väriä
    • Korkeus 135 mm
    alk. 12,90 16,- norm. 18,50 22,94
  3. Infokehys Duraframe A5, itsekiinnittyvä 2 kpl
    Infokehys Duraframe A5, itsekiinnittyvä 2 kpl
    • Magneettikehys tarrataustalla
    • Koko A5
    • Läpinäkyvä molemmin puolin
    alk. 18,50 22,94
  4. Infokehys Duraframe A4, magneettikehys 5 kpl
    Infokehys Duraframe A4, magneettikehys 5 kpl
    • Magneettinen kehys
    • Koko A4
    • Kiinnittyy metallipintaan
    alk. 42,- 52,08

Tuotteet 73-96 / 171

per sivu
Nouseva

Turvallisuus on elintärkeä osa työhyvinvointia. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja varusteita työpaikan turvallisuuden varmistamiseksi. Valikoimamme turvallisuustuotteet on suunniteltu suojaamaan työntekijöitä erilaisilta riskeiltä ja vaaroilta. Työntekijöiden turvallisuuden varmistamiseksi on tärkeää varoittaa heitä erilaisista vaaroista työympäristössä. Varoitusmerkinnät, varoituskyltit ja -nauhat auttavat huomioimaan vaaralliset alueet, kemikaalit ja muut riskitekijät työpaikalla. Valikoimaamme kuuluu myös muun muassa kemikaalisäilytykseen tarkoitettuja ratkaisuja, ensiaputilanteisiin tarvittavia välineitä sekä kulunrajaukseen tarkoitettuja tuotteita.

Kulunohjaustuotteiden välityksellä voidaan huolehtia turvallisuudesta, estää tapaturmia ja ohjata ihmisvirtoja esimerkiksi työmailla, varastoissa, tapahtuma-alueilla tai kiinteistöissä. Valikoimastamme löydät myös hygieniatuotteita, kuten käsidesit. Ensiapu- ja sammutuskaapit ovat tärkeä osa minkä tahansa toimitilan turvallisuutta. Erilaiset peilit - liikennepeilit, teollisuuspeilit ja valvontapeilit - tehostavat tarvittaessa näkyvyyttä ja valvontaa, parantaen näin esimerkiksi varastojen ja logistiikkakeskusten turvallisuutta. Valikoimistamme löytyy myös muita liikennetuotteita, kuten puomeja, rajaustolppia, lippusiimoja sekä varoituskylttejä ja -kartioita monipuoliseen kulunohjaukseen. Kemikaalikaapit ja valuma-altaat sopivat ympäristölle haitallisten aineiden ja kemikaalien säilytykseen. Vaarallisten aineiden oikeanlainen säilytys ja käsittely lisää työturvallisuutta ja suojelee ympäristöä.

Valikoimamme työturvallisuustuotteet on suunniteltu edistämään työpaikan turvallisuutta ja hyvinvointia. Muista että autamme mielellämme jos et löydä sopivaa tuotetta valikoimastamme. 

Search engine powered by ElasticSuite