0800 165 000

Xenium Duoback -tuoli, musta

Xenium Duoback -tuoli, musta

Tuotekoodi: 7007020-40

Xenium Duoback tuo toimistotuoliin aivan uudenlaista ajattelua ja toteutusta. Tämä erikoisen näköinen tuoli päihittää mukavuudeltaan muut toimistotuolit mennen tullen. Tuolissa on ergonomisesti muotoiltu kaksiosainen selkänoja, joka vähentää merkittävästi selkään kohdistuvaa painetta ja rasitusta, ja tuplaa istumamukavuuden pitkinäkin työpäivinä. Ergonominen tuoli mukautuu istujan liikkeisiin tukien kehoa aivan uudenlaisella tavalla, myös silloin kun tuolissa nojataan taaksepäin.

Innovatiivisen kaksiosaisen Split-selkänojan osat liikkuvat joustavasti istujan vaihtaessa asentoa ja tukevat selkää aktiivisella tavalla. Selkänojan liikkuvuus mahdollistaa luonnollisen liikkumisen työtehtävien mukaan. Tämä työtuoli pitää selän lihakset aktiivisina tinkimättä istuma-asennon mukavuudesta. Tuolin käsinojia voidaan säätää niin syvyys-, korkeus- kuin sivusuunnassakin. Käsinojat ovat myös ulos tai sisäänpäin sivusuunnassa käännettävät, eli tukevat käsivarsia erinomaisesti näppäimistöllä kirjoittaessa.

Täysmusta työtuoli on tyylikäs ja sopii monenlaisiin työympäristöihin niin toimistoon kuin kotiinkin.

Väri Musta
Leveys (mm) 680
Syvyys (mm) 500
Tekniset tiedot Synkron-keinumekanismi
Työtuolien ominaisuudet Istuinsyvyyden säätö, Käsinojat vakiona, Selkänojan kallistus, Selkänojan korkeussäätö, Synchro-keinumekanismi
Verhoilumateriaali Kangas
Hankauksenkesto (Martindale) 150 000
Selkänojan mitat (L x K) mm 220 x 470 (x2)
Jalkaristikon halkaisija (mm) 800
Istuimen mitat (L x S mm) 470 x 490
Istuinkorkeus (mm) 490 - 590
Korkeudensäätöväli (mm) 102 - 112
Pyörät 65 mm paino-aktivoituvat kovan lattian pyörät
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 649,-
Saatavuus:
5-8 viikkoa

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista