0800 165 000

Katso koko sarja

Z-pukukaappi, 6 osastoa

Z-pukukaappi, 6 osastoa

Tuotekoodi: 6500123

Kotimainen, tilaa säästävä 6-ovinen pukukaappi säätöjaloilla ja ilmanvaihtorei'illä. Laadukas ja tyylikäs Z-pukukaappi on erittäin käyttökelpoinen tiloissa, joiden mitoitus ei mahdollista normaalien vaatekaappien käyttöä. Rungon rakenteen ansiosta jokaiselle käyttäjälle on korkea tila ja joko ylä- tai alaosassa leveämpi tila.

Z-pukukaapin yhden osaston leveys on 400 mm ja korkeus 1700 mm. Jalustan korkeus 200 mm.
Ovet polttomaalattua terästä, kotelorakenne. 
Pukukaappi on mahdollista saada seinään kiinnitettävänä, sokkelijalustalla tai penkkijalustalla. Erikoistilauksesta saatavana myös korkeapainelaminaattina.

Z-pukukaappien vakioväri on harmaanvalkoinen (RAL 9002 FT). Teräsovia on saatavilla myös lisähintaan erillisen värikartan väreissä. Värivaihtoehdot löydät sivun alalaidan yhteenkuuluvista tuotteista. Kaapit maalataan mattapintaisella ns. struktuurimaalilla. Rouhea struktuuripinta on tyylikäs ja peittävämpi kuin perinteiset jauhemaalit. Se on myös kulutusta kestävämpi. Struktuurimaali on lisäksi kiiltäviä maaleja ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Puolikiiltäviä kaappeja on vielä saatavissa, mutta maalista veloitamme lisämaksun.

Pukukaappi toimitettaan valmiiksi koottuna.

Väri Harmaanvalkoinen
Leveys (mm) 1200
Syvyys (mm) 532
Korkeus (mm) 1900
Lokeroiden määrä 6
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 819,-
Saatavuus:
2-4 viikkoa