0800 165 000

Z-pukukaapit: 2, 4 tai 6 osastoa

Z-pukukaapit: 2, 4 tai 6 osastoa

Kotimaiset, laadukkaat Z-pukukaapit säästävät tilaa. Rungon rakenteen ansiosta jokaiselle käyttäjälle on korkea tila ja joko ylä- tai alaosassa leveämpi tila. Z-kaappi on erittäin käyttökelpoinen ahtaissa ja pienissä tiloissa sekä silloin kun pukutilaan halutaan mahduttaa kaapit mahdollisimman monelle käyttäjälle. Vahvistetuissa teräskotelo-ovissa on laakeroitu piilosaranointi ja vaimennustyynyt, joiden ansiosta ovet ovat hiljaiset käytössä.

Vaatekaapin rungon ja ovien vakioväri on harmaanvalkoinen (RAL 9002 FT). Muita värejä on saatavilla lisähintaan erillisen värikartan väreissä. Kaapit maalataan mattapintaisella ns. struktuurimaalilla. Rouhea struktuuripinta on tyylikäs ja peittävämpi kuin perinteiset jauhemaalit. Se on myös kulutusta kestävämpi. Struktuurimaali on lisäksi kiiltäviä maaleja ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Puolikiiltäviä kaappeja on vielä saatavissa, mutta maalista veloitamme lisämaksun.

Pukukaapit toimitetaan valmiiksi koottuina.

Z-vaatekaapin vakiovarusteisiin kuuluu:

  • Paikka vaateripustimelle
  • Vaatekoukut
  • Abloy Classic -lukko

Vaihtoehdot:

  • Yhden osaston leveys on 400 mm. Saatavilla 2-, 4- ja 6-osastoiset kaapit.
  • Z-pukukaappien vakioväri on harmaanvalkoinen (RAL 9002 FT). Erikoistilauksena oville saatavilla eri värejä: lisähinta 80 euroa/sävy (katso linkki alhaalta). Lisää haluamasi väri tilaukselle.
  • Kiinteän Abloy-lukon tilalle voi halutessaan tilata Sinox AL268 numerokoodilukon lisämaksusta (katso linkki sivun alalaidasta).
  • Pukukaappi on mahdollista saada seinään kiinnitettävänä, sokkelijalustalla tai penkkijalustalla. Erikoistilauksesta saatavana myös korkeapainelaminaattina. Kysy lisätietoja myynnistämme.
Väri Harmaanvalkoinen
Syvyys (mm) 532
Korkeus (mm) 1900
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Alkaen 339,-
Rajaa vaihtoehtoja: Tyhjennä suodatus
Toimitusajat: Nopea toimitus 2-4 viikkoa 5-8 viikkoa Kysy toimitusaika myynnistämme
Tuotekuva Tuotteen nimi Hinta Alv 0% Määrä
Z-pukukaappi, 2 osastoa 6500121
Z-pukukaappi, 2 osastoa
Hinta 339,-
Z-pukukaappi, 4 osastoa 6500122
Z-pukukaappi, 4 osastoa
Hinta 572,-
Z-pukukaappi, 6 osastoa 6500123
Z-pukukaappi, 6 osastoa
Hinta 819,-