0800 165 000

Edge-pöytäseinäke, korkea 700 mm

  • Tyylikäs Edge-pöytäseinäke, korkea 700 mm
  • Korkea Edge-pöytäseinäke
  • Kankaat
  • Fiji-kangas
  • Cara-kangas
  • Xpress-kangas

Edge-pöytäseinäke, korkea 700 mm

Ääntä vaimentavilla, pöytään helposti kiinnitettävillä Edge-pöytäseinäkkeillä luot toimistoon yksityisyyttä ja yhteenkuuluvuutta samalla kertaa. Akustoiva pöytäsermi vaimentaa ääntä työympäristössä ja lisää viihtyisyyttä.

Seinäkkeen sisällä on laadukas akustiikkavilla, joka vaimentaa tehokkaasti ääniä. 700 mm korkeissa seinäkkeissä on massiivipuurunko, joka on verhoiltu korkealaatuisella seinäkekankaalla.

Saatavilla on kolme erilaista kangasverhoilua: Fiji (kreppipintainen 100 % polyesteri), Cara (palttinatyyppinen 100 % polypropeeni) ja Xpress (100 % laminoitu polyesteri). Kankaissa on useita eri värivaihtoehtoja ja kaikki ovat paloturvallisiksi testattuja julkitilakankaita (Class 1 = vaikeasti syttyvä tai syttymätön). Valitse kangastyyppi ja haluamasi väri pudotusvalikosta.

Seinäkkeen sivulla kulkee reunanauha, jossa on ainutlaatuinen magneettiominaisuus. Reunanauhoissa on useita värivaihtoehtoja, valitse mieluisin.

Seinäke kiinnitetään pöytälevyn eteen kiinnitysheloilla. Korkeuden voit itse määrittää. Valitse joko musta, valkoinen tai harmaa kiinnityshelasarja. Kiinnike on säädettävä ja sopii pöytälevylle 35 mm paksuuteen saakka.

Esimerkkikuvassa sermin verhoilukangas Cara, väri meleerattu harmaa EJ104.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Alkaen 184,-

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista