0800 165 000

Akustoiva Edge-pöytäseinäke, korkea 700 mm

Akustoiva Edge-pöytäseinäke, korkea 700 mm

Ääntä vaimentavilla, pöytään helposti kiinnitettävillä Edge-sermeillä luot toimistoon yksityisyyttä ja yhteenkuuluvuutta samalla kertaa. Akustoiva pöytäseinäke vaimentaa ääntä työympäristössä ja lisää viihtyisyyttä.

Seinäkkeen sisällä on laadukas akustiikkavilla, joka vaimentaa tehokkaasti ääniä. 700 mm korkeissa seinäkkeissä on massiivipuurunko, joka on verhoiltu korkealaatuisella seinäkekankaalla.

Saatavilla on kolme erilaista kangasverhoilua: Fiji (kreppipintainen 100 % polyesteri), Cara (palttinatyyppinen 100 % polypropeeni) ja Xpress (100 % laminoitu polyesteri). Kankaissa on useita eri värivaihtoehtoja ja kaikki ovat paloturvallisiksi testattuja julkitilakankaita (Class 1 = vaikeasti syttyvä tai syttymätön). Valitse kangastyyppi ja haluamasi väri pudotusvalikosta.

Seinäkkeen sivulla kulkee reunanauha, jossa on ainutlaatuinen magneettiominaisuus. Reunanauhoja on neljä väriä; valitse mieluisin.

Seinäke kiinnitetään pöytälevyn eteen kiinnitysheloilla. Valitse joko musta, valkoinen tai kiiltävä kiinnityshelasarja. Kiinnike on säädettävä ja sopii pöytälevylle 35 mm paksuuteen saakka.

Seinäkkeet nyt -20% kampanjahintaan 31.12.2018 asti. Tarjoushinnat pudotusvalikossa.

Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista