Tervetuloa Turun varastomyymälään

Etsitkö laadukkaita ja ergonomisia kalusteita työpisteellesi? Hyvä, se kannattaa! Laadukkaat ja hyvin muotoillut toimistokalusteet eivät vain näytä hyviltä, vaan ne myös tukevat jaksamistasi ja hyvinvointiasi. Tule käymään Kaurakadulla, jossa pääset fiilistelemään ja tutustumaan kalusteisiin paikan päällä! Meillä on mm. Turun paras valikoima työtuoleja toimistoon, varastoon ja teollisuuteen.

myymala-toimiston-tuoleja

Pitkäikäiset ja ergonomiset kalusteet ovat meille sydämen asia, joten ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet. Myyjä voi myös kertoa lisää tuotevalikoimastamme ja eri verhoilumateriaaleista. Yritysasiakas voi tilata työtuolin myös koekäyttöön – haluamme todella varmistaa, että olet tyytyväinen valintaasi. Lisätietoja tuolien koekäytöstä löydät täältä. 


Suuri osa tuotteistamme toimitetaan osina, joten ne ovat kätevästi kuljetettavissa. Varastomyymälästä voit hankkia tuotteita suoraan mukaan. Meiltä saat tilattua myös kuljetuksen ostamillesi tuotteille. Soita meille ilmaiseksi numeroon 0800-165 000 ja kysy lisää. Olemme täällä auttaaksemme!

Varastomyymälän aarteita

Hexaplanin varastomyymälässä on laaja valikoima ensiluokkaisia ja tyylikkäitä toimisto- ja varastokalusteita. Esillä on uutuuksia sekä erikoistarjouksia. Outletin puolelta voit puolestaan bongata laadukkaita tuotteita huippuedulliseen hintaan - sieltä löytyy poistotuotteita, erikoiseriä ja mallituotteita.

satulatuolit-myymala

Kaurakadun tukikohta - löydät meidät täältä

Myymälämme on avoinna arkisin klo 8–16. Voit piipahtaa paikan päällä ohi kulkiessasi tai sopia tapaamisen myyjän kanssa etukäteen. Mikäli etsit jotain tiettyä kalustetta, kannattaa soittaa etukäteen, niin voimme varata haluamasi tuotteen valmiiksi. Myyjämme ovat rautaisia ammattilasia myös silloin, kun kaipaat räätälöityjä tuotteita, jotka eivät löydy vakiovalikoimastamme. Tervetuloa tutustumaan myymälään!

Myymälän yhteystiedot:
Kaurakatu 48, 20740 Turku  (Karttalinkki)
Myymälä avoinna arkisin klo 8–16

Myymälän puhelinnumero: 0800 165 000

Myyjien yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.  

Tule löytöretkelle Outlettiin

Poikkea kurkistamaan myös edullinen outlet-valikoimamme. Outlet-tuotteita on aina rajoitettu erä, joten valikoima kannattaa siis katsastaa säännöllisesti ja tehdä parhaat löydöt ensimmäisenä. Osa näistä tuotteista on saatavilla myös verkkokaupastamme.

myymala-tyotuoleja

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.

Search engine powered by ElasticSuite