Tervetuloa varastomyymälään

Hexaplanin varastomyymälästä löydät kattavan valikoiman ensiluokkaisia ja tyylikkäitä toimisto- ja varastokalusteita. Esillä on paljon uutuuksia sekä erikoistarjouksia, ja outletin puolelta löytyy poistoerissä olevia laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Valikoimamme on laaja ja tuotteita on testattavissa varastomyymälässämme. Haluamme taata, että löydät itsellesi ja työnkuvaasi istuvimmat työtuolit ja -pöydät.

poistotuotteita

Tule katsomaan ja testaamaan

Laadukkaat, ergonomiset kalusteet työpisteelle ovat kannattava investointi. Kalusteiden hyvä muotoilu ja toimivuus tukevat ihmisen jaksamista ja hyvinvointia, joten esimerkiksi sopivan työtuolin löytämiseen kannattaa panostaa. Tule Kaurakadulle katsomaan kalusteita ns. livenä ja testaamaan niitä.

Koska pitkäkestoiset ja ergonomiset tuotteet ovat meille sydämen asia, ammattitaitoinen myyjämme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeitasi ja työnkuvasi vaatimuksia vastaavat tuotteet. Myyjä pystyy myös kertomaan lisää tuotevalikoimastamme ja vaihtoehtoisista verhoilumateriaaleista. Tyytyväisyytesi takaamiseksi tarjoamme yritysasiakkaille mahdollisuuden tilata työtuoli koekäyttöön. Lue täältä lisää tuolien koekäytöstä. 

Suuri osa tuotteistamme toimitetaan osina, joten ne ovat helposti kuljetettavissa. Varastomyymälästämme voi hankkia tuotteita suoraan mukaan. Meiltä saat tilattua myös kuljetuksen ostamillesi tuotteille. Soita meille ilmaiseksi numeroon 0800-165 000 ja kysy lisää tuotteiden saatavuudesta. 

akustiikkataulut

Löydät meidät Kaurakadulta Turusta

Myymälämme on auki normaalien aukioloaikojemme puitteissa (arkisin klo 8-16). Voit tulla paikalle ohi kulkiessasi tai suunnitellusti tapaamaan myyjää. Mikäli etsit jotain tiettyä kalustetta, niin soita etukäteen, siten pystymme varaamaan halutun tuotteen valmiiksi. Myyjämme pystyy myös kertomaan räätälöitävistä vaihtoehdoista normaalin valkoimamme ulkopuolella. Tervetuloa!

Myymälän yhteystiedot:
Kaurakatu 48, 20740 Turku  (Karttalinkki)
Myymälä avoinna arkisin klo 8–16
Myymälän puhelinnumero: 0800 165 000

Outletista poistot ja yksittäiset mallit

Hexaplanin outletista löydät poistotuotteita, erikoistuote-eriä ja mallituotteita todella edullisin hinnoin. Outlet-tuotteita on aina rajoitettu erä. Osa tuotteista on verkkokaupasta saatavilla.

Katso tuotteet tästä.

tuolit
Search engine powered by ElasticSuite