Tervetuloa varastomyymälään

Hexaplanin varastomyymälästä löydät kattavan valikoiman ensiluokkaisia ja tyylikkäitä toimistokalusteita. Esillä on uutuuksia sekä erikoistarjouksia, ja outletin puolelta löytyy poistoerissä olevia laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Valikoimamme on laaja ja tuotteita on testattavissa varastomyymälässämme. Haluamme taata, että löydät itsellesi ja työnkuvaasi istuvimmat työtuolit ja -pöydät.

poistotuotteita

Tule katsomaan ja testaamaan

Laadukkaat, ergonomiset kalusteet ovat kannattava investointi. Kalusteiden hyvä muotoilu ja istuttavuus tukevat ihmisen jaksamista ja hyvinvointia, joten sopivan työtuolin löytämiseen kannattaa panostaa.

Koska pitkäkestoiset ja ergonomiset tuotteet ovat meille sydämen asia, ammattitaitoinen myyjämme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeitasi ja työnkuvasi vaatimuksia vastaavat tuotteet. Tyytyväisyytesi takaamiseksi tarjoamme yritysasiakkaille mahdollisuuden tilata työtuoli koekäyttöön. Kysy siitä lisää myynnistämme. 

Suuri osa tuotteistamme toimitetaan osina, joten ne ovat helposti kuljetettavissa. Varastomyymälästämme voi siis hankkia tuotteita suoraan mukaan. Meiltä saat tilattua myös kuljetuksen ostamillesi tuotteille. Soita meille ilmaiseksi numeroon 0800-165 000 ja kysy lisää tuotteiden saatavuudesta. 

akustiikkataulut

Tervetuloa varastomyymälään

Myymälämme on auki normaalisti. Noudatamme varastomyymälässämme tarkkaa hygieniaa ja suosituksia hyvän asiakaspalvelukokemuksen takaamiseksi. Tarjoamme halutessa kasvomaskeja ja käsidesi löytyy heti ovelta, joten ei tarvitse huolehtia, jos niitä ei omasta takaa ole mukana. Saavuthan silti paikalle täysin terveenä.

Varastomyymälämme palvelee noutoasiakkaita arkisin klo 8–16. Tervetuloa!

Myymälän yhteystiedot:
Kaurakatu 48, 20740 Turku  (Karttalinkki)
Myymälä avoinna arkisin klo 8–16
Myymälän puhelinnumero: 0800 165 000

Outletista poistot ja yksittäiset mallit

Hexaplanin outletista löydät poistotuotteita, erikoistuote-eriä ja mallituotteita todella edullisin hinnoin. Outlet-tuotteita on aina rajoitettu erä. Osa tuotteista on verkkokaupasta saatavilla.

Katso tuotteet tästä.

tuolit
Search engine powered by ElasticSuite