Ideoita, inspiraatiota ja ergonomisia työpisteitä

Laadukkaat kalusteet ovat toimiston perusta, mutta myös väreillä ja materiaaleilla on merkitystä työhyvinvoinnille. Sisustuksessa suositaan nyt mm. luonnollisia materiaaleja ja puunvärejä löytyy myös toimistokalusteista. Kauden trendivärit löytyvät kankaista ja tuotteiden kesto sekä kierrätettävyys merkitsevät yhä enemmän. Olemme koonneet tähän vinkkejä, joilla teet työpäivästäsi entistä paremman ja viihtyisämmän. 

Tutustu artikkeleihin ja poimi ideat talteen!

vinkit-paluu-toihin-toimistolle

Paluu työpaikoille alkaa - ota huomioon nämä asiat

Yritykset valmistautuvat siihen, että työntekijät palaavat toimistolle. Etätyön ja työnteon hybridimallin yleistyessä työnantajat joutuvat nyt pohtimaan, mikä houkuttelee työntekijät takaisin työpaikalle ja miten työhyvinvoinnista voitaisiin huolehtia myös jatkossa.

Kokosimme tänne vinkkejä...

Toimiston ergonomia
Ergonomia toimistotyössä lisää työhyvinvointia ja antaa vireyttä työpäivään.

Katso sisustusvinkkimme toimistoon

Sisustuksessa suositaan nyt luonnollisia materiaaleja, kuten kangasta ja puuta. Väreissä valkoinen on saanut väistyä lämpimien ja murrettujen sävyjen tieltä. 

Lue lisää...

Ergonominen sähköpöytä

Vinkkejä ergonomisen sähköpöydän käyttöön ja valintaan. Sähköpöydällä saat juuri sellaisen työasennon kuin haluat.

Lue lisää...

Toimiva työpiste kotitoimistolla

Työpisteen ergonomisuus on tärkeää työhyvinvoinnille niin kotona kuin toimistollakin. Työtä pitäisi pystyä tekemään kotikonttorilla yhtä hyvin kuin kalustetussa toimistossa. 

Lue lisää...

Vinkkejä työtuolin säätöihin ja valintaan

Työtuolin tärkein ominaisuus on säädettävyys. Laadukas toimistotuoli tukee istujaa ergonomisesti ja istumatyön rasitukset vähenevät.

Lue lisää...

Vinkkejä valaistussuunnitteluun

Työpaikan valaistus koostuu useimmiten luonnonvalosta, sopivasta yleisvalaistuksesta ja työpisteiden valaistuksesta. Valaistuksella voidaan vaikuttaa merkittävästi työpaikan viihtyvyyteen.

Lue lisää...

Huomioi akustiika työpaikalla

Luo meluvapaa työympäristö ja lisää työhyvinvointia. Akustiikkalevyt vaimentavat tehokkaasti ääntä ja erivärisillä akustiikkapaneeleilla voi luoda myös sisustuksellisia pintoja. 

Lue lisää...

Teollisuus- ja varastotilojen toiminnallisuus
Tehokkuus ja toimivuus ovat ergonomian ohella tärkeitä asioita teollisissa työpisteissä ja varastotiloissa.

Työtehokkuuden optimointi varastossa

Varaston hyllypaikat, erilaiset hyllyjärjestelmät, työpisteet ja asianmukaiset työvälineet vaikuttavat kaikki varastotyön tehokkuuteen.

Lue lisää...

Vinkkejä verkkokaupan toimintoihin

Hexaplanilta saat kaikki verkkokaupan pyörittämiseen ja toiminnan tehostamiseen vaadittavat tuotteet.

Lue lisää...

Miten valita sopiva pumppukärry?

Hyvä pumppukärry on helposti käsiteltävä ja turvallinen. Hankittaessa pumppukärryä kannattaa miettiä etenkin sen käyttötarkoitusta.

Lue lisää...