IDEAT JA INSPIRAATIO

Rauhoita mielesi ja katso vinkkimme

Haluat luoda hyvää työfiilistä ja parantaa ergonomiaa, mutta ideat ovat hukassa? Ei hätää, olet oikealla sivulla. Olemme koonneet tälle sivulle inspiraatiotekstejä, joiden avulla teet työpäivistä entistä parempia. Laadukkaat kalusteet ovat toimiston perusta, mutta myös väreillä ja materiaaleilla on merkitystä. Trendivärit ja tuotteiden kesto sekä kierrätettävyys nousevat yhä useammin ostajien kriteereiksi. 

Anna uusille vaihtoehdoille tilaa ja poimi ideat talteen!

sisustus-edgetaulu

Sisustusvinkkimme toimistoon

Sisustuksessa suositaan luonnollisia materiaaleja, kuten kangasta ja puuta. Väreissä valkoinen on saanut väistyä lämpimien ja murrettujen sävyjen tieltä.Lue työhuoneeseen sopivista sisustuksellisista yksityiskohdista ja väreistä.

ideat-kokouksiin-intro

Viihdytään kokouksissa

Tänä päivänä kokoustilojen tulee muokkautua joustavasti erilaisiin kokoustarpeisiin ja ryhmätyöhön. Katso parhaat vinkit, joilla toteutat viihtyisät kokoustilat ja vältät yleisimmät virheet palavereissa.

taulupyyhin-valkotaulupuhdistus

Valkotaulun puhtaanapito

Miten ylläpidät ja puhdistat valkotauluasi? Muutamalla niksillä lasi - ja tussitaulusi säilyy pitkään uudenveroisena ja kirkkaana. Valkotauluille suunnitellut pyyhkimet, puhdistusnesteet ja -liinat tekevät siivoamisesta lasten leikkiä.

materiaalivalinnat-alku

Vastuullisuuden polttopisteessä

Vastuullisuudessa on monta sävyä, toimintatapaa ja variaatiota. Hankintojen vastuullisuus on yksi tärkeä osa yritysten vastuullisuustyötä. Se tarkoittaa sitä, että yritys pyrkii tekemään hankintoja, jotka ovat linjassa sen arvojen ja yritysvastuun kanssa. Kestävämpi arki luodaan muun muassa materiaalivalinnoilla. Lue lisää.

valaisimet-hero-mob

Vinkkejä valaistuksen suunnitteluun

Työpaikan valaistus koostuu useimmiten luonnonvalosta, sopivasta yleisvalaistuksesta ja työpisteiden valaistuksesta. Lue miten valaistuksella voidaan vaikuttaa merkittävästi työpaikan viihtyvyyteen.

turvallinen-kiva-piha-alku

Viihtyisä piha piristää ja antaa energiaa

Yrityksen pihapiiri voi olla paljon enemmän kuin pelkkä betoninen parkkipaikka tai kuiva nurmikenttä. Se voi olla paikka, jossa turvallisuus, käytännöllisyys ja viihtyisyys kulkevat käsi kädessä, luoden positiivista ja innostavaa ilmapiiriä niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Luo näillä vinkeillä turvallinen ja viihtyisä piha-alue työpaikalle.

pukuhuone-pukukaapit-alku

Vinkit pukuhuoneen kalustamiseen

Pukeutumistilat muodostavat merkittävän osan tilojen käytännöllisyyttä ja toimivuutta ja toimivassa pukuhuoneessa – oli se sitten työpaikalla, kuntosalilla tai urheiluhallissa. Monissa yrityksissä päivittäinen arki käynnistyy pukukaapeilta. Panosta laadukkaisiin pukukaappeihin ja pukeutumistilan toimivuuteen.

akustiikka-opas

Huomioi akustiikka

Luo meluvapaa työympäristö ja lisää työhyvinvointia. Akustiikkalevyt vaimentavat tehokkaasti ääntä ja erivärisillä akustiikkapaneeleilla voi luoda myös sisustuksellisia pintoja. Katso vienkkejä työpaikan akustoimiseen.

Jätelajittelulla parempi työpäivä

Jätehuollon toimivuus on  tärkeä osa minkä tahansa työympäristön viihtyvyyttä sekä toimitilojen kunnon ja turvallisuuden ylläpitoa. Myönteinen asennekulttuuri edesauttaa kierrätyskäytäntöjen juurruttamista. Kierrätysohjeet onkin hyvä pitää jatkuvasti esillä muistutuksena. Poimi kierrätysvinkit ja ideat.

Kura kuriin jo eteisessä matoilla

Selätä sotkut, kerää kosteus ja vähennä liukastumisia. Erilaiset eteis- ja aulamatot pitävät tilasi puhtaina ja turvallisina. Kumimattojen lisäksi likaa vastaan taistelemassa ovat tekstiilimatot ja yhdistelmämatot.Hallitse ja taistele likaa vastaan kolmella sektorilla.

Hallittu logistiikka, turvallinen varasto

Varaston turvallisuus on monivaiheinen prosessi, joka alkaa jo varaston suunnittelussa. Erilaisten turvallisuustuotteiden välityksellä huolehditaan työturvallisuudesta, ehkäistään tapaturmia ja ohjataan ihmisvirtoja. Varaston turvallisuus onkin kokonaisuus, jossa jokainen pieni yksityiskohta voi olla ratkaiseva. 

Verkkokauppiaan työvälineet

Verkkokaupan arkeen kuuluu varastointiin, lajitteluun ja pakkaukseen liittyviä toimintoja. Pakkaustyöpisteet kannattaa rakentaa ergonomisiksi ja helppokäyttöisiksi säädettäviksi työpisteiksi. Katso miten pienetkin päivitykset voivat tuoda puhtia toimintoihin.

Työtehokkuuden optimointi varastossa

Varaston hyllypaikat, erilaiset hyllyjärjestelmät, työpisteet ja asianmukaiset työvälineet vaikuttavat kaikki varastotyön tehokkuuteen. Varastointi on tärkeä osa liiketoimintaa. Varaston toimintaan ja varastotyön tehostamiseen kannattaa panostaa.

Viisi vinkkiä parempaan pakkaamiseen

Pakkaus- ja lähettämötyöskentelyyn tarkoitetuilla pakkauspöytäratkaisuilla työnteosta tulee mielekästä ja välineet ovat jatkuvasti käsien ulottuvilla. Kun lähtevän tavaran pakkaamiselle on oma paikkansa, pakkaus- ja lähetystoiminta on helppoa sekä nopeaa. Muutamia vinkkejä, joita kannattaa miettiä pakkaustyöpistettä rakentaessa.

Haitallisten aineiden turvallinen säilytys

Haitallisten ja vaarallisten aineiden oikeanlainen säilytys lisää työturvallisuutta, vähentää omaisuusvahinkoja ja suojelee työ- ja elinympäristöä. Katso tästä tuotevinkkejä erilaisiin haitallisten aineiden ja kemikaalien säilytysratkaisuihin. Tässä vinkkejä kemikaaliastioiden säilytykseen.

cetus-hakkivarasto-alkuun

Häkkivarastot ja käytännölliset verkkoelementit

Häkkivarastot ovat välttämättömyys monissa taloyhtiöissä, ja kun kyse on omaisuuden turvallisesta säilyttämisestä, ei kannata ottaa turhia riskejä. Verkkoelementit sopivat erinomaisesti uudisrakennusten lisäksi myös vanhojen rakennusten saneerausprojekteihin. Puurakenteisen säilytysratkaisun korvaaminen teräksisellä irtainvarastolla vähentää palokuormaa. Troax-verkkoelementit ovat suunniteltu kestäviksi ja nopeasti asennettaviksi. Konesuojaverkko Smart Fix on puolestaan suunniteltu suojaamaan koneet ja kuljettimet varastoalueilla, tuotantolaitoksissa sekä terminaaleissa. Käyttökohteita on monia, lue lisää verkkoelementeistä.

Search engine powered by ElasticSuite