Ideoita ja inspiraatiota

Laadukkaat kalusteet ovat toimiston perusta, mutta myös väreillä ja materiaaleilla on merkitystä. Trendivärit ja tuotteiden kesto sekä kierrätettävyys nousevat yhä useammin ostajien kriteereiksi. Olemme koonneet tälle sivulle inspiraatiotekstejä, joiden avulla teet työpäivistä entistä parempia. 

Tutustu artikkeleihin ja poimi ideat talteen!

ideat-kokouksiin-intro

Viihdytään kokouksissa

Tänä päivänä kokoustilojen tulee muokkautua joustavasti erilaisiin kokoustarpeisiin ja ryhmätyöhön. Onnistunut kokous on tehokas ja samaan aikaan innostava. Kokosimme avuksesi parhaat vinkit, joilla toteutat viihtyisät kokoustilat ja vältät yleisimmät virheet palavereissa.

Katso 6 vinkkiä onnistumiseen...

paluu-tyopaikoille-intro

Paluu työpaikoille alkaa

Yritykset valmistautuvat siihen, että työntekijät palaavat toimistolle. Etätyön ja työnteon hybridimallin yleistyessä työnantajat joutuvat nyt pohtimaan, mikä houkuttelee työntekijät takaisin työpaikalle ja miten työhyvinvoinnista voitaisiin huolehtia myös jatkossa.

Kokosimme tänne vinkkejä...

sisustus-edgetaulu

Katso sisustusvinkkimme toimistoon

Sisustuksessa suositaan nyt luonnollisia materiaaleja, kuten kangasta ja puuta. Väreissä valkoinen on saanut väistyä lämpimien ja murrettujen sävyjen tieltä. Työhuoneeseen hyvä valinta on esimerkiksi vihreä, joka on rauhoittumisen väri.

Lue lisää...

Ergonominen sähköpöytä

Vinkkejä ergonomisen sähköpöydän käyttöön ja valintaan. Sähköpöydällä saat juuri sellaisen työasennon kuin haluat.

Lue lisää...

Huomioi akustiikka työpaikalla

Luo meluvapaa työympäristö ja lisää työhyvinvointia. Akustiikkalevyt vaimentavat tehokkaasti ääntä ja erivärisillä akustiikkapaneeleilla voi luoda myös sisustuksellisia pintoja. 

Lue lisää...

Vinkkejä valaistussuunnitteluun

Työpaikan valaistus koostuu useimmiten luonnonvalosta, sopivasta yleisvalaistuksesta ja työpisteiden valaistuksesta. Valaistuksella voidaan vaikuttaa merkittävästi työpaikan viihtyvyyteen.

Lue lisää...

Toimiva työpiste kotitoimistolla

Työpisteen ergonomisuus on tärkeää työhyvinvoinnille niin kotona kuin toimistollakin. Työtä pitäisi pystyä tekemään kotikonttorilla yhtä hyvin kuin kalustetussa toimistossa. 

Lue lisää...

Työtehokkuuden optimointi varastossa

Varaston hyllypaikat, erilaiset hyllyjärjestelmät, työpisteet ja asianmukaiset työvälineet vaikuttavat kaikki varastotyön tehokkuuteen.

Lue lisää...