Ideoita ja inspiraatiota

Laadukkaat kalusteet ovat toimiston perusta, mutta myös väreillä ja materiaaleilla on merkitystä. Trendivärit ja tuotteiden kesto sekä kierrätettävyys nousevat yhä useammin ostajien kriteereiksi. Olemme koonneet tälle sivulle inspiraatiotekstejä, joiden avulla teet työpäivistä entistä parempia. 

Tutustu artikkeleihin ja poimi ideat talteen!

ideat-kokouksiin-intro

Viihdytään kokouksissa

Tänä päivänä kokoustilojen tulee muokkautua joustavasti erilaisiin kokoustarpeisiin ja ryhmätyöhön. Onnistunut kokous on tehokas ja samaan aikaan innostava. Kokosimme avuksesi parhaat vinkit, joilla toteutat viihtyisät kokoustilat ja vältät yleisimmät virheet palavereissa.

Katso 6 vinkkiä onnistumiseen...

paluu-tyopaikoille-intro

Hybridimalli on täällä

Etätyön ja työnteon hybridimallin yleistyessä työnantajat joutuvat pohtimaan, mikä houkuttelee työntekijät takaisin työpaikalle ja miten työhyvinvoinnista voitaisiin huolehtia myös jatkossa. Toimistoihin halutaan yhä enemmän viihtyisyyttä lisääviä ratkaisuja.

Ergonomia, viihtyisyys, mitä muuta...

kotitoimisto-koira

Toimiva työpiste kotitoimistolla

Työpisteen ergonomisuus on tärkeää työhyvinvoinnille niin kotona kuin toimistollakin. Työtä pitäisi pystyä tekemään kotikonttorilla aivan yhtä hyvin kuin yrityksen toimistossa. Kotiin hankitut kalusteet kannattaa valita sisustukseen sopiviksi, niin ne ovat pitkäikäisempiä käytössä.  

Lue lisää...

sisustus-edgetaulu

Katso sisustusvinkkimme toimistoon

Sisustuksessa suositaan nyt luonnollisia materiaaleja, kuten kangasta ja puuta. Väreissä valkoinen on saanut väistyä lämpimien ja murrettujen sävyjen tieltä. Työhuoneeseen hyvä valinta on esimerkiksi vihreä, joka on rauhoittumisen väri.

Lue lisää...

Ergonominen sähköpöytä

Vinkkejä ergonomisen sähköpöydän käyttöön ja valintaan. Sähköpöydällä saat juuri sellaisen työasennon kuin haluat.

Lue lisää...

Huomioi akustiikka työpaikalla

Luo meluvapaa työympäristö ja lisää työhyvinvointia. Akustiikkalevyt vaimentavat tehokkaasti ääntä ja erivärisillä akustiikkapaneeleilla voi luoda myös sisustuksellisia pintoja. 

Lue lisää...

Vinkkejä valaistussuunnitteluun

Työpaikan valaistus koostuu useimmiten luonnonvalosta, sopivasta yleisvalaistuksesta ja työpisteiden valaistuksesta. Valaistuksella voidaan vaikuttaa merkittävästi työpaikan viihtyvyyteen.

Lue lisää...

cetus-hakkivarasto-alkuun

Häkkivarastot ja käytännölliset verkkoelementit

Häkkivarastot ovat välttämättömyys monissa taloyhtiöissä, ja kun kyse on omaisuuden turvallisesta säilyttämisestä, ei kannata ottaa turhia riskejä. Verkkoelementit sopivat erinomaisesti uudisrakennusten lisäksi myös vanhojen rakennusten saneerausprojekteihin. Taloyhtiön kellari- ja ullakkovaraston puurakenteisen säilytysratkaisun korvaaminen teräksisellä irtainvarastolla vähentää myös palokuormaa.

Verkkoelementtijärjestelmät ovat lyömätön valinta varastotilojen käytännölliseen jakamiseen, konesuojaukseen sekä omaisuuden suojaamiseen. Troax-verkkoelementit ovat suunniteltu nopeasti asennettaviksi ja tukevarakenteisiksi. Konesuojaverkko Smart Fix on puolestaan suunniteltu suojaamaan koneet, laitteet ja kuljettimet varastoalueilla, tuotantolaitoksissa sekä terminaaleissa. Käyttökohteita on monia. 

Lue lisää...

Jätteiden lajittelulla parempi työpäivä

 Jätehuollon toimivuus on  tärkeä osa minkä tahansa työympäristön viihtyvyyttä sekä toimitilojen kunnon ja turvallisuuden ylläpitoa. Myönteinen asennekulttuuri edesauttaa kierrätyskäytäntöjen juurruttamista. Kierrätysohjeet onkin hyvä pitää jatkuvasti esillä muistutuksena.

Poimi kierrätysvinkit ja ideat...

Työtehokkuuden optimointi varastossa

Varaston hyllypaikat, erilaiset hyllyjärjestelmät, työpisteet ja asianmukaiset työvälineet vaikuttavat kaikki varastotyön tehokkuuteen. Varastointi on tärkeä osa liiketoimintaa, niinpä varaston toimintaan ja varastotyön tehostamiseen kannattaa panostaa. 

Lue lisää...

Haitallisten aineiden turvallinen säilytys

Haitallisten ja vaarallisten aineiden oikeanlainen säilytys lisää työturvallisuutta, vähentää omaisuusvahinkoja ja suojelee työ- ja elinympäristöä. Katso tästä tuotevinkkejä erilaisiin haitallisten aineiden ja kemikaalien säilytysratkaisuihin.

Vinkit kemikaaliastioiden säilytykseen