Lataa

Rullakot

Rullakko tuo tehokkuutta varastoon ja helpottaa tavaransiirtoa sekä säilyttämistä. Saatavilla on erikokoisia perusmallin rullakoita, kapeita kuljetusrullakoita, ovellisia säilytysrullakoita, sisäkkäin meneviä rullakoita, pahvirullakoita sekä tiheäverkkoiset turvarullakot, jotka voi lukita riippulukolla. Pystymme toimittamaan rullakoita myös mittojen mukaan.

Rullakot

Tuotteet 1-24 / 27

Sivu
per sivu
Nouseva

Tuotteet 1-24 / 27

Sivu
per sivu
Nouseva

Rullakot, häkkirullakot, pahvirullakot ja turvarullakot - järjestystä ja kätevää säilytystä ammattikäyttöön. Rullakko ovat erinomainen valinta, kun tarvitset liikkuvaa ja helppokäyttöistä säilytysratkaisua. Se helpottaa tavaroiden siirtämistä ja kuljettamista varastossa tai logistiikkakeskuksessa. Häkkirullakon avoin rakenne mahdollistaa hyvän näkyvyyden ja ilmanvaihdon, mikä on tärkeää monissa käyttökohteissa. Varasto pysyy hyvässä järjestyksessä, ja tavarat ovat häkeissä valmiina kuljetusta ja siirtoa varten. Häkkirullakot säästävät tilaa ja kuljetusaikaa. Kevyesti rullaavat pyörät tekevät rullakoista helposti liikuteltavia.

Korkealaatuinen ja kestävä rullakko tuo vaivatonta tehokkuutta varastoon ja myymälään ja helpottaa arkipäiväisiä varastointitarpeitasi. Laajasta rullakkovalikoimastamme löytyy ratkaisu aina, kun tarvitaan kätevää tavaransiirtoa ja säilyttämistä. Valikoimamme tarjoaa eri kokoisia ja ominaisuuksiltaan vaihtelevia rullakoita: saatavilla on erikokoisia perusmallin rullakoita verkkoseinillä, kapeita kuljetusrullakoita, rullakkohäkit vaneripohjalla, ovellisia säilytysrullakoita, sisäkkäin meneviä rullakoita, postirullakko ja pahvirullakko eli pahvipaavo sekä turvarullakot.

Pystymme myös toimittamaan rullakoita mittojen mukaan valmistettuina ja saatavilla on paljon lisävarusteita kuten rullakkohuput, lisähyllyt, verkkokatot ja rullakkovyöt. Osta rullakot, häkkirullakot, pahvirullakot ja turvarullakot verkkokaupastamme vaivattomasti tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Search engine powered by ElasticSuite