Lataa

Muovilaatikot ja varastolaatikot

Muovilaatikko, varastolaatikko ja muut ratkaisut pientavaran säilytykseen. Laajasta muovilaatikkovalikoimastamme löytyvät varastolaatikot, ottolaatikot ja hyllylaatikot, muuttolaatikot, muovilaatikot kannella, alumiinilaatikot ja suurlaatikot monenlaisiin kuljetus- ja säilytystarpeisiin.

Muovilaatikot ja varastolaatikot

Tuotteet 1-24 / 44

Sivu
per sivu
Nouseva
 1. Kuljetuslaatikko 52L, muuttolaatikko
  Kuljetus- ja varastolaatikko 52 litraa
  • Kotimainen kestävä laatikko
  • Kierrätettyä uusiomuovia
  • Vetoisuus: 52 litraa
  alk. 14,90 18,48

Tuotteet 1-24 / 44

Sivu
per sivu
Nouseva

Muovilaatikot ja varastolaatikot ovat olennainen osa ammattimaista varastonhallintaa ja logistiikkaa. Laatikoiden avulla voit luoda selkeyttä ja järjestystä varastotiloihisi, mikä tehostaa toimintaa ja vähentää aikaa, joka kuluu tavaroiden etsimiseen ja järjestämiseen.  Olipa kyse sitten teollisuudesta, logistiikasta tai kaupan alalta, tarjoamme sinulle laajan valikoiman varastolaatikoita eri koko- ja materiaalivaihtoehdoilla. 

Muovilaatikon käyttö varastoinnissa on erittäin käytännöllistä, sillä ne mahdollistavat tavaroiden turvallisen säilyttämisen ja helpottavat niiden kuljetusta. Laadukkaat varastolaatikot on suunniteltu kestämään erilaisia olosuhteita ja kuormitusta, joten ne sopivat erinomaisesti ammattimaiseen käyttöön. Laadukkaat muovilaatikot ja varastolaatikot pitävät sisältönsä suojassa pölyltä, kosteudelta ja mekaanisilta vaurioilta.

Laatikoiden erilaiset ominaisuudet, kuten pinoutuvuus ja läpinäkyvyys, tarjoavat joustavuutta ja mahdollistavat tehokkaan tilankäytön. Riippumatta siitä, onko kyseessä pienet osat, herkät materiaalit vai suuret tuotteet, löydät valikoimastamme sopivan laatikkoratkaisun.

Ottolaatikot ja hyllylaatikot mahdollistavat pientavaroiden selkeän järjestelyn ja pitävät varastotilan siistinä. Laatikot on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät vaativiakin olosuhteita. Saatavilla on eri kokoja ja malleja, jotta voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivat vaihtoehdot. Poimintalaatikot eli ottolaatikot tarjoavat helpon ja nopean tavan käsitellä tavaroita varastossa. Ne ovat käteviä erityisesti silloin, kun tarvitaan nopeaa pääsyä tiettyihin tuotteisiin. Hyllylaatikot puolestaan ovat erinomainen tapa pitää hyllyt järjestyksessä ja minimoida etsimiseen kuluvaa aikaa. Selkeästi merkittyjen laatikoiden avulla löydät etsimäsi nopeasti. Valikoimistamme löydät laadukkaat kotimaiset Treston muovilaatikot. 

Muoviset muttolaatikot on suunniteltu raskaaseen käyttöön ja painavammille kuormille. Muuttolaatikkomme soveltuu myös kuljetuslaatikoksi sekä säilytykseen tuotannossa ja varastoissa. 

Muovilaatikko kannella suojaa säilytettävät tuotteet pölyltä ja lialta, ja ne sopivat monenlaisiin kuljetus- ja säilytystarpeisiin. Integra-kuljetuslaatikossa on taittokansi valmiina ja ne sopivat erinomaisesti logistiikkakäyttöön. Valikoimistamme löytyvät myös perinteiset läpinäkyvät Smart store-laatikot ja vesitiiviit laatikot

Eurolaatikot on mitoitettu eurostandardin mukaan ja ne pinoutuvat kätevästi päällekkäin. Isot, pinottavat muovilaatikot sopivat kuljetukseen ja säilytykseen.

Kestävät alumiinilaatikot ovat oivia ratkaisuja kovaankin käyttöön ja vaativiin ympäristöihin. Korroosiovapaat ja kevyet alumiinilaatikot löydät useissa eri kokovaihtoehdoissa ja lisävarusteena saatavissa lukko.

Lisäksi valikoimissamme on järeitä mutta kevyitä suurlaatikoita esimerkiksi bulkkimateriaalin säilytykseen. Tarjoamme myös lisävarusteita, kuten kansia ja jakajia, jotka tekevät varastolaatikoiden käytöstä vieläkin kätevämpää. 

Kestävät ja toiminnalliset muovilaatikot ja varastolaatikot ovat investointi, joka maksaa itsensä takaisin parantamalla varastojen tehokkuutta ja toimivuutta. Niiden avulla voit optimoida tilankäyttöä, järjestää tavarat helposti löydettäviin paikkoihin ja parantaa yleistä varastonhallintaa. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat laatikot, jotka tehostavat liiketoimintaasi ammattimaisesti. Jos tarvitset apua valitessasi sopivia varastolaatikoita, ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa. Laadukkaat ja kestävät varastolaatikkomme ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta kaikkiin varastointitarpeisiisi.

Search engine powered by ElasticSuite