ASIAKASTARINAT

Tarinat ovat referenssimme

Työtilojen pelastaja, se Hexaplan on ollut jo monta kertaa ja tulee jatkossakin olemaan. Ammattitaitoinen ja osaava myyntipalvelumme ratkoo työkseen asiakkaidemme kalustukseen ja ergonomiaan liittyviä pulmia. Välillä on ollut tulipalokiire saada valmista, välillä aikaa on ollut ruhtinaallisesti hioa työpiste timantiksi. Olemme tälle sivulle keränneet tarinoita yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa, joista toivomme löytyvän apuja ja vinkkejä myös muille asiakkaillemme. 

Lue miten olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut. 

avis-turku-maepaa_alku

UUSI ASIAKASTARINA

 

Autovuokraamo Avis Turku

Autovuokraamo Avis Turku avasi uuden toimipisteen Raisioon. Projektimyyjä auttoi autovuokraamoyrittäjä Kari Mäenpäätä kalusteiden hankinnassa.  

- Projektimyyjä Heli Nygård auttoi paljon tuotteiden valinnassa ja hän kertoi hyvin eri vaihtoehdoista. Heli ei tyrkyttänyt mitään tai pakottanut sillä tavalla ostamaan. Hän oli ennemminkin apunani, kertoo Kari Mäenpää.

Toimistojen valoisat uudistukset
Tarinat pienistä toimistoista suuriin konttoreihin.

Finnkino, Raisio Luxe

Finnkino avasi uuden Luxe-elokuvateatterin Raisioon. Hexaplan oli mukana, kun uuden elokuvateatterin toimisto-, sosiaali- ja varastotiloihin tarvittiin kalusteita. Projektimyyjä auttoi asiakasta tilankäytön optimoinnissa.

Lue lisää...

Jalo & Jalo

On hyvä nähdä kalusteiden värit luonnossa ja työtuolitkin kannattaa käydä ensin koeistumassa. Näin teki Jalo & Jalon väki, kun he miettivät kalusteiden sopivuutta juuri omiin mieltymyksiinsä. Yritys pyrkii jatkossakin keskittämään toimipisteiden kalustehankinnat Hexaplanille.

Lue lisää...

Tunturi

Tunturin liiketoiminnan kasvu ja toimintojen yhdistäminen saman katon alle Turkuun vaativat yritykseltä investointeja henkilöstöön ja uusiin toimitiloihin. Hexaplan kalusti Tunturin uuden toimiston ergonomiaa ja työviihtyvyyttä ajatellen.

Lue lisää...

Canyon Bicycles Finland

Hexaplan kalusti Canyon Bicycles Finlandin Turun toimipisteen uudet tilat. Erityisesti kiitosta saavat akustiikkalevykokonaisuudet, jotka tuovat työtiloihin luonnollista hiljaisuutta ja yrityksen alaan sopivaa tunnelmaa.

Lue lisää...

Kokoustilojen toimivat kalusteet
Sähkösäädettävä kokouspöytä tuo ergonomiaa ja työhyvinvointia myös kokoustilaan.

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Kokoushuoneiden ja -tilojen vanhat kalusteet korvattiin uniikkiin kokousmiljööseen sopivilla, moderneilla kalusteilla. Kokouspalveluiden toimivuus ja vieraiden viihtyvyys ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Lue lisää...

KaVo Kerr Finland

Neuvottelutilojen uudistuksessa henkilöstö sai osallistua mm. huoneiden nimeämiseen ja kalustamiseen. Lisäksi taulut neuvotteluhuoneissa on tehty yrityksen oman henkilöstön ottamista valokuvista. 

Lue lisää...

CH-Polymers

Kokoustilan huima uudistus! Nyt kokouksissa noustaan välillä seisomaan suuren sähköpöydän ääreen. Idea korkeussäädettävään kokouspöytään lähti työpisteiden ergonomisista sähköpöydistä.

Lue lisää...

Pärhä

Uudistuneiden toimitilojen myötä päätettiin päivittää toimistokalusteetkin. Tavoitteena Pärhällä oli tyylikäs ja viihtyisä toimisto, jossa on hyvä työskennellä. Lopputulos on mitä parhain.

Lue lisää...

Teolliset työpisteet ja varastotilat
Sujuvampaa työntekoa teollisissa työpisteissä ja erilaisissa varastoissa.

Triolab

Diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, markkinointiin sekä huoltoon erikoistunut Triolab muutti uusiin tiloihin alkukesästä vuonna 2021. Hexaplan oli mukana kalustamassa uutta varastoa.

Lue lisää...

Mediq Suomi

Storeganizer ja uudet läpivirtaushyllyt optimoivat yrityksen  varastotilat ja samalla ergonomiset pakkauspisteet lisäävät työntekijöiden työhyvinvointia entisestään.

Lue lisää...

Cramo

Muutto Cramon tarpeisiin suunniteltuihin tiloihin tehosti yrityksen toimintaa Turussa. Aikataulu oli kiireinen, joten asennuspalvelun hyödyntäminen muutossa helpotti merkittävästi stressiä.

Lue lisää...

Leipomo Rosten

Leipomo Rostenin toimintaa on tehostettu kasvavien tilausmäärien myötä. Kun hyllytilaa tarvittiin lisää leipomon lähettämöön, logistiikkajohtaja Tuomo Paananen otti yhteyttä Hexaplaniin.

Lue lisää...

Säilytystilaa pukuhuoneisiin
Onnistuneita pukuhuoneratkaisuja.

Asfalttikallio

Vanhojen korjaamotilojen käydessä ahtaiksi Asfalttikallio rakensi uuden kalustokorjaamon Senkkerin asfalttiasemalle Tuusulaan. Henkilöstötilan lukittavien pukukaappien värit mukailevat yrityksen omia brändivärejä.

Lue lisää...

K-Citymarket Kupittaa

Kaupan 24h-aukioloajan sekä uusien palveluiden myötä kaupan henkilökunta on kasvanut jatkuvasti, siksipä K-Citymarket Kupittaalle tarvittiin lisää sosiaalitiloja ja lukittavia pukukaapeja.

Lue lisää...

Savonlinnan järvipelastajat

Hexaplan toimitti Savonlinnan Järvipelastajien pelastusasemalle kalusteet kokous- ja koulutustilaan sekä vaatekaapit ja kuivaushuoneen vaaterekit.

Lue lisää...

Räätälöidyt kalusteratkaisut
Kun perusvalikoimasta ei löydy sopivaa tuotetta, se voidaan räätälöidä tai tehdä mittojen mukaan.

Rajavartiolaitos

Vartiolentolaivueen uusiin tiloihin tarvittiin muun muassa räätälöityjä, erikoismitoitettuja pukukaappeja, varastohäkkejä sekä laadukkaita varastojärjestelmiä.

Lue lisää...

Kuhmoinen

Kuhmoisten kunnan virastotalon alakerta uudistettiin muutama vuosi sitten yhteistyössä Hexaplanin kanssa. Projektimyyjän apua tarvittiin jälleen, kun virastotalon yläkerta päätettiin uudistaa. Kalusteiden punainen väri tulee kunnan vaakunasta. 

Lue lisää...

Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Variaatio

Yrityksen väreihin sointuva, logolla räätälöity vastaanottotiski saa kiitosta sekä ulkonäöstään että toimivuudestaan.

Lue lisää...

Kierrätyskeskus Kisälli

Kisällin vastaanottotiski koostuu kahdesta, erikseen säädettävästä sähköpöydästä. Helppo korkeussäätö ja moderni ulkonäkö saavat kiitosta.

Lue lisää...

Search engine powered by ElasticSuite