ASIAKASTARINAT

Tarinat ovat referenssimme

Työtilojen pelastaja, se Hexaplan on ollut jo monta kertaa ja tulee jatkossakin olemaan. Ammattitaitoinen ja osaava myyntipalvelumme ratkoo työkseen asiakkaidemme kalustukseen ja ergonomiaan liittyviä pulmia. Välillä on ollut tulipalokiire saada valmista, välillä aikaa on ollut ruhtinaallisesti hioa työpiste timantiksi. Olemme tälle sivulle keränneet tarinoita yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa, joista toivomme löytyvän apuja ja vinkkejä myös muille asiakkaillemme. 

Lue miten olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut. 

kuusamonkala_alku

UUSI ASIAKASTARINA

 

Kuusamon Kala

Kalaherkuille tarvittiin laadukkaat hyllyt, jotka vastaavat vaativiin hygieniavaatimuksiin. Toiveena oli saada kaikki yhdestä paikasta.  

Kuusamon Kalan uuden toimitilan lähettämöön ja tuotannon eri varastoihin tarvittiin hyllyjä. Huolellinen suunnittelu on avainasemassa elintarvikkeiden turvallisessa säilytyksessä ja varaston toiminnassa. Oli otettava huomioon tekijöitä, jotka liittyvät elintarvikkeiden varastointiin ja kalatuotteiden turvalliseen käsittelyyn. Kuusamon Kalan Jouni Määttä oli varastohyllyhankinnoista yhteydessä Hexaplaniin.

Uudet toimitilat, uudet kalusteet
Tarinat pienistä toimistoista suuriin konttoreihin. Työhyvinvointi näkyy työn tuloksessa.

Finnkino, Raisio Luxe

Finnkino avasi uuden Luxe-elokuvateatterin Raisioon. Hexaplan oli mukana, kun uuden elokuvateatterin toimisto-, sosiaali- ja varastotiloihin tarvittiin kalusteita.

Lue lisää...

Tunturi

Tunturin liiketoiminnan kasvaessa toimintoja yhdistettiin saman katon alle Turkuun. Hexaplan kalusti heidän uuden toimiston ergonomiaa ja viihtyvyyttä ajatellen.

Lue lisää...

Cramo

Yrityksen toiminta tehostui, kun Cramo muutti juuri heidän tarpeisiin suunniteltuihin tiloihin Turussa. Aikataulu oli kiireinen, mutta asennuspalvelu helpotti stressiä kalusteiden kanssa.

Lue lisää...

Rajavartiolaitos

Vartiolentolaivueen uusiin tiloihin tarvittiin muun muassa räätälöityjä, erikoismitoitettuja pukukaappeja, varastohäkkejä sekä laadukkaita varastojärjestelmiä.

Lue lisää...

Autovuokraamo Avis Turku

Valoisa toimisto kutsuu työntekoon ja mukautuu työntekijöiden tarpeisiin. Projektimyyjä auttoi autovuokraamoyrittäjä Kari Mäenpäätä kalusteiden hankinnassa.  

Lue lisää...

Kankaisten Golfpuisto

Kankaisten Golfpuiston klubitalolle tehtiin mittava remontti. Projektissa oli kovat avajaisten tuomat paineet. Hexan projektimyynti oli apuna ja hoiti kaiken kalusteisiin liittyvän mallikkaasti.

Lue lisää...

Rotator Lieto

Liedossa Rotatorin uudessa rakennuksessa yrityksen brändiväreihin kuuluva punainen näkyy ikkunoiden karmeissa ja sisustuksessa. Väriä haluttiin tuoda näkyviin myös kalusteissa.

Lue lisää...

Jujo Thermal

Uusi lähettämö ja uudet kalusteet. Projektipalvelu järjesti Jujo Thermalin lähettämöön sopivat kalusteet osin Hexaplanin vakiokalusteilla ja osin räätälöidyillä ratkaisuilla.

Lue lisää...

Toimistojen valoisat uudistukset
Tyylikäs ja viihtyisä toimisto onnistuu vähällä vaivalla. Usein kalustesuunnitelmakuva helpottaa valintoja.

Jalo & Jalo

On hyvä nähdä kalusteiden värit luonnossa ja työtuolitkin kannattaa käydä ensin koeistumassa. Näin teki Jalo & Jalon väki, kun he miettivät kalusteiden sopivuutta tiloihin.

Lue lisää...

Pärhä

Uudistuneiden toimitilojen myötä päivitettiin toimistokalusteetkin. Tavoitteena Pärhällä oli tyylikäs ja viihtyisä toimisto, jossa on hyvä työskennellä. Lopputulos on mitä parhain.

Lue lisää...

Canyon Bicycles Finland

Uudistuksessa kiitosta saavat akustiikkalevykokonaisuudet, jotka tuovat hiljaisuutta ja yrityksen alaan sopivaa tunnelmaa. Hexaplan kalusti Canyon Bicycles Finlandin Turun uudet tilat. 

Lue lisää...

Elämyspuu

Elämyspuun toimistolla haluttiin muokata henkilökohtaiset työpisteet joustaviksi ja työhyvinvointia tukeviksi. Väriä ja ergonomiaa tuotiin lisää.

Lue lisää...

Kokoustilojen toimivat kalusteet
Hyvinvointi ja viihtyvyys kuuluvat myös kokoustiloihin. Sähkösäädettävä kokouspöytä lisää ergonomiaa. 

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Kokoustilojen vanhat kalusteet korvattiin uniikkiin miljööseen sopivilla, moderneilla kalusteilla. Kokouspalveluiden toimivuus ja vieraiden viihtyvyys ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Lue lisää...

KaVo Kerr Finland

Neuvottelutilojen uudistuksessa henkilöstö sai osallistua mm. huoneiden nimeämiseen ja kalustamiseen. Lisäksi taulut neuvotteluhuoneissa on tehty yrityksen oman henkilöstön ottamista valokuvista. 

Lue lisää...

CH-Polymers

Kokoustilan huima uudistus! Nyt kokouksissa noustaan välillä seisomaan suuren sähköpöydän ääreen. Idea korkeussäädettävään kokouspöytään lähti työpisteiden ergonomisista sähköpöydistä.

Lue lisää...

Kaarinan KaaPo-talo

Jalkapalloseuralle kerhotalon kalusteiden käytännöllisyys ja toivotut värit olivat tärkeitä valintakriteerejä. KaaPo-talossa tapahtuu paljon ja kalusteilta odotetaan kestävyyttä.

Lue lisää...

Teolliset työpisteet ja varastotilat
Sujuvampaa työntekoa teollisissa työpisteissä ja erilaisissa varastoissa.

Triolab

Diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, markkinointiin sekä huoltoon erikoistunut Triolab muutti uusiin tiloihin. Hexaplan oli mukana kalustamassa uutta varastoa. Kalusteiden toimivuus näkyy tehokkuutena.

Lue lisää...

Mediq Suomi

Storeganizer ja uudet läpivirtaushyllyt optimoivat yrityksen varastotilat ja samalla ergonomiset pakkauspisteet lisäävät työntekijöiden työhyvinvointia entisestään.

Lue lisää...

Leipomo Rosten

Leipomo Rostenin toimintaa on tehostettu kasvavien tilausmäärien myötä. Kun hyllytilaa tarvittiin lisää leipomon lähettämöön, logistiikkajohtaja Tuomo Paananen otti yhteyttä Hexaplaniin.

Lue lisää...

NorColour

Ergonomia ja hyvä työasento ovat tärkeitä asioita myös tuotannossa, ei pelkästään vain toimiston puolella. NorColour tilasi sähkösäätöiset, pitkät teollisuuspöydät pakkaamoon.

Lue lisää...

Nautor Swan

Puuverstas siirrettiin Pietarsaareen ja samalla päätettiin, että puuseppien työtilat rakennetaan työpistemallin mukaan. Uudenlaiseen puuverstaaseen tarvittiin 25 nostopöytää.

Lue lisää...

Säilytystilaa pukuhuoneisiin
Toimivat pukeutumistilat auttavat työpaikan arjessa. Pukukaapit saa lukuisissa eri väreissä, miksi siis tyytyä valkoiseen?

Asfalttikallio

Asfalttikallio rakensi uuden kalustokorjaamon Senkkerin asfalttiasemalle Tuusulaan. Henkilöstötilan lukittavien pukukaappien värit mukailevat yrityksen omia brändivärejä.

Lue lisää...

K-Citymarket Kupittaa

Kaupan 24h-aukioloajan sekä uusien palveluiden myötä kaupan henkilökunta on kasvanut jatkuvasti, siksipä K-Citymarket Kupittaalle tarvittiin lisää sosiaalitiloja ja lukittavia pukukaapeja.

Lue lisää...

Savonlinnan järvipelastajat

Hexaplan toimitti Savonlinnan Järvipelastajien pelastusasemalle kalusteet kokous- ja koulutustilaan sekä vaatekaapit ja kuivaushuoneen vaaterekit.

Lue lisää...

Räätälöidyt ratkaisut
Kun perusvalikoimasta ei löydy sopivaa tuotetta, se voidaan räätälöidä tai tehdä mittojen mukaan.

Forum Marinum

Ulokehyllyistä on moneksi. Hexaplan toimitti uloke- ja varastohyllyt museon katseluvarastoa varten ja nyt upea laivojen pienoismallikokoelma pääsee oikeuksiinsa.

Lue lisää...

Kuhmoisten kunta

Kuhmoisten kunnan virastotalon julkitila- ja toimistokalusteita uudistettiin yhteistyössä Hexaplanin kanssa. Kalusteiden punainen väri tulee kunnan vaakunasta. 

Lue lisää...

Kaimalan Karhulampi

Tilausravintolan kalusteet uusittiin ja upeat tuolit tehtiin täysin toiveiden mukaan. Uusilla kalusteilla syntyi raikas ja nykyaikainen tilausravintolasali. Vieraat viihtyvät nyt Kaimalan Karhulammella.

Lue lisää...

Kierrätyskeskus Kisälli

Kisällin vastaanottotiski koostuu kahdesta, erikseen säädettävästä sähköpöydästä. Helppo korkeussäätö ja moderni ulkonäkö saavat kiitosta. Työntekijöiden ergonomiasta se kaikki lähti.

Lue lisää...

Variaatio

Variaation tiloissa oleellista on esteettömyys ja ergonomia. Yrityksen väreihin sointuva, logolla räätälöity vastaanottotiski saa kiitosta sekä ulkonäöstään että toimivuudestaan.

Lue lisää...

Jujo Thermal

Projektimyyjän avulla saatiin lähettämöön sopivat kalusteet osin vakiokalusteilla ja osin räätälöidyillä ratkaisuilla. Kaikki kalusteet eivät voineet olla standardimitoituksella.

Lue lisää...

Search engine powered by ElasticSuite