Tarinat ovat referenssimme

Ammattitaitoinen ja osaava myyntipalvelumme ratkoo työkseen asiakkaidemme työpisteiden kalustukseen ja ergonomiaan liittyviä pulmia. Olemme tälle sivulle keränneet tarinoita, joista toivomme löytyvän apuja ja vinkkejä myös muille asiakkaillemme.

Lue miten olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut. 

asiakastarina-tunturi-alku

UUSI ASIAKASTARINA

Tunturi Oy Ltd

Hexaplan kalusti Tunturin uuden toimiston. Asiakkaalle oli tärkeää saada kaikki kalusteet yhdestä paikasta, asiantuntevan palvelun kera.

Tunturin liiketoiminnan kasvu ja toimintojen yhdistäminen saman katon alle Turkuun vaativat yritykseltä investointeja henkilöstöön ja uusiin toimitiloihin. Uusi toimisto on kalustettu ergonomiaa ja työviihtyvyyttä ajatellen. Se on valoisa ja väritykseltään harkitun moderni.

Toimistojen ja kokoustilojen uudistukset
Tarinat pienistä toimistoista suuriin konttoreihin.

Canyon Bicycles Finland

Hexaplan kalusti Canyon Bicycles Finlandin Turun toimipisteen uudet tilat huomioiden työpisteiden ergonomian ja toimiston ääniympäristön. Erityisesti kiitosta saavat akustiikkalevykokonaisuudet, jotka tuovat työtiloihin luonnollista hiljaisuutta ja yrityksen alaan sopivaa tunnelmaa.

Lue lisää...

Kuhmoinen

Kuhmoisten kunnan virastotalon alakerta uudistettiin muutama vuosi sitten yhteistyössä Hexaplanin kanssa. Projektimyyjän apua tarvittiin jälleen, kun virastotalon yläkerta päätettiin uudistaa. Kalusteiden punainen väri tulee kunnan vaakunasta. 

Lue lisää...

Pärhä

Uudistuneiden toimitilojen myötä päätettiin päivittää toimistokalusteet nykyaikaisiksi. Tavoitteena oli tyylikäs ja viihtyisä toimisto, jossa on hyvä työskennellä. Lopputulos on mitä parhain.

Lue lisää...

Elämyspuu

Elämyspuun toimistolla haluttiin muokata henkilökohtaiset työpisteet joustaviksi ja työhyvinvointia tukeviksi. Väriä ja ergonomiaa tuotiin lisää myös yhteisiin tiloihin. Projektissa etsittiin ratkaisut työergonomian tehostamiseen ja istumisen aiheuttamien rasitustilojen välttämiseen.

Lue lisää...

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Kokoushuoneiden ja -tilojen vanhat kalusteet korvattiin uniikkiin kokousmiljööseen sopivilla, moderneilla kalusteilla. Kokouspalveluiden toimivuus ja vieraiden viihtyvyys ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Lue lisää...

Kankaisten Golfpuisto

Kankaisten Golfpuiston klubitalolle tehtiin mittava remontti. Toimitusjohtaja Timo Tuominen kehuu yhteistyötä Hexaplanin projektipalvelun kanssa projektissa, jossa oli kovat avajaisten tuomat aikataulupaineet.

Lue lisää...

KaVo Kerr Finland

Neuvottelutilojen uudistuksessa henkilöstö sai osallistua mm. huoneiden nimeämiseen ja kalustamiseen. Lisäksi taulut neuvotteluhuoneissa on tehty yrityksen oman henkilöstön ottamista valokuvista. 

Lue lisää...

CH-Polymers

Neuvottelutilan huima uudistus! Nyt kokouksissa noustaan välillä seisomaan suuren sähköpöydän ääreen. Idea korkeussäädettävään kokouspöytään lähti työpisteiden ergonomisista sähköpöydistä.

Lue lisää...

Teolliset työpisteet ja varastotilat
Sujuvampaa työntekoa toimivissa työpisteissä ja erilaisissa varastoissa.

Triolab

Diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, markkinointiin sekä huoltoon erikoistunut Triolab muutti uusiin tiloihin alkukesästä vuonna 2021. Hexaplan oli mukana kalustamassa uutta varastoa.

Lue lisää...

Mediq Suomi

Storeganizer ja uudet läpivirtaushyllyt optimoivat yrityksen  varastotilat ja samalla ergonomiset pakkauspisteet lisäävät työntekijöiden työhyvinvointia entisestään.

Lue lisää...

Cramo

Muutto Cramon tarpeisiin suunniteltuihin tiloihin tehosti yrityksen toimintaa Turussa. Aikataulu oli kiireinen, joten asennuspalvelun hyödyntäminen muutossa helpotti merkittävästi stressiä.

Lue lisää...

Leipomo Rosten

Leipomo Rostenin toimintaa on tehostettu kasvavien tilausmäärien myötä. Kun hyllytilaa tarvittiin lisää leipomon lähettämöön, logistiikkajohtaja Tuomo Paananen otti yhteyttä Hexaplaniin.

Lue lisää...

Nautor Swan

Puuverstas siirrettiin Pietarsaareen ja samalla päätettiin, että puuseppien työtilat rakennetaan työpistemallin mukaan. Uudenlaiseen puuverstaaseen tarvittiin 25 nostopöytää.

Lue lisää...

Forum Marinum

Ulokehyllyistä on moneksi. Hexaplan toimitti uloke- ja varastohyllyt museon katseluvarastoa varten ja nyt upea laivojen pienoismallikokoelma pääsee oikeuksiinsa.

Lue lisää...

Lukittavaa säilytystilaa pukuhuoneisiin
Onnistuneita pukuhuoneratkaisuja.

K-Citymarket Kupittaa

Kaupan 24h-aukioloajan sekä uusien palveluiden myötä kaupan henkilökunta on kasvanut jatkuvasti, siksipä K-Citymarket Kupittaalle tarvittiin lisää sosiaalitiloja ja lukittavia pukukaapeja.

Lue lisää...

Teboil Paimio

Paimion Teboilin pukutiloihin hankittiin uudet kaapit. Vanhat saivat väistyä uusien, kotimaisten pukukaappien tieltä. Nyt työntekijöillä on jokaisella henkilökohtainen, lukittava säilytystila vaatteille ja tavaroille.

Lue lisää...

Räätälöidyt kalusteratkaisut
Kun perusvalikoimasta ei löydy sopivaa tuotetta, se voidaan räätälöidä tai tehdä mittojen mukaan.

Rajavartiolaitos

Vartiolentolaivueen uusiin tiloihin tarvittiin muun muassa räätälöityjä, erikoismitoitettuja pukukaappeja, varastohäkkejä sekä laadukkaita varastojärjestelmiä.

Lue lisää...

Rotator

Rotatorin brändiväreihin kuuluva punainen toistuu ikkunoiden karmeissa ja rakennuksen sisustuksessa. Väriä haluttiin tuoda näkyviin myös kalusteissa.

Lue lisää...

Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Variaatio

Yrityksen väreihin sointuva, logolla räätälöity vastaanottotiski saa kiitosta sekä ulkonäöstään että toimivuudestaan.

Lue lisää...

Kierrätyskeskus Kisälli

Kisällin vastaanottotiski koostuu kahdesta, erikseen säädettävästä sähköpöydästä. Helppo korkeussäätö ja moderni ulkonäkö saavat kiitosta.

Lue lisää...

NorColour

Ergonomia ja hyvä työasento ovat tärkeitä asioita myös tuotannossa, ei pelkästään vain toimiston puolella. NorColour tilasi sähkösäätöiset, pitkät teollisuuspöydät pakkaamoon.

Lue lisää...

Kaimalan karhulampi

Tilausravintolan upeat tuolit tehtiin täysin toiveiden mukaan. Uusilla kalusteilla syntyi raikas ja nykyaikainen tilausravintolasali.

Lue lisää...