Tarinat ovat referenssimme

Ammattitaitoinen ja osaava myyntipalvelumme ratkoo työkseen asiakkaidemme työpisteiden kalustukseen ja ergonomiaan liittyviä pulmia. Olemme tälle sivulle keränneet tarinoita, joista toivomme löytyvän apuja ja vinkkejä myös muille asiakkaillemme.

Lue miten olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut. 

Alkuun-Mediq

UUSI ASIAKASTARINA

Mediq Suomi

Storeganizer ja uudet läpivirtaushyllyt optimoivat varastotilat ja tehostivat varastonkiertoa. Mediq Suomen logistiikkakeskuksen varastouudistus toi jopa 30 % tilasäästön.

Mediq Suomen logistiikkakeskuksessa Espoossa tehtiin mittava uudistus, kun vuokrasopimuksen uusiminen tuli ajankohtaiseksi. 

- Pohdimme erilaisia vaihtoehtoja ja vierailtuamme Mediq Ruotsin varastotiloissa, päätimme tehdä samantapaisen ratkaisun Suomeen. Heillä oli käytössä innovatiivinen varastojärjestelmä Storeganizer ja sen lisäksi myös läpivirtaushyllyt, kertoo Mediq Suomen varastopäällikkö Antti Painilainen.

Toimistojen uudistukset
Tarinat pienistä toimistoista suuriin konttoreihin.

Kuhmoisten kunnan virastotalo

Kuhmoisten kunnan virastotalon alakerta uudistettiin muutama vuosi sitten yhteistyössä Hexaplanin kanssa. Projektimyyjän apua tarvittiin jälleen, kun virastotalon yläkerta päätettiin uudistaa. Kalusteiden punainen väri tulee kunnan vaakunasta. 

Lue lisää...

Pärhä Oy

Uudistuneiden toimitilojen myötä päätettiin päivittää toimistokalusteet nykyaikaisiksi. Tavoitteena oli tyylikäs ja viihtyisä toimisto, jossa on hyvä työskennellä. Lopputulos on mitä parhain.

Lue lisää...

Kokoustilojen toiminnallisuus
Ergonomia ja työviihtyvyys ovat tärkeitä asioita myös kokoustiloissa.

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Kokoushuoneiden ja -tilojen vanhat kalusteet korvattiin uniikkiin kokousmiljööseen sopivilla, moderneilla kalusteilla. Kokouspalveluiden toimivuus ja vieraiden viihtyvyys ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Lue lisää...

CH-Polymers

Neuvottelutilan huima uudistus! Nyt kokouksissa noustaan välillä seisomaan suuren sähköpöydän ääreen.

Lue lisää...

Teolliset työpisteet ja varastotilat
Sujuvampaa työntekoa toimivissa työpisteissä ja erilaisissa varastoissa.

Mediq Suomi

Storeganizer ja uudet läpivirtaushyllyt optimoivat yrityksen  varastotilat ja samalla ergonomiset pakkauspisteet lisäävät työntekijöiden työhyvinvointia entisestään.

Lue lisää...

Forum Marinum

Ulokehyllyistä on moneksi. Hexaplan toimitti uloke- ja varastohyllyt museon katseluvarastoa varten ja nyt upea laivojen pienoismallikokoelma pääsee oikeuksiinsa.

Lue lisää...

Räätälöidyt kalusteratkaisut
Kun perusvalikoimasta ei löydy sopivaa tuotetta, se voidaan tehdä mittojen mukaan.

Rajavartiolaitos

Vartiolentolaivueen uusiin tiloihin tarvittiin muun muassa räätälöityjä, erikoismitoitettuja pukukaappeja sekä laadukkaita varastojärjestelmiä.

Lue lisää...

Kaimalan karhulampi

Tilausravintolan upeat tuolit tehtiin täysin toiveiden mukaan.  Uusilla kalusteilla syntyi raikas ja nykyaikainen tilausravintolasali.

Lue lisää...