Kaarinan Pojat ry:n kerhotalo

Kaarinalaisen jalkapallokentän laidalla näkyy tumma Kaarinan Pojat ry:n kerhotalo. KaaPo-talon kahviossa ei voi erehtyä seurasta. Matossa komeilevan logon lisäksi tilasta löytyy tietenkin jalkapalloseuran väreihin sopivat kalusteet. 

Käytännölliset kalusteet ja kaapolaisuuden värit

Kuuman kesän kynnyksellä jalkapalloseura Kaarinan Pojat on ottanut käyttöönsä uuden toimitilan. Yhdistykselle rakentui komea, mustanpuhuva talo, joka on koko seuraväen yhteinen ponnistus. Kun uuteen kerhotaloon päätettiin hankkia kalusteita, oli värimaailma selvä. 

kaarinan-pojat-jalkapallo

- KaaPo-talon monikäyttöisen kerhotilan kalusteiden tuli tietenkin mukailla seuramme värejä. Jalkapalloon liitettävien mustan ja valkoisen värin lisäksi käytämme keltaista ja punaista, kertoo Kaarinan Pojat ry:n puheenjohtaja Olli Tuominen.

Pelaajat-KaaPo-junnut

Kaarinan Pojat ry on 1958 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena on olla vahva kasvattajaseura. Toiminnallaan seura haluaa osaltaan viedä jalkapallon asemaa eteenpäin. Se pyrkii tarjoamaan jokaiselle jotakin; laadukasta valmennusta, paikallisen seurayhteisön sekä yhteenkuuluvuuden tunteen kaikkien kaarinalaisten keskuudessa.

Kaarinan Pojat on Kaarinan suurin jalkapalloseura yli 800 pelaajalla ja Suomen Palloliiton viisportaisessa laatujärjestelmässä tasolla 3. Kaarinan Pojat on myös Olympiakomitean virallinen Tähtiseura.

Kestävät ja seuran väreihin sopivat kalusteet

KaaPo-talon kahviona toimivassa kerhotilassa on valmiina istumapaikat noin 40 henkilölle. Istumapaikkoja löytyy myös ulkoa terassilta. Kerhotilan kalusteita hankittaessa Tuominen kysyi seuran jäseniltä vinkkejä kalustetoimittajasta ja Hexaplan nousi yhtenä esiin. Yhdistys vertaili toimittajia ja saadun tarjouksen jälkeen tilaus tehtiinkin Hexaplanille.

- Kalusteiden käytännöllisyys ja juurikin toivotut värit olivat meille tärkeitä valintakriteerejä, kertoo Tuominen. KaaPo-talon kerhotilassa toimii kahvilan lisäksi myös iltapäiväkerhot ja tilassa pidetään kokouksia, joten kalusteiden tuli kestää käyttöä. Pöytien helppo siirrettävyys oli plussaa, jatkaa Tuominen.

KaaPo-talon tuoleiksi valittiin Sofia-malli, jonka tukeva rakenne takaa pitkän käyttöiän ja pinottavuutensa ansiosta niitä voi säilyttää tarvittaessa sivussa.


kaapo-kahvilapoyta-punainen
kaapo-kahvilapoyta-palkinnot
kaapo-sofia-kahvilatuoli

Kaikki yhdestä paikasta

KaaPo-talosta löytyy monitoimisen kerhotilan lisäksi jalkapalloseuran toimisto, pieni kokoustila ja pukutiloja.

- Kerhotilan kalusteiden kanssa hankittiin myös muutama sähköpöytä ja kirjoitustaulu toimiston puolelle. Hexaplanilta saimme meille varta vasten räätälöidyt punaiset pöydät ja mustat tuolit. He tarjosivat meille juuri sopivan kokonaisuuden. Pöytien kokoaminenkin sujui hyvin meiltä itseltämme, joten asennuspalvelua emme tarvinneet, sanoo Tuominen.

kaapo-tussitaulu-valkotaulu_1
kaapo-tussitaulu-tussit
kaapo-logo-kaarina
kaapo-olli-tuominen

Kerhotilasta tuli hyvä ja yleisilmeeltään raikas. Kalusteet ovat olleet jo kovassa käytössä. Yhteistyö Hexaplanin kanssa sujui hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä.

Olli Tuominen
Kaarinan Pojat ry:n puheenjohtaja

Kaipaako kokoustilasi uudistusta?

Laadukkaat kahvio-, kokous- ja juhlatilakalusteet tekevät tiloista viihtyisät.
Autamme mielellämme suunnittelussa ja tuotevalinnoissa.

Search engine powered by ElasticSuite