Lataa

Teollisuuspöydät

Teollisuuden työpöytä on kestävä ja ergonominen työpisteratkaisu. Valikoimistamme löytyy ergonomisia sähköpöytiä, korjaamopöytiä sekä monenlaisia muokattavia teollisuuspöytiä ja pakkauspöytiä, jotka on suunniteltu ennen kaikkea varastojen, verstaiden ja tuotannon tarpeisiin.

Teollisuuspöydät

Tuotteet 1-24 / 83

Sivu
per sivu
Nouseva
 1. Raskas HD työpöytä 500 kg
  HD-työpöytä 500 kg
  • Edullinen työpöytä raskaaseen käyttöön
  • Kantavuus 500 kg
  • Taso vinyyliä tai kovalevyä
  alk. 387,- 479,88
 2. Treston RTP työpöytä
  Raskas Treston työpöytä RTP 1500x750 mm
  • Raskaan teollisuuden työpöytä
  • Kantavuus terästasolla peräti 750 kg
  • Tehty Suomessa
  alk. 525,- 651,-
 3. Treston RTP-työpöytä alatasolla
  Treston RTP-työpöytä alatasolla
  • Raskaan teollisuuden työpöytä alatasolla
  • Teräs- tai puutaso
  • Tehty Suomessa
  alk. 684,- 848,16
 4. Treston RTP työpöytä laatikostolla
  Treston RTP-työpöytä isolla laatikostolla
  • Raskas työpöytä työkalulaatikostolla
  • Teräs- tai puutaso
  • Tason koko 1500 x 750 mm
  alk. 1 388,- 1 721,12

Tuotteet 1-24 / 83

Sivu
per sivu
Nouseva

Teollisuuden työpöytä on kestävä ja käytännöllinen työpisteratkaisu useisiin käyttökohteisiin. Laajasta valikoimasta löydät tarpeitasi vastaavan työpöydän niin varastojen, verstaiden, työpajojen ja tuotannon tarpeisiin. Olipa tarpeesi edullinen perusmallin työpöytä, teollisuuspöytä, raskas työpöytä tai modulaarisesti rakennettava teollisuustyöpiste, löydät sen valikoimistamme.

Sähköpöydät teollisuuteen

Sähköisesti säädettävä työpöytä, kuten esimerkiksi 300 kg nostava Silver sähköpöytä, sopii silloin kun työpistettä käyttää moni eri henkilö. Tällöin voidaan taata yksilöllinen työergonomia jokaiselle käyttäjälle. Teollisuussähköpöydän avulla parannat työhyvinvointia ja tehostat työssä jaksamista. 

Työpöytä teollisuuteen

Raskaat työpöydät, korjaamopöydät, verstaspöydät ja HD-työpöydät ovat olennainen osa tehokasta ja turvallista työskentelyä verstaiden, korjaamojen, työpajojen ja teollisuuden ympäristöissä. Näiden pöytien on kestettävä kovaa kulutusta, raskaita työvälineitä ja materiaaleja sekä tarjottava riittävästi tilaa työskentelyyn ja työkalujen säilyttämiseen. Pöytien pinnat ovat esimerkiksi lujaa kovapuuta tai kestävää terästä, jotka kestävät iskuja ja naarmuja.

Laadukkaat Treston-työpöydät netistä

Meiltä saat kotimaiset säädettävät Treston-kalusteet ja työpöydät, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja monipuolisista ominaisuuksistaan. Ne muokkautuvat joustavasti teollisuuden tarpeisiin, pakkausympäristöihin sekä teollisuuden kokoonpanoon ja laadunvalvontaan. Tutustu Treston-työpöytiin lähemmin ja suunnittele oma kokonaisuutesi 3D-konfiguraattorilla ja pyydä meiltä tarjous. Teollisuuspöydät ovat saatavilla mm. laatikostoilla, kaapeilla ja reikälevytaustoilla. Trestonin teollisuuspöytiin on saatavana paljon erilaisia lisäosia, kuten säätöhyllyjä, laatikkokiskoja, kääntövarsia, työkalutelineitä ja valaisimia. Ergonomisten teollisuussähköpöytien lisäksi valikoimissamme on monenlaisia muita teollisuuspöytiä kuten pakkauspöytiä, joilla tehostat tarkkuutta ja turvallisuutta sekä henkilökunnan vuoronvaihtoja.

Mobiilityöpisteet ja apupöydät pyörillä

Tarjolla on myös pyörillä liikuteltavia apupöytiä sekä mobiilityöpisteitä, joiden avulla siirrät työpisteen sinne, missä sitä tarvitaan, myös ahtaampiin tiloihin. Korkeussäädettäviä pöytiä löytyy myös akkukäyttöisinä. 

Olipa kyseessä pieni verstas, suuri tehdas tai työpaja, meiltä löydät laadukkaat ja kestävät ratkaisut, jotka vastaavat ammattikäyttäjien tarpeita. Kerro meille, millaisen työpöydän tarvitset, myyjämme auttavat mielellään. Meiltä myös saat myös täysin räätälöidyt ratkaisut.

Search engine powered by ElasticSuite