luonto-kadessa

Hexaplanin ympäristöpolitiikka

Hexaplan Oy on sitoutunut toiminnassaan edistämään kestävää kehitystä ja ympäristönsuojelua. Tarjoamme asiakkaillemme elinkaareltaan kestäviä ja ergonomisia työympäristö-ratkaisuja toimisto-, varasto- ja teollisuusmiljööseen.

ymparisto-vastuu

Kestävää arkea rakentamassa

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme tuotteita ja palveluja, joissa yhdistyy taloudellisuus, asiakastyytyväisyys, ergonomisuus, laatu, turvallisuus ja ympäristön hyvinvointi.
 
Pyrimme järjestelmällisesti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia haitallisia ympäristövaikutuksia, edistämään omalta osaltamme ympäristönsuojelua sekä noudattamaan aina toimintaamme soveltuvaa lainsäädäntöä ja viranomaisten asettamia vaatimuksia.


Ympäristöön vaikuttavan toiminnan järjestelmällinen parantaminen huomioidaan erityisesti seuraavilla osa-alueilla:
 
- Logistiikan ja jakelun kehittäminen
- Jätteiden vähentäminen, lajittelu ja kierrättäminen
- Energian kulutuksen ja muun ympäristökuormituksen vähentäminen
- Ympäristöriskien tunnistaminen ja niihin reagoiminen
- Tuote- ja palveluvalikoiman kehittäminen
- Ympäristövaatimusten aktiivinen seuraaminen
 

 

Edellytämme yhteistyökumppaneiltamme, tavaran- ja palvelutoimittajiltamme vastuullista ympäristöasioiden hoitoa sekä ympäristölainsäädännön ja muiden viranomaisvaatimusten noudattamista.
 
Toimimme vastuullisesti, avoimesti ja rehellisesti kaikkia sidosryhmiämme kohtaan.

Vaikuta valinnoilla

Kestävän kehityksen edistäminen ja tukeminen on tärkeä tavoite, johon meistä jokainen voi vaikuttaa omilla teoillaan. Tekemällä ympäristötietoisia valintoja hankinnoissa, suosimalla kestäviä ja eettisiä tuotteita, arvostamalla lähituotantoa ja kotimaisuutta, sekä kierrättämällä voimme vaikuttaa ja kantaa oman kortemme kekoon luonnon puolesta. Hexan tuotevalikoimasta löytyy edellä mainittujen lisäksi paljon vastuullisia, kestävää kehitystä tukevia tuotteita. Tarvittaessa kysy lisätietoja myyjiltämme.

1-3osa-bioxlaatikossa-m_nty
Search engine powered by ElasticSuite