Lataa

Vaunut ja kuljetusalustat

Hyllyvaunut, lavavaunut, korivaunut ja tarjoiluvaunut ovat muutamia esimerkkejä monipuolisesta vaunuvalikoimastamme. Kuljetusvaunuja löytyy eri tarkoituksiin ja käyttöympäristöihin: varastoon, teollisuuteen, toimistoon, ravintoloihin ja ruokaloihin. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi.

 

Vaunut ja kuljetusalustat

Tuotteet 1-24 / 176

Sivu
per sivu
Nouseva

Tuotteet 1-24 / 176

Sivu
per sivu
Nouseva

Hyllyvaunu, kuljetusvaunu tai keräilyvaunu helpottaa ja keventää työtä tavaransiirroissa sekä materiaalien kuljetuksessa paikasta toiseen. Valikoimamme käytännöllisillä ja monipuolisilla vaunuilla tehostat varastointia, keräilyä ja liikkumista niin teollisuusympäristöissä, varastoissa kuin kaupoissakin.

Hyllyvaunu monipuoliseen käyttöön

Hyllyvaunu on erinomainen valinta, kun tarvitset kätevää ratkaisua tavaransiirtoon ja säilytykseen. Näillä vaunuilla voit siirtää tuotteita ja materiaaleja helposti paikasta toiseen. Hyllyvaunujen monitasorakenteen ansiosta voit hyödyntää tilaa tehokkaasti ja pitää tuotteet järjestelmällisesti järjestyksessä. Olipa kyseessä sitten raskas tai kevyt kuorma, meiltä löydät juuri tarpeisiisi sopivan hyllyvaunun. Kantavuuksia löytyy 800 kg saakka. 

Keräilyvaunu varastoon

Keräilyvaunut ja poimintavaunut on suunniteltu erityisesti tehokkaaseen ja nopeaan keräilyyn varastoympäristössä. Näillä vaunuilla voit kerätä tuotteet tai komponentit helposti ja ergonomisesti, mikä säästää aikaa ja vähentää fyysistä rasitusta. Keräilyvaunut tarjoavat usein säädettäviä hyllyjä tai jakajia, jotta voit mukauttaa vaunun tarpeisiisi. Niiden kestävä rakenne ja helppokäyttöisyys tekevät keräilystä sujuvaa ja tehokasta. Monet poimintavaunut tarjoavat myös lisävarusteita, kuten nousutikkaat, tablettitelineet, dokumenttitelineet sekä lisähyllyt, jotka mahdollistavat erilaisten tuotteiden samanaikaisen keräilyn.

Myymälävaunut kauppoihin ja liiketiloihin

Myymälävaunut ovat olennainen osa vähittäiskauppaa ja auttavat pitämään kaupan hyllyt täynnä ja tuotteet helposti saatavilla. Myymälävaunujen avulla voit täydentää hyllyjä nopeasti ja järjestää tuotteet houkuttelevasti esille asiakkaille. Valikoimassamme on erilaisia malleja ja kokoja, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan vaunun.

Raskaan tavaran vaunut erittäin painaville tavaroille

Valikoimistamme löydät lavavaunut ja raskaan tavaran HD-vaunut esimerkiksi painavien ja tilaa vievien tuotannon tarvikkeiden kuljettamiseen sekä välivarastointiin. Lavavaunu ja lavojen kuljetusalusta tuovat varastoon liikkuvuutta ja järkevyyttä sekä helpottavat lavojen siirtoa. Meiltä löytyy laaja valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja vaunuja, jotka sopivat erittäin raskaiden kuormien siirtämiseen tai kevyempiin kuljetuksiin.

Erikoisvaunut ja räätälöidyt vaunut 

Tarjolla on myös monenlaisia erikoiskuljetuksiin kehiteltyjä vaunuja, kuten levyvaunut, rengasvaunut, verkkokaupan keräilyvaunut, laatikkovaunut, pöytävaunut sekä kärryt pitkille tavaroille ja verkkoseinäiset häkkivaunut. Edullisilla kuljetusalustoilla siirrät muovilaatikot näppärästi. Valikoimissamme on myös klassiset postitusvaunut ja pakettivaunut sekä erilaiset korivaunut. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hygieeniset RST-vaunut sopivat suurtalouskeittiöiden lisäksi myös prosessi- ja elintarviketeollisuuteen, sillä ne kestävät usein toistuvaa pesua ja voimakkaita puhdistusaineita. Toteutamme myös räätälöidyt vaunuratkaisut, kysy lisätietoja myynnistämme.

Laadukkaat materiaalit, kestävä rakenne ja helppokäyttöisyys ovat keskeisiä ominaisuuksia kaikissa tarjoamissamme vaunuissa. Oli tarpeesi sitten varastointi, keräily, myymälätoiminta tai tarjoilu meiltä löydät luotettavat vaunut, jotka tehostavat toimintaasi ja helpottavat päivittäisiä työtehtäviäsi. Tehosta työympäristöäsi ja varmista sujuva logistiikka ja tehokas varastointi jo tänään!

Search engine powered by ElasticSuite