Lataa

Ensiaputuotteet

Ensiaputuotteet kuuluvat jokaisen työpaikan vakiovarustukseen ja työpisteiden läheisyyteen. Meiltä saat ensiapulaukut, lukittavat ensiapukaapit, kätevät ensiapuasemat ja ensiaputarvikkeiden täydennyspakkaukset, laastariautomaatit ja laastarit, sekä hoitoaineita silmän ja haavan puhdistukseen sekä palovammojen hoitoon.

Ensiaputuotteet

16 tuotetta

per sivu
Nouseva

16 tuotetta

per sivu
Nouseva

Ensiaputuotteet kuuluvat jokaisen työpaikan ensiavun vakiovarustukseen ja työpisteiden läheisyyteen. Meiltä saat ensiapulaukut, kätevät ensiapuasemat ja ensiaputarvikkeiden täydennyspakkaukset, laastariautomaatit ja laastarit, sekä hoitoaineita silmän ja haavan puhdistukseen sekä palovammojen hoitoon.

Paras tapa säilyttää ensiaputuotteita on ensiapukaappi, joka on tärkeä osa minkä tahansa toimitilan turvallisuutta. Kaapissa laastarit, siteet, haavapyyhkeet ja haavanpuhdistusaineet on helposti saatavilla, järjestyksessä ja turvassa lialta. Lukittavaan ensiapukaappiin voi valita tuotteet kunkin työpisteen tarpeen mukaisesti.

Ensiapuasemassa on jo valmiina monipuolisesti erilaisia ensiaputarvikkeita, kuten laastareita, haavapyyhkeitä, tartuntasuojia ja siteitä. Meiltä saa myös laastariautomaatin, jonka voi kiinnittää seinään.

Hätäsuihkut on suunniteltu kohteisiin, joissa työntekijät ovat alttiina loukkaantumisille, kuten palovammoille tai haitallisille aineille. Hätäsuihku mahdollistaa välittömän ensiavun onnettomuuden sattuessa. Hätäsuihku on nopea ensiapu tapaturmissa, joissa haitallisia aineita on roiskunut silmiin tai kasvoihin. Altistuneen alueen välitön huuhtelu runsaalla vedellä auttaa rajoittamaan vammojen laajuutta sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Search engine powered by ElasticSuite