Lataa

Valkotaulut, fläppitaulut, valkokankaat

Valkotaulut, kirjoitustaulut, kätevästi siirreltävät tussitaulut, fläppitaulut ja lehtiötelineet koulutus- ja luokkatiloihin, kokoushuoneisiin, workshopeihin ja suunnitteluun. Tyylikkäät, modernit lasikirjoitustaulut toimivat myös tyylikkäänä sisustuselementtinä. Saatavilla myös valkokankaat ja käytännölliset muistitaulut. Katso myös laaja valikoima tarvikkeita.

Valkotaulut, fläppitaulut, valkokankaat

Tuotteet 1-24 / 76

Sivu
per sivu
Nouseva
 1. Kirjoitustaulu ONE Mobile 700 x 1200 mm
  Kirjoitustaulu ONE Mobile 700 x 1200 mm
  • Moderni kirjoitustaulu pyörillä
  • Kaksi väriä: musta ja valkoinen
  • Taulun koko 700 x 1200 mm
  alk. 438,- 543,12
 2. Magneettiteippi Nobo 20 mm x 5 m
  Magneettiteippi Nobo 20 mm x 5 m
  • Kiinnittyy magneettisesti
  • Leikkaa saksilla oikeaan mittaan
  • Suunnitelmiin, taulukoihin
  alk. 6,50 8,06

Tuotteet 1-24 / 76

Sivu
per sivu
Nouseva

Laadukas valkotaulu / tussitaulu soveltuu erinomaisesti koulutus- ja neuvottelutilan seinälle sekä esimerkiksi luokkahuoneisiin, joissa taulun käyttö on runsasta. Kirjoitustaulut ovat erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat helpon ja käytännöllisen tavan kirjoittaa ylös muistiinpanoja, ideoita tai tehtäviä. Valikoimamme valkotaulut on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka tekevät niistä pitkäikäisiä ja helppoja puhdistaa. Saatavilla on eri kokoisia valkotauluja, jotka sopivat eri tiloihin. Lisäksi tarjoamme erilaisia lisävarusteita, kuten magneetteja ja valkotaulutusseja, jotka helpottavat taulun käyttöä. Whiteboard-kirjoitustaulut voidaan asentaa pystyyn tai vaakaan. Valkotauluihin voi kirjoittaa whiteboard-tusseilla ja kirjoitus on helppo pyyhkiä pois. Suosituissa Boarder Ceramicsteel -valkotauluissa on erityisen kestävä emaloitu pinta, joten tauluun voi kiinnittää muistilappuja ja tiedotteita myös magneeteilla.

Valikoimastamme löytyvät myös perinteisten kirjoitustaulujen lisäksi kätevästi siirreltävät tussitaulut ja lehtiötelineet kokoushuoneisiin, esitelmien pitoon ja suunnitteluun. Perinteinen lehtiötaulu eli fläppitaulu pyörillä tai ilman auttaa kirjaamaan kokouksen asialistan sekä tärkeimmät muistiinpanot. Kaksipuoliset siirrettävät kirjoitustaulut löytävät paikkansa kokous- tai luokkahuoneista ja pyöriensä ansiosta valkotaulu on helppo siirtää sinne, missä sitä tarvitaan. Valikoimiimme kuuluvat modernit lasiset kirjoitustaulut, jotka soveltuvat ideointiin, workshopeihin tai vaikka koulutustilanteeseen. Lasipinnalla värit tulevat esille luonnollisen kauniina sävyinä. Lasikirjoitustaulu on myös näyttävä designelementti toimistossa. Tarjoamme myös valkotaulutussit, magneetit ja muut tarvikkeet kirjoitustauluihin. 

Saatavilla myös käytännölliset muistitaulut ja työ- tai projektisuunnitteluun sopivat viikkosuunnittelutaulut. Tutustu myös käytännölliseen muistitauluun lasisella kirjoituspinnalla. Se on täydellinen työkalu muistiinpanojen tekemiseen. Jos muistiinpanot tai kokousmateriaalit halutaan välittää monitorin kautta, voidaan tilaan hankkia kätevä, liikuteltava tv-jalusta pyörillä.

Meiltä löydät myös valikoiman valkokankaita konferensseihin, seminaareihin ja koulutuksiin. Saatavilla kattoon kiinnitettävät valkokankaat sekä itsenäisesti seisovat ja helposti mukaan otettavat valkokankaat. 

Kaikki taulumme ovat helposti tilattavissa verkkokaupastamme ja ne toimitetaan nopeasti ja vaivattomasti suoraan toimistoosi. Valitsemalla meidän kirjoitustaulun voit luoda käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun opetukseen, esityksiin tai toimistoon.

Search engine powered by ElasticSuite