Lataa

Työpistematot

Seisontamatto lisää ergonomiaa työpisteellä ja ehkäisee seisomisen aiheuttamia rasituksia. Ergonominen matto sopii seisomatyöhön ja paljon seisomista vaativiin työpisteisiin, kuten vastaanotto- ja kassatiskeille sekä toimistoon sähköpöydän kanssa käytettäväksi. Valitse tyyliisi sopiva matto laajasta valikoimastamme!

Työpistematot

9 tuotetta

per sivu
Nouseva
 1. Seisontamatto Yoga Fashion
  Seisontamatto Yoga Fashion
  • Kestävä tekstiilipinta
  • Mitat 580 x 810 mm
  • Vaimentava
  alk. 93,- 115,32

9 tuotetta

per sivu
Nouseva

Työpistematto on tärkeä osa ergonomista työympäristöä, joka tarjoaa mukavuutta ja tukea pitkäkestoisen seisomisen aikana. Vaimentava seisontamatto lisää ergonomiaa työpisteellä. Matto pehmentää kovaa lattiapintaa ja ehkäisee näin seisomisen aiheuttamia rasituksia. Ergonominen työpistematto sopii seisomatyöhön ja paljon seisomista vaativiin työpisteisiin, kuten vastaanotto- ja kassatiskeille pankeissa, kaupoissa ja infopisteissä. Erityisesti seisomamatto sopii käytettäväksi sähköpöydän kanssa, jolloin seisomatyötä jaksaa tehdä pidempään. Pehmeän seisontamaton päällä jalat eivät väsy niin helposti, koska ne tarjoavat joustavan alustan, joka kannustaa aktiiviseen seisomiseen ja kehon liikkeeseen työskennellessäsi.

Työpistemattojemme valikoima sisältää erilaisia malleja, kokoja ja materiaaleja. Voit valita itsellesi sopivan tyylin, olipa se sitten perinteinen tekstiilipintainen pehmustettu matto, edullinen seisomamatto polyuretaanista tai tyylikäs korkkipintainen työpistematto. Työpistematot tarjoavat pehmustetun pinnan, joka vähentää jalkojen, selän ja nivelten rasitusta sekä lievittää väsymystä pitkäkestoisessa seisomisessa.

Seisomamatot ovat lisäksi kevyitä ja helposti siirrettäviä, joten voit käyttää niitä eri työpisteillä tai vaihdella työasentoasi tarpeen mukaan. Ne tarjoavat alustan, joka kannustaa liikettä ja aktiivista seisomista, mikä auttaa ylläpitämään verenkiertoa, vahvistamaan lihaksia ja vähentämään väsymystä pitkän työpäivän aikana. Ergonomisten työpistemattojen ja seisomamattojen käyttö parantaa työskentelymukavuutta, vähentää rasitusta ja edistää terveellisiä työasentoja. Ne ovat erinomainen investointi työhyvinvointiin ja tuottavuuteen.

Mikäli teet töitä istuen, kannattaa hankkia matto toimistotuolin alle. Tuolinalusmatto helpottaa työtuolilla liikkumista ja samalla suojaa lattiaa pyörien aiheuttamalta kulutukselta. Näin lattiamateriaalin ikää voi pidentää merkittävästi pienellä investoinnilla. Sit and stand -työpistematto on yhdistelmämatto, jota voi käyttää sekä istuen että seisoen. 

Tilaa matot toimistoon verkkokaupasta, toimitamme nopeasti parissa päivässä. Lue seisontamaton valintaoppaastamme vinkit sinulle sopivan maton valintaan! Selaa valikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva työpistematto tai seisomamatto. Huomaat pian, miten nämä laadukkaat ratkaisut parantavat työergonomiaa ja mukavuutta työpäiväsi aikana. Sijoita omaan hyvinvointiisi ja valitse laadukas ja ergonominen työpistematto tai seisomatottomatto työpaikallesi. Pehmennysmatto ennaltaehkäisee seisomisen aiheuttamia rasituksia ja parantaa myös tasapainoa vaikuttaen keskivartalon syviin lihaksiin.

 

Search engine powered by ElasticSuite