Lataa

Teollisuustuolit

<p>Teollisuustuoli tarjoaa ergonomisuutta ja istumamukavuutta teollisuuden ja teknisten työpisteiden tarpeisiin. Olipa etsinnässäsi työjakkara, työtuoli, kassatuoli, asentajan jakkara, korkea työtuoli, laboratoriotuoli tai korjaamoalusta, löydät sen laajasta valikoimastamme.</p>
Teollisuustuolit

Tuotteet 1-24 / 60

Sivu
per sivu
Nouseva
 1. Verhoiltu työtuoli Aktiv, matala malli
  Verhoiltu työtuoli Aktiv, matala malli
  • Kestävä kangasverhoiltu työtuoli
  • Sopii myös kassatuoliksi
  • Liukunastat vakiona
  alk. 295,- 365,80
 2. Laboratoriotuoli Labster
  Laboratoriotuoli Labster
  • Sertifioitu laboratoriotuoli
  • Auto-motion-mekanismi
  • Kestää desinfiointiaineita
  alk. 669,- 829,56
 3. Työtuoli Aktiv Duo, korkea liukunastoilla
  Työtuoli Aktiv Duo, korkea liukunastoilla
  • Korkea malli jalkatukirenkaalla
  • Euromatic-säätömekanismi
  • 5 vuoden takuu
  alk. 409,- 507,16
 4. Työtuoli Aktiv Duo, matala pyörillä
  Työtuoli Aktiv Duo, matala pyörillä
  • Kestävä ja vahva työtuoli
  • Teknisiin työpisteisiin
  • Euromatic-mekanismi
  alk. 395,- 489,80
 5. Työtuoli Oxford
  Työjakkara Oxford selkänojalla
  • Ergonominen työjakkara
  • Miellyttävä istuin
  • Hengittävä kangasverhoilu
  alk. 439,- 544,36

Tuotteet 1-24 / 60

Sivu
per sivu
Nouseva

Teollisuuden työtuoli tarjoaa ergonomiaa ja istumamukavuutta teollisuuden ja teknisten työpisteiden tarpeisiin. Teollisten ja teknisten ympäristöjen vaatimukset työtuolille ovat erilaisia kuin toimistotyön vaatimukset. Työtuolin tuleekin sopia käyttöympäristöön ja tukea työntekijää erilaisissa työasennoissa. Olipa etsinnässäsi matala tai korkea työtuoli, työjakkara, kassatuoli, asentajan jakkara, laboratoriotuoli tai korjaamoalusta, löydät sen laajasta valikoimastamme.

Työtuolit raskaampaan teollisuuteen ja työpajoille

Teollisuustuolit ovat suunniteltu kestämään vaativia teollisuusympäristöjä. Teollisuustuolien rakenne ja runko tekevät niistä kestäviä ja monikäyttöisiä. Työtuolin ja jakkaran tulee olla kestävä ja helppohoitoinen teollisuuden tarpeisiin. Polyuretaanista eli PU-muovista muotoon puristettu istuin tai kovamuovinen työtuoli kestää kovaa käyttöä ja usein toistuvaa puhdistusta. Teollisuustuolit ovat kestäviä vaativissakin olosuhteissa. Työtuolien tulee kestää runsasta kulutusta, iskuja, kemikaaleja, öljyjä, kipinöitä, mietoja happoja ja emäksiä. Niiden tulee olla myös helppoja puhdistaa ja ylläpitää, mikä on tärkeää ympäristöissä, joissa voi olla likaa tai nesteitä. Niiden tulee myös olla helppokäyttöisiä ja säädettävissä useiden eri ihmisten tarpeisiin. Teollisuustuoleilla on yleensä erityisiä ominaisuuksia, kuten korkeudensäätö, pyörät liikkuvuuden parantamiseksi tai jopa erityiset istuinpinnat, jotka tarjoavat paremman pidon kosteissa tai öljyisissä ympäristöissä.

Korjaamoille ja teollisuuteen saatavilla myös vankka, kuumuutta kestävä hitsaajan tuoli. Kätevä asentajanjakkara on hyvä korjaamotuoli, sillä siinä työkalut ovat koko ajan käden ulottuvilla ja liikkuvat mukana työnteon aikana. Korjaamoalustat sopivat erityisesti autokorjaamoihin ja työpajoille suurien koneiden ja laitteiden äärellä työskentelyyn.

Korkea työtuoli tai seisomatuoli sopii puolestaan koneiden ääressä työskentelyyn ja puoliseisovaan työhön. Valikoimamme teollisuustuoleihin saa myös lisävarusteita. Teollisuustuoli on saatavilla käsinojilla, jalkatukirenkaalla, pyörillä tai liukunastoilla varustettuina. Myynnissä on myös työjakkaroita, jotka ovat täysin muunneltavissa omien toiveiden mukaan. PU-työtuoli Globe on suosittu edullinen vaihtoehto. 

Työtuolit kokoonpanoon, puhtaisiin teollisuustiloihin, tuotekehitykseen ja kassoille

Työtuolit ovat olennainen osa teollista työympäristöä, joissa työskennellään istuen pitkiä aikoja. Laadukkailla työtuoleillamme on säädettävät ominaisuudet, kuten istuimen korkeuden, selkänojan kaltevuuden ja käsinojien säädöt, jotta voit mukauttaa istuimen juuri omiin tarpeisiisi. Ergonomisesti suunnitellut istuimet tukevat oikeaa istuma-asentoa, vähentävät selkärangan rasitusta ja ehkäisevät tuki- ja liikuntaelinongelmia. Lisäksi monet tuolimallimme tarjoavat pehmusteita, jotka lisäävät istumismukavuutta pitkäkestoisessakin käytössä. Työtuoliemme rakenne on luja ja vakaa, jotta ne kestävät vaativia ympäristöjä ja päivittäistä käyttöä. Kestävät Treston-työtuolit ovat laatutietoisen valinta moneen tekniseen ympäristöön.

Kangasverhoiltu työtuoli sopii puhtaisiin teollisuusympäristöihin ja liiketiloihin kuten esimerkiksi kassatuoliksi. Kassoille suunnitellut työtuolit tarjoavat ergonomista tukea ja mukavuutta kassahenkilökunnalle. Näissä tuoleissa on yleensä korkeussäädettävä istuin, jotta voidaan sovittaa ne erikokoisiin kassapisteisiin. Materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, jotta ne kestävät kassatoiminnan vaatimukset ja ovat helposti puhdistettavissa. Lisäksi kassatuolit on helppo säätää yksilöllisesti ja niiden ergonomiset ominaisuudet, kuten selkänojan muotoilu, tukevat hyvää istuma-asentoa ja vähentävät väsymystä pitkässä työpäivässä.

Erikoistyötuolit - puhdastilatuolit ja ESD-tuolit

Puhdastilatuolit on suunniteltu käytettäväksi erityistä hygieniaa vaativien tilojen, kuten laboratorioiden, sairaaloiden, elektroniikkateollisuuden tai ruokateollisuuden, yhteydessä. Nämä tuolit täyttävät tiukat hygieniavaatimukset ja tarjoavat helpon puhdistettavuuden. Puhdastilatuolien pinnat ovat sileitä, likaa hylkiviä ja kestäviä. Sertifioidut materiaalit edistävät puhtautta ja hygieniaa.

ESD-työtuolit puolestaan ​​on suunniteltu ESD-ympäristöihin, joissa on tärkeää suojata herkkiä elektronisia komponentteja staattiselta sähköltä. Näillä tuoleilla on eristäviä ominaisuuksia, jotka auttavat purkamaan staattisen sähkön ja estävät sen kertymisen. ESD-tuolit sisältävät johtavia kankaita ja metalliosia, jotka ohjaavat staattisen sähkön turvallisesti pois käyttäjästä ja ympäristöstä. Ne auttavat estämään staattisen sähkön aiheuttamia vahinkoja herkille elektronisille laitteille tai komponenteille.

Valikoimastamme löydät erilaisia puhdastilatuoli- ja ESD-tuolimalleja, joista voit valita juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Laadukkaat ja luotettavat puhdastilatuolimme ja ESD-tuolimme varmistavat, että työntekijät voivat työskennellä tehokkaasti ja turvallisesti näissä erityisissä ammattikäytön ympäristöissä. 

Laadukkaat ja ergonomiset työtuolimme parantavat työskentelymukavuutta, edistävät ergonomiaa ja luovat turvallisen työympäristön ammattikäytössä. Tutustu valikoimaamme ja löydä sopiva työtuoli tarpeisiisi.

Search engine powered by ElasticSuite