Lataa

Paloturvakaapit ja kassakaapit

Paloturvakaappi on tarkoitettu toimiston arvoesineiden ja tärkeiden papereiden palo- ja murtosuojaukseen. Sertifioidut palonkestävät kassakaapit, turvakaapit ja paloturvakaapit on saatavilla eri lukituksilla ja eri tilavuuksilla.

Paloturvakaapit ja kassakaapit

7 tuotetta

per sivu
Nouseva

7 tuotetta

per sivu
Nouseva

Paloturvakaappi, turvakaapit ja kassakaappi on luotettava ja turvallinen säilytysratkaisu arvokkaiden tavaroiden ja asiakirjojen suojaamiseksi. Palosuojatussa kaapissa tai paloturvakaapissa säilytät toimiston tärkeät paperit ja arvoesineet turvallisesti. Paloturvakaapit tarjoavat turvallisen säilytysympäristön tärkeille asiakirjoille, kuten sopimuksille, vakuutusmateriaaleille ja muille arkaluonteisille papereille. Paloturvakaapit pitävät sisällön turvassa korkeiden lämpötilojen ja tulipalon leviämisen aikana, mikä auttaa minimoimaan vahingot ja säilyttämään arvokkaat asiakirjat turvassa. Korkeissa turvakaapeissa voi säilyttää esimerkiksi yrityksen tärkeimmät tiedot sisältävät mapit.

Kassakaapit puolestaan tarjoavat erinomaisen suojan käteiselle, asiakirjoille ja muille arvotavaroille. Kassakaappien vankka rakenne ja kestävät lukitusmekanismit estävät luvattoman pääsyn sisältöön. Lisäksi kassakaappien usein tarjoamat paloturvallisuusominaisuudet takaavat, että tavarat säilyvät turvassa myös tulipalon sattuessa. Palonkestävät kassakaapit ja paloturvalliset laatikostot on saatavilla useassa eri koossa. Pienemmät lokeromalliset kassakaapit sopivat toimisto- ja kotikäyttöön tai hotelleihin turvakaapeiksi.

Tarjoamme myös erilaisia lukitusvaihtoehtoja ja turvallisuusominaisuuksia, jotta voit valita juuri sinulle sopivan säilytysratkaisun. Sertifioidut ja EN-standardien mukaiset kaapit tarjoavat mallista riippuen 30 tai 60 minuutin paloturvan. Paloturvakaappeja on saatavilla elektronisella lukolla tai mekaanisella avainlukolla. Turvakaapin voi pultata lattiaan kiinni, jolloin niiden varastaminen on vaikeaa. Paloturvallisia riippukansiolaatikostoja on saatavilla eri korkuisina, niiden rakenne on vakaa ja laatikot on varustettu vahvoilla kiskoilla.
Suojaa arvotavarasi ja tärkeät asiakirjasi luotettavilla paloturvakaapeilla, kassakaapeilla ja palosuojatuilla kaapeilla. Kysy sisäänkantoa ja asennusta myyntipalvelustamme, tarjoamme ne lisämaksusta kaikkialle Suomeen. 

Tilaa omasi verkkokaupastamme ja säilytä arvokasta omaisuuttasi rauhallisin mielin.

Search engine powered by ElasticSuite