0800 165 000

HEXAPLAN-KUVASTOT

Julkaisemme tasaisin väliajoin kuvastoja, jotka pitävät sisällään artikkeleita, poimintoja tuotevalikoimastamme, uutuuksien esittelyjä ja erilaisia tarjouksia sekä tuotekampanjoita. Ensimmäinen Hexaplan-tuotekuvasto ilmestyi jo vuonna 1976, ja siitä lähtien päämääränämme on ollut tehdä suomalaisten yritysten toimitiloista toimivampia.

Tänä päivänä valikoimaamme kuuluu lähes 7000 tuotetta toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin varasto- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Tuotteiden tilaaminen on helppoa: verkkokauppamme on avoinna vuorokauden ympäri, voit myös soittaa tilauksesi myynnin ilmaisnumeroon 0800 165 000 (arkisin klo 8-16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti (a) hexaplan.fi.

Selaa helposti verkkokuvastojamme, ja jos haluat kuvaston postitettuna työpöydällesi, lähetä viesti yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti(a)hexaplan.fi.2020
PÄÄKUVASTO

Vuoden 2020 suuri tuotekuvastomme
pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin.

2020
HEXAN KEVÄTEXIT

Kevätexit on taas täällä! Myymme perinteiseen tapaan varaston loppueriä, mallikalusteita, poistotuotteita ja kampanjatuotteita todella edullisin hinnoin.

Hinnat voimassa vain 18.-31.5.2020!

Pidä kiirettä, tuotteita on rajoitettu erä välimyyntivarauksin!2020 KOTITOIMISTO-KUVASTO

Uudesta kuvastostamme löydät ergonomisia tuotteita kotitoimistoon. Tilaa työtuoli, sähköpöytä tai valmis etätyöpiste pakettihintaan. Kotityöpisteeseen ja etäopiskeluun sopivia tuotteita löydät lisää verkkokaupastamme!2020 KEVÄÄN
TARJOUSKUVASTO

Kevään teollisuuspainotteisesta kuvastostamme löydät tuotteita ja vinkkejä varaston toimintaan sekä logistiikan optimointiin. Lue myös pieni tikasoppaamme, jossa kerromme tikkaiden ja työtasojen turvallisuudesta.

Äläkä unohda hyödyntää tarjouksiamme.