Hexaplan kuvastot - 

parempia työympäristöjä

Pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme helposti ja nopeasti perinteisistä kuvastoistamme.

Vuoden 2023 pääkuvasto esittelee laajaa tuotevalikoimaamme. Se pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto-, kokous-, teollisuus- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Löydät pääkuvastosta suosituimmat tuotteemme ja tämän vuoden tärkeimmät uutuudet. 

Alempaa sivulta näet viimeisimmät teemakuvastot, tarjousflyerit ja esitteet.

PÄÄKUVASTO 2023!

Voit selata verkkokuvastoa kätevästi netissä, mutta halutessasi voit myös tilata sen printtiversiona työpaikallesi. Tuotekuvasto löytyy verkkokaupastamme. Voit lisätä kuvaston ostoskoriin kalustetilauksesi mukaan tai tilata vain pelkän kuvaston. Se lähetetään ilmaiseksi sinulle. Tietenkin voit lähettää sähköpostia yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti@hexaplan.fi ja lähetämme kuvaston.

TEEMAKUVASTOMME

Tutustu viimeisimpiin kuvastoihin ja kampanjaflyereihin.

Kesän tarjouskuvasto

Annetaan auringon lämmittää ja nautitaan kesästä! Suomen kesä on kuitenkin tunnetusti lyhyt, joten kannattaa jo varautua syksyn työkiireisiin. Kesän tarjouksista löytyy paljon edullisia tuotteita mm. etätyöskentelyyn ja työmatkustamiseen. Tarjoukset ovat voimassa 31.7.2023 asti. 

Avaa kuvasto...

Hexaplan Projektipalveluesite 2022

Projektipalveluesite

Projektimyyjämme auttavat sinua mm. työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisemme hyödyntäminen maksa mitään. Lue esitteestä, mitä kaikkea projektipalvelumme pitää sisällään ja tutustu malliesimerkkeihin asiakaskohteistamme.

Avaa kuvasto...