Hexaplan kuvastot

Pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme helposti niin verkkokaupassamme kuin kuvastostamme. Voit selata kuvastojamme kätevästi verkkosivuiltamme. Löydät tältä sivulta viimeisimmät kuvastot, tarjoukset ja esitteet. Kuvastot voi myös tilata helposti työpaikalle kannettavaksi lähettämällä viesti yhteystietojesi kera osoitteeseen [email protected]

Vuoden 2021 tuotekuvastomme pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto-, kokous-, teollisuus- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Löydät pääkuvastosta suosituimmat tuotteemme ja tämän vuoden tärkeimmät uutuudet.

KUVASTOMME

Tutustu viimeisimpiin kuvastoihimme ja kampanjaflyereihin.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.

Suuri tuotekuvasto 2021

Vuoden 2021 tuotekuvasto pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto-, kokous-, teollisuus- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. 

Avaa kuvasto...

Projektipalveluesite

Projektimyyjämme auttavat sinua mm. työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisemme hyödyntäminen maksa mitään. Lue esitteestä, mitä kaikkea projektipalvelumme pitää sisällään ja tutustu malliesimerkkeihin asiakaskohteistamme.

Avaa kuvasto...

Toimistotuoliesite

Valinta erilaisten tuolien välillä voi olla haastavaa. Helpotimme asiaa ja kokosimme yksiin kansiin valikoimamme suosituimmat toimistotuolit. Tutustu laadukaaseen tuolivalikoimaan ja löydä omasi. Muista myös koekäyttömahdollisuus!

Avaa kuvasto...