0800 165 000

HEXAPLAN-KUVASTOT

Julkaisemme tasaisin väliajoin kuvastoja, jotka pitävät sisällään artikkeleita, poimintoja tuotevalikoimastamme, uutuuksien esittelyjä ja erilaisia tarjouksia sekä tuotekampanjoita. Ensimmäinen Hexaplan-tuotekuvasto ilmestyi jo vuonna 1976, ja siitä lähtien päämääränämme on ollut tehdä suomalaisten yritysten toimitiloista toimivampia.

Tänä päivänä valikoimaamme kuuluu lähes 7000 tuotetta toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin varasto- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Tuotteiden tilaaminen on helppoa: verkkokauppamme on avoinna vuorokauden ympäri, voit myös soittaa tilauksesi myynnin ilmaisnumeroon 0800 165 000 (arkisin klo 8-16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti (a) hexaplan.fi.

Selaa alla olevia verkkokuvastojamme. Jos haluat kuvaston postitettuna työpöydällesi, lähetä viesti yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti(a)hexaplan.fi.TARJOUSKUVASTO
LOKAKUU

Lokakuun kuvastomme esittelee parhaat palat syksyn tarjouksista ja uuden asiakastarinamme. Lue myös mattovinkit kurakelien lianhallintaan. 

Muistathan, että nyt on viimeiset hetket hyödyntää Classic Basic -sähköpöytä tarjouksemme (hinnat alk. 299€). 

Kuvasto ja tarjoukset voimassa
31.10.2019 asti.

 TARJOUSKUVASTO
SYYSKUU

Lue syyskuun kuvastomme ja hyödynnä heti tarjoukset! Olemme lisänneet uusia kampanjoita ja kuvastosta löytyy myös uudet asiakastarinamme. 

Kuvasto voimassa 31.10.2019 asti.

2019
PÄÄKUVASTO

Vuoden 2019 suuri tuotekuvastomme
pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin.