Hexaplan kuvastot

Pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme helposti niin verkkokaupassamme kuin kuvastostamme. Voit selata kuvastojamme kätevästi verkkosivuiltamme. Löydät tältä sivulta viimeisimmät kuvastot, tarjoukset ja esitteet. Kuvastot voi myös tilata helposti työpaikalle kannettavaksi lähettämällä viesti yhteystietojesi kera osoitteeseen [email protected]

Vuoden 2021 tuotekuvastomme pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto-, kokous-, teollisuus- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Löydät  pääkuvastosta suosituimmat tuotteemme ja tämän kevään uutuudet.

KUVASTOMME

Tutustu viimeisimpiin kuvastoihimme ja kampanjaflyereihin.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.

Kesän tarjouskuvasto

Kesän tarjouskampanjoista löydät tuotteita varasto- ja tuotantotilojen tehokkuuden sekä ergonomian parantamiseen. Tutustu kesä-heinäkuun parhaisiin tarjouksiin  kampanjalehdessämme.  Tarjoukset ovat voimassa 31.07.2021 asti.

Avaa kuvasto...

Projektipalveluesite

Projektimyyjämme auttavat sinua mm. työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisemme hyödyntäminen maksa mitään. Lue esitteestä, mitä kaikkea projektipalvelumme pitää sisällään ja tutustu malliesimerkkeihin asiakaskohteistamme.

Avaa kuvasto...

Toimistotuoliesite

Valinta erilaisten tuolien välillä voi olla haastavaa. Helpotimme asiaa ja kokosimme yksiin kansiin valikoimamme suosituimmat toimistotuolit. Tutustu laadukaaseen tuolivalikoimaan ja löydä omasi. Muista myös koekäyttömahdollisuus!

Avaa kuvasto...