0800 165 000

HEXAPLAN-KUVASTOT

Julkaisemme tasaisin väliajoin kuvastoja, jotka pitävät sisällään artikkeleita, poimintoja tuotevalikoimastamme, uutuuksien esittelyjä ja erilaisia tarjouksia sekä tuotekampanjoita. Ensimmäinen Hexaplan-tuotekuvasto ilmestyi jo vuonna 1976, ja siitä lähtien päämääränämme on ollut tehdä suomalaisten yritysten toimitiloista toimivampia.

Tänä päivänä valikoimaamme kuuluu lähes 7000 tuotetta toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin varasto- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Tuotteiden tilaaminen on helppoa: verkkokauppamme on avoinna vuorokauden ympäri, voit myös soittaa tilauksesi myynnin ilmaisnumeroon 0800 165 000 (arkisin klo 8-16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti (a) hexaplan.fi.

Selaa alla olevia verkkokuvastojamme. Jos haluat kuvaston postitettuna työpöydällesi, lähetä viesti yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti(a)hexaplan.fi.TARJOUSKUVASTO
JOULUKUU

Lue joulukuun kuvastomme ja hyödynnä tarjoukset. Paljon tuotteita saatavilla heti varastostamme, nopealla toimituksella! Classic Flex-sähköpöydät nyt -15%! Kuvastosta löytyy myös uusi asiakastarinamme. 

Kuvasto voimassa 31.12.2019 asti.

2019
PÄÄKUVASTO

Vuoden 2019 suuri tuotekuvastomme
pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin.