Hexaplan kuvastot - parempia työympäristöjä

Pääkuvasto

Vuoden 2023 pääkuvasto esittelee laajaa tuotevalikoimaamme. Se pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto-, kokous-, teollisuus- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Löydät pääkuvastosta suosituimmat tuotteemme ja tämän vuoden tärkeimmät uutuudet. 

Alempaa sivulta näet viimeisimmät teemakuvastot, tarjousflyerit ja esitteet.

Voit selata verkkokuvastoa kätevästi netissä, mutta halutessasi voit myös tilata sen printtiversiona työpaikallesi. Tuotekuvasto löytyy verkkokaupastamme. Voit lisätä kuvaston ostoskoriin kalustetilauksesi mukaan tai tilata vain pelkän kuvaston. Se lähetetään ilmaiseksi sinulle. Tietenkin voit lähettää sähköpostia yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti@hexaplan.fi ja lähetämme kuvaston.

TEEMAKUVASTOMME

Tutustu viimeisimpiin kuvastoihin ja kampanjaflyereihin

Hexaplan_Syksyn kampanjakuvasto 2023

Syksyn tarjouskuvasto

Nyt on oiva hetki tuoda piristystä työympäristöösi, niin että työskentely sujuu syksylläkin kuin tanssi lehtikasan keskellä. Ja tiedätkö mikä antaa piristävän säväyksen tähän syksyyn? Juuri ilmestynyt kampanjakuvastomme – 36 sivua täynnä ideoita ja käytännöllisiä ratkaisuja, jotka auttavat sinua luomaan rennompia ja valoisampia työpäiviä. Kuvaston tuotetarjoukset voimassa 30.11.2023 asti.

Avaa kuvasto...

Hexaplan Projektipalveluesite 2022

Projektipalveluesite

Projektimyyjämme auttavat sinua mm. työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisemme hyödyntäminen maksa mitään. Lue esitteestä, mitä kaikkea projektipalvelumme pitää sisällään ja tutustu malliesimerkkeihin asiakaskohteistamme.

Avaa kuvasto...

Search engine powered by ElasticSuite