0800 165 000

HEXAPLAN-KUVASTOT

Julkaisemme tasaisin väliajoin kuvastoja, jotka pitävät sisällään artikkeleita, poimintoja tuotevalikoimastamme, uutuuksien esittelyjä ja erilaisia tarjouksia sekä tuotekampanjoita. Ensimmäinen Hexaplan-tuotekuvasto ilmestyi jo vuonna 1976, ja siitä lähtien päämääränämme on ollut tehdä suomalaisten yritysten toimitiloista toimivampia.

Tänä päivänä valikoimaamme kuuluu lähes 7000 tuotetta toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin varasto- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Tuotteiden tilaaminen on helppoa: verkkokauppamme on avoinna vuorokauden ympäri, voit myös soittaa tilauksesi myynnin ilmaisnumeroon 0800 165 000 (arkisin klo 8-16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti (a) hexaplan.fi.

Selaa alla olevia verkkokuvastojamme. Jos haluat kuvaston postitettuna työpöydällesi, lähetä viesti yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti(a)hexaplan.fi.2019
PÄÄKUVASTO

Vuoden 2019 suuri tuotekuvastomme
pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin.


TARJOUSKUVASTO
HELMIKUU

Nyt verkkokauppaan ostoksille! Esimerkiksi Treston työtuolit -15 %. Lue uusin kuvastomme ja hyödynnä heti tarjoukset!

 2018
PROJEKTIKUVASTO

Tässä kuvastossa on paljon luettavaa! Esittelemme mm. projektimyyntiämme, kerromme palveluistamme ja nostamme esiin työhyvinvointiin vaikuttavia asioita. Muistathan, että projektimyyntimme on apunasi, kun suunnittelet toimitiloihisi uutta sisustusta tai kalusteiden hankintaa


.