Hexaplan kuvastot - 

parempia työympäristöjä

Pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme helposti ja nopeasti perinteisistä kuvastoistamme.

Suuri vuoden 2022 pääkuvasto esittelee laajaa tuotevalikoimaamme. Alempaa sivulta näet viimeisimmät teemakuvastot, tarjousflyerit ja esitteet. Muistathan, että kuvastot voi myös tilata helposti työpaikalle kannettavaksi lähettämällä viesti yhteystietojesi kera osoitteeseen myynti@hexaplan.fi.

PÄÄKUVASTO 2022!

Vuoden 2022 tuotekuvastomme pitää sisällään tuhansia tuotteita toimisto-, kokous-, teollisuus- ja varastokalusteista monipuolisiin keräily-, kuljetus- ja materiaalinkäsittelylaitteisiin. Löydät pääkuvastosta suosituimmat tuotteemme ja tämän vuoden tärkeimmät uutuudet. 

TEEMAKUVASTOMME

Tutustu viimeisimpiin kuvastoihin ja kampanjaflyereihin.

Hexaplan_2022_Kesäkuu_tarjousflyer

Kampanjakuvasto

Uusi kesäkuvastomme pitää sisällään ihania uutuuksia ja tarjouksia! Uutuustuotteistamme löydät innovatiivisia valaisimia, tyylikkäitä kelloja ja muita laadukkaita tuotteita työpäivien parantamiseksi. Lisäksi kuvasto tarjoilee paljon ajankohtaisia tarjoustuotteita alennettuun hintaan! 

Avaa kuvasto...

Hexaplan Projektipalveluesite 2022

Projektipalveluesite

Projektimyyjämme auttavat sinua mm. työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisemme hyödyntäminen maksa mitään. Lue esitteestä, mitä kaikkea projektipalvelumme pitää sisällään ja tutustu malliesimerkkeihin asiakaskohteistamme.

Avaa kuvasto...