Lataa

Satulatuolit ja aktiivituolit

Satulatuoli on ergonominen istuin, joka ohjaa istujan vartalon parempaan asentoon verrattuna tavalliseen työtuoliin. Satulatuolit, tasapainotuolit ja muut aktivoivat tuolit pitävät kehon liikkeessä myös istumatyössä ja ehkäisevät hartioiden ja keskivartalon lihasjännitystiloja. Tutustu koko laajaan valikoimaamme!

Satulatuolit ja aktiivituolit

Tuotteet 1-24 / 47

Sivu
per sivu
Nouseva
 1. Tasapainotuoli Poiju
  Tasapainotuoli Poiju
  • Suosituin aktiivituolimme
  • Puoliseisovaan työskentelyyn
  • Portaaton korkeudensäätö
  alk. 213,- 264,12
 2. Aktiivituoli Iloa+ Active, musta
  Aktiivituoli Iloa+ Active
  • Tyylikäs, kotimainen aktiivituoli
  • Pehmustettu istuin
  • Avainlippu-tuote
  alk. 274,- 339,76
 3. Aktiivituoli Pivo
  Aktiivituoli Pivo
  • Kehoa aktivoiva
  • Portaaton korkeudensäätö
  • Palautuu alkuasentoon
  alk. 429,- 531,96
 4. Työtuoli Oxford
  Työjakkara Oxford selkänojalla
  • Ergonominen työjakkara
  • Miellyttävä istuin
  • Hengittävä kangasverhoilu
  alk. 439,- 544,36

Tuotteet 1-24 / 47

Sivu
per sivu
Nouseva

Satulatuoli tarjoaa ainutlaatuisen ergonomisen ratkaisun istumiseen. Satulatuolien muotoilu jäljittelee hevosen satulaa, joka ohjaa istujan vartalon automaattisesti parempaan asentoon ja mahdollistaa luonnollisen ja oikean istuma-asennon. Satulatuolit tukevat selkärankaa ja lantion aluetta, auttaen vähentämään selkäkipuja ja jännitystä. Satulatuoli eroaa perinteisistä tuoleista muotoilultaan, asettaen käyttäjän istumaan hieman korkeammalla ja jakamaan painon lantion ja jalkojen välille. Tämä ergonominen lähestymistapa vähentää selkärankaan kohdistuvaa painetta, parantaen verenkiertoa ja vähentäen istumisen aiheuttamia haittoja.

Satulatuolit ja muut aktivoivat tuolit pitävät kehon liikkeessä ja ehkäisevät hartioiden ja keskivartalon lihasjännitystiloja. Satulatuolilla istuminen säilyttää ryhdin hyvänä, jolloin hartioiden jännitys ja istumatyöstä aiheutuvat kivut vähenevät. Ne sopivat erityisesti työskentelyyn tietokoneen ääressä tai työtehtäviin, joihin liittyy kurottelua tai kiertoliikettä kuten esimerkiksi hoitotyöhön.

Monipuolinen valikoima satulatuoleja

Tarjoamme satulatuoleja eri kokoisina ja säädettävin ominaisuuksin, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan istuimen. Valikoimamme laadukkaat ja ergonomiset satulatuolit sopivat täydellisesti niin työpaikoille, kotitoimistoihin, liikkeisiin kuin muihinkin työtiloihin. Satulatuoli ja aktiivituoli vie vähemmän tilaa kuin tavallinen toimistotuoli, joten ne soveltuvat mainiosti ahtaisiinkin paikkoihin. Satulatuolit mahtuvat mukavasti toisen toimistotuolin viereen opetus- ja ohjaustilanteissa.

Jos etsit laadukasta perustuolia, tutustu suosittuun Saddle-satulatuoliin. Se on edullinen satulatuoli peruskäyttöön. Valikoimiimme kuuluvat myös Suomessa valmistetut kestävät ja monipuoliset kaksiosaisella istuimella varustetut Salli satulatuolit. Kaksiosainen satulatuoli säätyy käyttäjän anatomian mukaan ja satulatuolin säätäminen on helppoa. Satulatuoli selkänojalla on hyvä vaihtoehto silloin kun tuolissa istutaan pidempiä aikoja.  Valikoimastamme löytyy myös miehelle sopiva satulatuoliKorkea satulatuoli jalkatukirenkaalla sopii käytettäväksi silloin kun työtaso on normaalia korkeammalla.

Tasapainotuolit ja aktiivituolit pitävät kehon liikkeessä

Tasapainotuolit ja balanssituolit puolestaan tarjoavat aktiivisen ja dynaamisen istumiskokemuksen. Ne on suunniteltu pitämään kehosi liikkeessä istumisen aikana, mikä auttaa vahvistamaan lihaksiasi ja parantamaan verenkiertoa. Tasapainotuolit aktivoivat keskivartalon lihaksia ja parantavat ryhtiäsi. Ne ovat erinomaisia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat lisätä aktiivisuuttaan istumisen aikana. Valikoimastamme löydät erilaisia tasapainotuoleja eri väreissä ja malleissa.

Valikoimastamme löytyvä tasapainotuoli Poiju on kätevä sellaisissa töissä, joissa joutuu vaihtamaan työasentoa usein edestakaisin istuvasta seisovaan. Selkälihaksia vahvistavassa pilates-tuolissa istuimen ilmatyyny muotoutuu käyttäjän liikkeiden mukaan. Seisomatuoli sopii hyvin sähköpöydän kanssa käytettäväksi, koska siihen voi nojata tarvittaessa. Meiltä myös tunnetut ja fysioterapeuttien suosittelemat Backapp-tuolit sekä kotimaisen Iloa-tuotemerkin design satulatuolit. Valikoimastamme löytyy myös ergonominen istuinpallo, toimistopallo sekä muita erilaisia aktiivi-istuimia joka tarkoitukseen.

Ergonomiset satulatuolit ja tasapainotuolit ovat investointi terveeseen ja mukavaan istumiseen. Ne auttavat parantamaan työskentelytehokkuutta ja vähentämään istumisen aiheuttamia haittoja. Valitsemalla laadukkaan satulatuolin tai tasapainotuolin voit huolehtia hyvinvoinnistasi ja välttää mahdollisia terveysongelmia.

Selaa valikoimaamme ja löydä täydellinen satulatuoli tai tasapainotuoli tarpeisiisi. Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja tuotteistamme, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua.

Search engine powered by ElasticSuite