sallisatulatuolit

Kotimaiset Salli Satulatuolit nyt Hexalta

Satulatuoli Sallilla istuminen ei ole vain pakollinen paha, vaan todellinen hyvinvointielämys! Salli on korkealuokkainen työtuoli, jossa on kaksiosainen istuin. Kotimainen Salli tarjoaa käytännöllisyyttä ja kestävyyttä, sekä satulatuolilla istumisen ergonomiaa parhaimmillaan. Upea lisä Hexaplanin satulatuolivalikoimaan.

pinkki-sallituoli

ENEMMÄN KUIN PELKKÄ ISTUIN

Satulatuoli Salli tutuksi

Satulatuoli Sallilla istuminen  on hyvinvointielämys! Kuvittele hetki miltä tuntuu, kun istut Satulatuoli Sallissa: ryhtisi paranee, kun istuma-asento pysyy hyvänä. Alaselän ja niska-hartia-alueen jännitykset ja kivut saavat kyytiä. Hengitys syvenee, keho saa enemmän happea ja energiataso pysyy hyvänä. Istuminen ja seisomaan nouseminen sujuvat sulavasti, nopeasti ja polvillesi turvallisesti. Kehosi kiittää, kun lonkat ja polvet nauttivat ansaitusta huolenpidosta 135 asteen kulman ansiosta. Genitaalien ja sisäelinten aineenvaihdunta paranee istuimen keskiraon ansiosta. Lantionpohjan, häntäluun alueen ja lantion alueen sisäelinten terveys paranee. Suurempi keskivartalon, lantion ja jalkojen aktiivisuus torjuu liikkumattomuudesta ja sen aiheuttamasta hidastuneesta nestekierrosta johtuvia haittoja. Pystyt säätämään tuolin leveyden SwingFit- ja MultiAdjuster-malleissa. Kun istuin on oikean levyinen, istuminen on mukavaa ja vaivatonta.

istu-oikein-sallisatulatuoli

Satulatuoli Sallit valmistetaan tuotantolaitoksella Rautalammilla. Satulatuolit tehdään viimeisteltynä ja huippulaatuisena suomalaisena käsityönä. Salli sopii moniin erilaisiin työtehtäviin ja on ihanteellinen käytettäväksi myös sähköpöydän kanssa. Ergonominen satulatuoli on erinomainen työtuoli sekä miehille että naisille. Perinteisellä Satulatuoli Sallilla on pitkä 10 vuoden takuu ja sen maksimikuormitus 120 kg. 

Vakiovalikoimamme Salli-istuimissa käytetään skandinaavista, laadukasta naudan nahkaa ja tuotantoprosessi on kehitetty mahdollisimman ympäristöystävälliseksi pohjoismaisten standardien mukaan. Elmosoft-malliston nahat ovat pehmeitä ja taipuisia, kromivapaita nahkoja, joissa miellyttävän pehmeä pinta ja tuntuma yhdistyvät erinomaiseen kestävyyteen. Elmosoft-nahka sopii hyvin julkiskalusteisiin ja Salli Satulatuoliin, sillä sen pinta ei ole liukas, mikä tukee istujan asettumista luonnollisesti oikeaan asentoon. Nahan valmistukseen käytetään pohjoismaisen karjan nahkaa, jolloin kuljetusten ympäristövaikutukset ovat pienemmät. Nahka prosessoidaan ja värjätään Ruotsissa. Värjäyksessä käytetään synteettistä, kromivapaata menetelmää, ja jätevesien tarkka puhdistaminen minimoi ympäristövaikutukset (myönnetty ruotsalainen ympäristöstandardi SS-EN ISO 14001:2004). 

JATKUVAAN KÄYTTÖÖN

Ammattilaisten valinta

Moni ammattilainen on valinnut työtuolikseen Sallin. Istuttaessa kaksiosaisella satulatuolilla selkä on samassa asennossa kuin seistessä ja alaselässä on notko. Tuolin keskiraon ansiosta voi pitää selän suorana myös silloin, kun työssä joutuu nojaamaan eteenpäin. Liikkuminen ja välineiden kurottelu on helppoa Sallilla. 

kampaaja-sallituolilla
hammasl_k_rit-sallituolilla
kirurgi-sallituolilla

Niksit mukavampaan istumiseen

1. Istu korkealla
Satulatuolilla istutaan noin 20–40 senttiä korkeammalla kuin tavallisella tuolilla. Liian matalalla istuessa jalkoja pidetään helposti edessä, ei sivulla, jolloin selkäranka yleensä pyöristyy väärään asentoon.

2. Istu takana
Istu Salli-tuolissa niin takana, että pakarat ovat tuolin takareunalla. Jos istut liian edessä, istuimen reuna painaa sisäreisiä ja genitaalialuetta. Oikeassa asennossa myös istuinluut asettuvat tuolin pehmusteille. 

3. Jalat sivuilla
Satulatuoli-istumisessa haetaan samaa asentoa kuin seistessä: sivusta katsoen istujan kantapään, lantion ja olkapään tulisi olla samalla pystylinjalla. Pidä siis jalat sivuilla.

 

4. Korkea pöytä
Normaalin työpöydän korkeus on noin 72 senttiä, mutta Sallin kanssa vaaditaan yli 80 sentin korkeus. Suosittelemme käytettäväksi sähkösäätöistä pöytää. 

5. Muista tauotus
Vaikka satulatuolilla voikin istua koko päivän, muista pitää myös taukoja. Hyödynnä Salli Swingin ja Salli SwingFitin liikettä mukailevaa istuinta, pyöritä lantiota, rullaa ja kurottele. Liike antaa hyvää harjoitusta syville lihaksille ja aktivoi selän verenkiertoa.

istu-oikein-sallituoli

MALLEISSA ON EROJA

Tutustu eri Salli-istuimien ominaisuuksiin 

Satulatuoli Salli Twin: Kiinteä leveys, kallistussäätö.

Satulatuoli Salli MultiAdjuster: Leveys- ja kallistussäätö.

Satulatuoli Salli Small MultiAdjuster: Leveys- ja kallistussäätö. Salli Small MultiAdjusteria suositellaan erityisesti henkilöille, joilla on kapeampi lantio. Lisäksi se tarjoaa miellyttävän vaihtoehdon henkilöille, joilla on kireät lonkkalihakset tai suhteellisen lyhyet jalat. Satulatuoli Salli Small MultiAdjuster on 6 cm kapeampi kuin perinteinen MultiAdjuster.  Satulatuoli Salli Small MultiAdjuster suositellaan myös akuutista selkäkivusta kärsiville.

Satulatuoli Salli Swing: Aktiivinen istuin kiinteällä leveydellä. Helppokäyttöinen ja soveltuu erinomaisesti usean käyttäjän yhteiseksi tuoliksi.

Satulatuoli Salli SwingFit: Aktiivinen istuin leveyden säädöllä. Yhdistää ergonomian ja aktiivisen istumisen. Istuin myötäilee kehon liikkeitä ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-liikkeiden tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia. 


Satulatuoli Salli Small SwingFit: Aktiivinen istuin leveyden säädöllä. Yhdistää ergonomian ja aktiivisen istumisen. Istuin myötäilee kehon liikkeitä ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-liikkeiden tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia. Salli Small SwingFit sopii erityisen hyvin kapealanteisille henkilöille. Ergonomisesti muotoiltu kaksiosainen istuin on 6 cm kapeampi kuin perinteinen SwingFitissä. Kapeampi istuin voi tuntua mukavammalta myös, jos on kireät lonkkalihakset ja/tai suhteellisen lyhyet jalat. 

 

Erikois-Sallit: Satulatuoli Salli Strong on erityisen vahvarakenteinen tuoli. Se soveltuu tavallista raskaampaan käyttöön esimerkiksi isokokoisille henkilöille. Strongissa on kaksiosainen, erityisvahva istuin vakioleveydellä. Istuin  kestää 150 kg painon. Valikoimastamme löydät myös ESD satulatuoli Salli ESD MultiAdjusterin. Istuimen antistaattinen ESD-materiaali on suunniteltu erityisesti mm. elektroniikkateollisuudelle ja kokoonpanolinjastoille.  

RÄÄTÄLÖI OMA SALLI

Voit myös koota oman Satulatuoli Sallin 

roosa-sallituoli-kaunis

Etkö löydä valmiina sellaista Satulatuoli Sallia kuin haluat? Ei hätää, kokoa oma Salli ja tee istumisestasi juuri sellaista, kuin haluat. Valitse mieleisesi istuin, ristikko ja kaasujousen pituus. Viimeistele tuolisi haluamallasi verhoilulla ja lisävarusteilla. Kun räätälöit oman Salli-satulatuolisi, varmistat, että istuimesi vastaa täysin odotuksiasi.

Älä tyydy kompromisseihin, vaan rakenna istuimesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Katso räätälöintimahdollisuudet tästä.


Perusvalikoimamme Salli-tuoleissa on valmiina vakiona: 
- istuin aitoa nahkaa 
- ristikko Musta Salli Base, Ø 560 mm, paino 1,89 kg, alumiinia
- pyörät Ø 65 mm koville lattioille, väri musta
- käsisäätöinen korkeussäätö kaasujousella 600–855 mm
- kaasujousi L, joka sopii 165-senttisille ja sitä pidemmille käyttäjille (standardi).

Meiltä saat myös lisävarusteita Satulatuoli Salliin. Allaround-tuki Salli-satulatuoliin sopii erityisesti tarkkuutta vaativiin töihin, joissa työasennot vaihtelevat ja tarvitaan monipuolista ylävartalon tukea. Tuki liikkuu vapaasti tuolin ympärillä ja sitä voidaan käyttää edessä, molemmilla sivuilla tai takana selkätukena. Se toimii tukena molemmille käsille tai vain toiselle kädelle, ja selän takana sitä voidaan käyttää myös venyttelytukena. Allround-tuki kykenee myös pyörimään oman akselinsa ympäri.
Top&Bottom -korkeussäätö Salli-satulatuoliin mahdollistaa satulatuolin korkeussäädön ilman käsikosketusta. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa hygienia on ensiarvoisen tärkeää, kuten leikkaussaleissa ja hammashoitoloissa. Top&Bottom -korkeussäädön kanssa myös tuolin normaali käsisäätö toimii. 

harmaa-sallituoli-kaunis

 

Istuminen ei ole enää pelkkää istumista – se on nautintoa, jota haluaisit venyttää loputtomiin. Satulatuoli Salli tekee hyvää koko kehollesi, joten anna Sallin viedä sinut matkalle kohti parempaa ryhtiä, rennompaa oloa ja energisempää päivää.  

musta-sallituoli-mekanismi
roosa-sallituoli-mekanismi

Istu, rentoudu ja anna Sallin tehdä taikansa!

Satulatuoli Salli yhdistää ergonomian ja aktiivisen istumisen. Valitse mieluisin ja juuri sinun työhösi sopiva satulatuoli. 

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.

Search engine powered by ElasticSuite