Lataa

Nostopöydät ja nostovaunut

Ammattikäyttöön suunnitellut hydrauliset nostopöydät ja nostovaunut tarjoavat tehokkaita ratkaisuja tuotannon ja teollisuuden nostotehtäviin. Näillä laitteilla tehostat työskentelyäsi ja saat nostot sujuviksi ja turvallisiksi. Tutustu valikoimaan ja tilaa korkealaatuiset nostopöydät, liikuteltavat saksinostopöydät ja saksinostovaunut verkkokaupastamme helposti ja luotettavasti. 

Nostopöydät ja nostovaunut

14 tuotetta

per sivu
Nouseva

14 tuotetta

per sivu
Nouseva

Nostopöytä tai nostovaunu tarjoaa ratkaisun raskaiden tavaroiden nostoon, epämukavien työasentojen välttämiseen, työskentelyssä haittaavien korkeuserojen poistamiseen ja raskaiden taakkojen siirtoon. Huolellisesti suunnitellut turvatoiminnot ja helppokäyttöiset säätömahdollisuudet tekevät näistä nostovaunuista ja -pöydistä luotettavia ja tehokkaita työkaluja ammattikäyttöön teollisuudessa, korjaamoilla ja tuotantotiloissa.

Saksinostovaunu eli nostovaunu on kätevä tavaransiirtoratkaisu niin varastoihin, teollisuuteen kuin myymälöihinkin. Siinä yhdistyvät pumppukärryn ja nostopöydän ominaisuudet. Saksinostovaunujen avulla voit nostaa kuorman tarkasti haluttuun korkeuteen, mikä helpottaa työskentelyä ja vähentää rasitusta keholle. Pystyt käsittelemään lavaa ergonomisesti, selkä suorassa ja nostamaan sen juuri optimaaliselle työskentelykorkeudelle. Saksinostovaunujen monipuolisuus tekee niistä erinomaisen valinnan erilaisiin ammattikäyttöön liittyviin nostotehtäviin. Ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi varasto- ja logistiikka-alan tarpeisiin, tuotannon yhteydessä tapahtuviin nostoihin tai huolto- ja korjaustöihin. Saksinostovaunut ovat suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja niissä yhdistyy käytännöllisyys, kestävyys ja turvallisuus. Niiden vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat niiden luotettavuuden ja kestävyyden pitkäaikaisessa käytössä. Valikoimissa on perinteisten manuaalisten saksinostovaunujen lisäksi myös sähkökäyttöinen saksinostovaunu, joka nostaa kuorman tehokkaasti sähkömoottorin avulla. 

Nostopöytää voidaan käyttää monenlaisiin nostoihin teollisuudessa ja asennustöissä. Laadukas ja toimintavarma nostopöytä lisää työtehoa ja parantaa työergonomiaa. Hydrauliset nostopöydät sopivat esimerkiksi tuotantolinjalle, varastoon, lastauslaituriin ja korjaamoihin. Tarjolla on tilauksesta myös erikoisnostopöytämalleja, kuten U-muotoinen, matala saksinostopöytä ja todella vankka tuplasaksinostopöytä. Kotimainen, veivitoiminen nostopöytä on pienikokoinen ja pyörillä helposti siirrettävä. Nostotoiminto tehdään kevyesti käsiveivillä. Samalla tavalla sähkötön jalkapumpputoiminen nostopöytä nopeuttaa esimerkiksi asennustyötä ja sen korkeussäätö tapahtuu käsikytkimellä sekä jalkapumpulla tai kokonaan sähkötoimisesti. 

Tutustu valikoimaamme ja löydä sopiva nostopöytä tarpeisiisi. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, nopean toimituksen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun, jotta voit tehdä valintasi helposti ja luottavaisin mielin. Kauttamme on saatavilla erilaisia varusteita ja räätälöimme nostopöydät myös toiveiden mukaan. Kysy lisää myynnistä!

Search engine powered by ElasticSuite