Lataa

Pinoamisvaunut

Pinoamisvaunu eli pinkkari tuo tehokkuutta varastoon ja teollisuuteen, kaikkialle missä tarvitaan tavaroiden lastaamista, purkamista ja lajittelua nopeasti ja turvallisesti. Meillä on monenlaisia, eri työtehtäviin tarkoitettuja pinoamisvaunuja, niin järeitä sähkökäyttöisiä pinoajia kuin käsin siirrettäviä kevyitä pinkkareita, joita pystyy näppärästi liikuttelemaan ahtaammissakin paikoissa.

Pinoamisvaunut

8 tuotetta

per sivu
Nouseva

8 tuotetta

per sivu
Nouseva

Etsitkö pinoamisvaunua, joka helpottaa raskaiden kuormien siirtämistä ja varastoimista? Pinoamisvaunu eli pinkkari tuo ammattimaista tehokkuutta varastoon ja teollisuuteen, missä on tarve käsitellä lavatavaraa nopeasti ja turvallisesti. Valikoimassamme on monenlaisia, eri työtehtäviin tarkoitettuja pinoamisvaunuja, niin järeitä sähkökäyttöisiä pinoamistrukkeja kuin käsin siirrettäviä kevyitä pinkkareita eli kevytnostimia, joita pystyy näppärästi liikuttelemaan ahtaammissakin paikoissa, kuten kirjastossa, apteekissa ja myymälässä. Valikoimastamme löydät hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset pinoamistrukit ja -vaunut akkukäyttöisinä tai manuaalisina malleina vähäisille nostomäärille tai nostopöydän tapaiseen, staattiseen käyttöön. Sähköttömänä pinkkari sopii myös varastoihin, joissa akun latausmahdollisuutta ei ole.

Pinoamisvaunujemme pinoamiskorkeus vaihtelee mallin mukaan, joten voit valita tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Meiltä löydät pinoamisvaunuja, jotka kestävät jopa 1200 kg:n kuorman. Perässäkäveltävää / käyden ajettavaa pinoamistrukkia ohjataan kävelemällä trukin perässä. Valikoimamme pinoamisvaunut on luonnollisesti CE-merkittyjä ja niiden suunnittelussa on huomioitu turvallisuus, joten voit luottaa siihen, että pinoamisvaunut ovat luotettavia ja turvallisia käyttää.

Search engine powered by ElasticSuite