Lataa

Pukukaapit

Pukukaapit vastaavat vaatteiden ja tavaroiden säilytystarpeisiin työpaikoilla, oppilaitoksissa, liikuntatiloissa ja vaikkapa sairaaloissa. Laadukkaat pukukaappimme taipuvat kaikenlaisiin tiloihin, viihtyisyyttä ja turvallisuutta unohtamatta. Erikoisratkaisut, lukitusvaihtoehdot ja suuremmat kokonaisuudet hoituvat helposti projektimyyntimme avulla. Ota yhteyttä!

Pukukaapit

19 tuotetta

per sivu
Nouseva
 1. Lukittava pukukaappi toimistoon
  Vaatekaappi PRO lukolla
  • Kotimainen vaatekaappi
  • Valkoinen tai tummanharmaa
  • Kestävää melamiinia
  alk. 363,- 450,12
 2. Pukukaappi, 2-ovinen
  Pukukaappi, 2-ovinen
  • Teräksinen vaatekaappi
  • Sylinterilukolla
  • Kalteva katto
  alk. 346,- 429,04
 3. Puolikorkea vaatekaappi, 2 x 2 lokeroa
  Puolikorkea vaatekaappi, 2 x 2 lokeroa
  • Kaksikerroksinen vaatekaappi
  • Neljä lokeroa
  • Punaiset tai siniset teräsovet
  alk. 389,- 482,36
 4. Erikoisvärit kotimaisiin kaappeihin, runko + ovet
  Erikoisvärit kotimaisiin kaappeihin, runko + ovet
  • 3 erikoistilattavaa RAL-väriä
  • Mattapintainen struktuurimaali
  • Peittävä lopputulos
  alk. 0,- 0,-
 5. Erikoisvärit kotimaisiin kaappeihin
  Erikoisvärit kotimaisiin kaappeihin
  • 9 erikoistilattavaa RAL-väriä
  • Mattapintainen struktuurimaali
  • Peittävä lopputulos
  alk. 0,- 0,-

19 tuotetta

per sivu
Nouseva

Pukukaapit vastaavat vaatteiden ja tavaroiden säilytystarpeisiin työpaikoilla, oppilaitoksissa, liikuntatiloissa, sairaaloissa ja muissa yleisissä tiloissa. Pukuhuoneen kaapit ovat välttämättömiä työympäristöissä, joissa tarvitaan henkilökunnalle sopivia säilytysratkaisuja vaatteille, henkilökohtaisille tavaroille ja työvälineille. Laadukkaat pukukaappimme taipuvat kaikenlaisiin tiloihin, viihtyisyyttä ja turvallisuutta unohtamatta. Tarjoamme pukukaappeja eri kokoisina ja mallisina, jotta voit valita juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Lukittavat pukukaapit tarjoavat henkilöstölle oman tilan, jossa he voivat säilyttää arvotavaroitaan luottamuksellisesti ja turvallisesti. Laadukkaat pukukaappimme on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä ja tarjoamaan pitkäikäistä käyttöä työympäristöissä. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten kestävästä teräksestä tai laminaatista. Tämä varmistaa, että pukukaappisi pysyvät hyvässä kunnossa pitkään ja säilyttävät ammattimaisen ulkonäkönsä. Pukukaapeissamme on riittävästi säilytystilaa vaatteille, laukuille ja muille henkilökohtaisille esineille. Jokaisessa lokerossa on vaatekoukut vaatteiden kätevää säilytystä varten. Joissakin malleissa on myös hylly henkilökohtaisten tavaroiden, kuten avainten tai puhelinten, säilytystä varten. Lukittavat ovet lisäävät turvallisuutta ja antavat työntekijöille mielenrauhan. Saatavilla on myös eri lukitusvaihtoehtoja, kuten avainlukko, mekaaninen numerokoodilukko, sähköinen lukko ja RFID-lukko. Pukukaappiemme suunnittelussa on otettu huomioon myös käyttömukavuus. Ilmanvaihtoaukot mahdollistavat ilman kierron ja estävät epämiellyttävien hajujen muodostumisen. Lisävarusteet kuten vaatekoukut tai peilit tekevät pukukaapista entistä käytännöllisemmän ja toimivamman.

Perinteinen lukittava peltinen pukukaappi, joka kestää kulutusta, kolhuja ja kosteutta on usein paras ratkaisu vaatteiden ja henkilökohtaisten tavaroiden lukittavaan säilytykseen. Kestävät peltiset pukukaapit sopivat hyvin kovassa käytössä oleviin tiloihin, kun taas tyylikkäät PRO-sarjan vaatekaapit tuovat kodikkuutta toimistoon ja työhuoneisiin.

Valikoimastamme löydät perinteiset pitkäoviset pukukaapit, joissa on hyvin tilaa laukuille ja ulkovaatteille. Tilansäästötarpeisiin parhaiten vastaavat kätevät kaksikerroksiset pukukaapit tai z-kaapit eli z-malliset pukukaapit. Moniin pukukaappeihin on tilauksen yhteydessä tai jälkikäteen yhdistettävissä pukuhuoneen penkit ja siivousta helpottavat kenkätelineet. Tarvittaessa meiltä saat myös metallisia pukukaappeja nopealla toimituksella.

Paranna työympäristön järjestystä, turvallisuutta ja ammattimaisuutta pukuhuoneen kaapeillamme. Valitse valikoimastamme juuri tarpeisiisi sopiva pukukaappi, joka täyttää vaatimuksesi laadun, käytännöllisyyden ja tyylikkyyden osalta.

Tutustu toteuttamiimme referensseihimme tai lue pukukaappien valintaopas. Pyydä myynnistämme tarjous suuremmasta kokonaisuudesta – toteutamme myös erikoisratkaisuja ja autamme mielellämme myös suunnittelussa!

Search engine powered by ElasticSuite