Lataa

Varastohyllyt

Perinteinen varastohylly, pientavarahylly, metallihylly, kuormalavahylly ja hyllyjärjestelmät - nämä ja monta muuta varastohyllyratkaisua saat Hexaplanilta. Optimoi tilankäyttö, säilytä raskaat kuormat turvallisesti ja pidä varasto järjestyksessä. Laajennettavat ja muunneltavat järjestelmät tarjoavat tehokkaan ja skaalautuvan säilytysratkaisun ammattilaisille. Projektipalvelumme auttaa mielellään varastotilojen suunnittelussa. Ota yhteyttä!

Varastohyllyt

Tuotteet 1-24 / 58

Sivu
per sivu
Nouseva
 1. Metallinen lajitteluhylly, 3 hyllyä
  Metallinen lajitteluhylly, 3 hyllyä
  • Metallinen rakenne
  • Seinälle tai pöydälle
  • 3 hyllytasoa
  alk. 85,- 105,40
 2. Metallinen lajitteluhylly, 5 hyllyä
  Metallinen lajitteluhylly, 5 hyllyä
  • Metallinen rakenne
  • Seinälle tai pöydälle
  • 5 hyllytasoa
  alk. 102,- 126,48

Tuotteet 1-24 / 58

Sivu
per sivu
Nouseva

Ammattimaisessa varastoympäristössä tarvitaan kestäviä ja toiminnallisia varastohyllyjä, jotka vastaavat vaativia tarpeita ja optimoivat tilankäytön tehokkaasti. Valikoimamme varastohyllyt tarjoavat luotettavan ja järjestelmällisen säilytysratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Joustavuus ja skaalautuvuus mahdollistavat varaston jatkuvan optimoinnin ja muutosten hallinnan. Laadukkaat varastohyllymme on suunniteltu kestämään raskaita kuormituksia ja pitkäaikaista käyttöä. Kestävät materiaalit, kuten korkealaatuinen teräs, varmistavat tuotteiden kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Valikoimastamme löytyy erilaisia hyllyjärjestelmiä, kuten kuormalavahyllyt, pientavarahyllyt, metallihyllyt, ulokehyllyt ja muut perushyllyt, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun varastotarpeisiisi sopiviksi. Olipa varastosi suuri tai pieni, projektipalvelumme auttaa suunnittelemaan tilaan tarkasti mitoitetun hyllykokonaisuuden, jota on helppo jatkaa tarvittaessa.

Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää varastoympäristössä. Siksi varastohyllymme on suunniteltu kestämään kuormitusta ja varmistamaan tasainen painonjako. Kauttamme saat tarvittaessa myös varastohyllyjen asennuspalvelun, jolla varmistat hyllyjen vakaan ja turvallisen asennuksen. Näin voit luottaa siihen, että varastohyllymme pitävät tavarasi turvassa ja järjestyksessä. Olipa varastosi suuri tai pieni, projektipalvelumme auttaa suunnittelemaan tilaan tarkasti mitoitetun hyllykokonaisuuden, jota on helppo jatkaa tarvittaessa.

Kuormalavahyllyt – kestävyyttä ja tehokkuutta lavatavaran varastointiin

Perinteinen kuormalavahylly / trukkihylly on yleisin lavojen varastointitapa. Kuormalavahylly on tehokas ja joustava säilytysjärjestelmä, joka tarjoaa optimaalisen tilankäytön varastoissa ja jakelukeskuksissa. Kuormalavahyllyt on suunniteltu erityisesti raskaiden ja suurten kuormien säilyttämiseen, jolloin varastotilaa voidaan hyödyntää tehokkaasti ja tavarat saadaan helposti saataville. Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää kuormalavahyllyjärjestelmissä. Siksi tuotteemme täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit SFS-EN 15512 -standardin mukaisesti. Hyllyjen vakaa rakenne, kestävät kiinnitysmekanismit ja lisävarusteiden käytettävyys varmistavat tavaroiden turvallisen säilytyksen. Tämä vähentää riskejä, kuten putoamisia tai vahinkoja, ja luo turvallisen työympäristön varastotyöntekijöille.
Laadukkaat Kasten-kuormalavahyllyt voi rakentaa itse osista tarpeesi mukaisesti tai valitse joku valmiista perus- ja jatko-osista. Kuormalavahyllyt ovat muunneltavia ja helposti laajennettavissa tarpeen mukaan.

Pientavarahyllyt kappaletavaran tehokkaaseen säilytykseen

Valikoimastamme löydät erilaiset pientavarahyllyt, teräksiset perushyllyt ja metallihyllyt pienvarastojen, myymälöiden ja tuotannon tarvikkeiden säilytykseen. Pientavarahyllyt ovat edullisia ja helppoja kasata. Esimerkiksi Rack- ja Beam- varastohyllyt sopivat lähes kaikkialle. Klassinen, teräksinen pientavarahylly kattaa kaikenlaiset pientavaroiden säilytystarpeet. Saatavilla on runsaasti eri kokovaihtoehtoja. Pientavarahylly Kasten HI280 sopii varastoihin, teollisuuteen sekä myymälöihin. Voit säätää hyllytasojen korkeutta tarvittaessa tai lisätä uusia tasoja tarpeen kasvaessa. Säädettävät hyllytasot mahdollistavat erikokoisten tavaroiden säilyttämisen ja tilan optimoinnin. Lisäksi tarjoamme erilaisia lisävarusteita, kuten jakajia, hyllylaatikoita ja nimikelistoja jotka parantavat järjestystä ja helpottavat tavaroiden erottelua. Järeämpään käyttöön suosittelemme tukevia keskiraskaita varastohyllyjä.


Seinähyllyt ja Sovella-säilytysjärjestelmä

Jos haet muunneltavaa hyllyjärjestelmää pieniin tiloihin tai työpisteeseen, tutustu Sovella-tuotteisiimme. Sovella seinähylly on säätölistoin seinään asennettava hyllyjärjestelmä. Viimeistelty kotimainen teräshylly sopii yrityksesi kaikkiin tiloihin. Se on laajennettavissa perus- ja jatko-osista ja muokattavissa erilaisin lisävarustein. Rakenna esimerkiksi tehokas säilytyshylly seinälle tai pukeutumistilan vaatesäilytysjärjestelmä.

Muut erikoishyllyt

Valikoimastamme löytyvät myös erikoishyllyt kuten rengashyllyt ja ulokehyllyt. Lisäksi kannattaa tutustua Smart Storing -säilytysjärjestelmiin, joiden avulla varastoit tiiviimmin ja lisäät työergonomiaa. Säilytysjärjestelmä vie vain yhden lavapaikan.

Kysy kauttamme myös edullista käytettyä varastohyllyä. Asiantunteva myyntitiimimme on myös aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi ja tarjoamaan lisätietoja tuotteistamme. Meiltä saat myös täysin räätälöidyt hyllyratkaisut. Projektipalvelumme auttaa mielellään varastotilojen suunnittelussa ja uudelleenjärjestelyssä.

Investoi laadukkaisiin ja ammattimaiseen varastohyllyihin. Paranna varaston tehokkuutta, järjestystä ja turvallisuutta. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omat varastohyllysi verkkokaupastamme jo tänään!

Search engine powered by ElasticSuite