Ajankohtaiset kampanjat

Ajankohtaiset kampanjat

Ankkurimatto_kampanja_B

Tuolinalusmatto kaikkiin Suosikkituoleihin!

Nyt kannattaa laittaa vaikka koko toimiston tuolit kuntoon. Suosikkituolin ostaja saa Ankkuri-tuolinalusmaton kaupan päälle kampanjakoodilla ANKKURI. Jokaiselle tuolille oma matto! Maton arvo 58€ (alv 0%). Etu koskee uusia verkkokauppatilauksia ja se on voimassa uusille sekä nykyisille asiakkaille. Koodi ANKKURI syötetään joko ostoskorissa tai kassalla Kampanjakoodi-kenttään. Edun voi käyttää useamman kerran. Kampanjakoodi on voimassa 20.3. - 31.3.2023. 

Hexaplanin Suosikkituolit ovat:
Comfo 2 -toimistotuoli korkealla selkänojalla, Flow-toimistotuoli ja Flow-tuoli korkealla selkänojalla, Navigo Black -toimistotuoli matalana ja Navigo Black korkeana, 24/7-työtuoli Kab seating Director, Alice-työtuoli ja Alice Extra -tuoli korkeammalla kaasujousella, Day-toimistotuoli, monipuolisin säädöin oleva Optimum Z -työtuoli, Poiju-tuolit kangasverhoiltuina, kotimaiset StepFit-satulatuolit ja myös keinonahkaiset StepFit-satulatuolit sekä Komfort-teollisuustuolin korkea malli.

SmartStorelaatikot-20

Huippulaadukkaat SmartStore-laatikot nyt -20% ! 
SmartStore-sarja pitää sisällään monipuolisen valikoiman erikokoisia ja erilaisia säilytyslaatikoita, joiden avulla räätälöit helposti omat säilytysratkaisusi. Tutustu seuraaviin muovilaatikoihin ja hyödynnä tarjoukset:

 - Läpinäkyvät SmartStore Classic -säilytyslaatikot ovat käytännöllinen säilytysratkaisu sekä varastoon että konttoriin.

 - Vesitiiviit SmartStore Dry -säilytyslaatikot  soveltuvat vaativien, kosteiden olosuhteiden säilytystarpeisiin.

 - SmartStore Pro -säilytyslaatikot sopivat painavien ja terävien esineiden säilytykseen, sillä ne kestävät hyvin iskuja.

(Tarjous voimassa 31.3.2023 asti.)

Tyhjennämme varastoamme ja teemme tilaa uutuustuotteille! 
Outletistamme löydät poistotuotteita ja erikoistuote-eriä todella edullisin hinnoin. Löydät tuttuja ja taatusti laadukkaita tuotteita edullisesti. Alennustuotteita on rajoitetusti ja huippuedulliset hinnat ovat voimassa niin kauan kuin Outletin tuote-erää riittää. Kannattaa siis olla nopea.