Ajankohtaiset kampanjat

Ajankohtaiset kampanjat

Raikkaampi ympäristö ja tuhotut paperipinot samalla kertaa!

Ostaessasi paperintuhoojan saat kaupan päälle näppärän ilmanpuhdistimen. 

Paperintuhooja Rexel Optimum AutoFeed+ 150X P4 ostaja saa kaupan päälle ilmanpuhdistimen Leitz TruSens™ Z-2000 + SensorPod™ (6252021, arvo 319,- ) ja paperintuhooja Rexel Optimum AutoFeed+ 300X P4 ostaja kaupan päälle Leitz TruSens™ Z-3000 + SensorPod™ puhdistimen ( 6252022, arvo 449,- ). 

Siisti ympäristö ja puhdas huoneilma tekevät päivästäsi vieläkin paremman – tartu tilaisuuteen nyt. Tarjous on voimassa voimassa niin kauan kuin tuote-eriä riittää.

Scanfix-kampanja voimassa 29.2.2024 asti.

Salli-banneri

Satulatuoli Sallit ovat saapuneet Hexalle!
Kotimainen Salli tarjoaa käytännöllisyyttä ja kestävyyttä, sekä satulatuolilla istumisen ergonomiaa parhaimmillaan. Salli on paljon enemmän kuin pelkkä satulatuoli. Se on hyvinvointielämys! Moni ammattilainen on jo valinnut työtuolikseen Sallin. Valitse sinäkin.

Nyt on täydellinen aika tehdä hyvinvoinnin investointi – kaikki Satulatuoli Sallit ja lisävarusteet nyt -15% alennuksessa. Tutustumistarjous on voimassa 23.1. - 29.2. ja koskee uusia tilauksia. 

Teemme tilaa uusille tuotteille!
Tarvitsemme varastoomme lisää tilaa uusille tuotteille. Outletistamme löydät poistotuotteita ja erikoistuote-eriä todella edullisin hinnoin. Löydät tuttuja ja taatusti laadukkaita tuotteita edullisesti, sekä yksittäisiä käyttämättömiä mallituotteita. Alennustuotteita on rajoitetusti ja huippuedulliset hinnat ovat voimassa niin kauan kuin Outletin tuote-erää riittää. Kannattaa siis olla nopea.

Tutustu tarjouksiin ja säästä fiksusti!

Tutustu huipputarjouksiimme, jotka tekevät työympäristön päivittämisestä entistäkin houkuttelevampaa. Nämä tarjoukset ovat kuin kirsikka kakun päällä, tuoden mukanaan säästöjä ja iloa työympäristöösi. Älä kulje onnesi ohi, vaan tartu kampanjatarjouksiin ja anna työympäristösi kukoistaa.

paras-toimistotuoli-pad

Tutustu Suosikkituoleihin!

Olemme tehneet uuden työtuolin valinnasta helpompaa ja merkinneet valikoimamme suositut työtuoli Suosikkituote-merkinnällä.
Katso uudet tuotevideot ja löydä oma suosikkituolisi! 

Hexaplanin Suosikkituolit ovat:
Comfo 2 -toimistotuoli korkealla selkänojalla, Flow-toimistotuoli ja Flow-tuoli korkealla selkänojalla, Navigo Black -toimistotuoli matalana ja Navigo Black korkeana, 24/7-työtuoli Kab seating Director, Alice-työtuoli ja Alice Extra -tuoli korkeammalla kaasujousella, Day-toimistotuoli, monipuolisin säädöin oleva Optimum Z -työtuoli, Poiju-tuolit kangasverhoiltuina, kotimaiset StepFit-satulatuolit ja myös keinonahkaiset StepFit-satulatuolit sekä Komfort-teollisuustuolin korkea malli.

Search engine powered by ElasticSuite