Ajankohtaiset kampanjat

Ajankohtaiset kampanjat

Seiso tai istu, valitse Classic Basic -sähköpöytä

Älä jumitu istumaan. Sähkösäätöinen työpöytä mahdollistaa työskentelyasentosi vuorottelun istuvan, seisovan ja puoli-istuvan välillä. Sinä valitset, mikä tuntuu hyvälle. Sähköpöytä Classic Basic on suosittu ja laadukas korkeussäädettävä pöytä. Tsekkaa kaikki koot! Tarjoushinnat voimassa 30.09.2023 asti.

Tyeemme jo tilaa syksyn uusille tuotteille! 
Outletistamme löydät poistotuotteita ja erikoistuote-eriä todella edullisin hinnoin. Löydät tuttuja ja taatusti laadukkaita tuotteita edullisesti. Alennustuotteita on rajoitetusti ja huippuedulliset hinnat ovat voimassa niin kauan kuin Outletin tuote-erää riittää. Kannattaa siis olla nopea.

paras-toimistotuoli-pad

Tutustu Suosikkituoleihin!

Olemme tehneet uuden työtuolin valinnasta helpompaa ja merkinneet valikoimamme suositut työtuoli Suosikkituote-merkinnällä.
Katso uudet tuotevideot ja löydä oma suosikkituolisi! 

Hexaplanin Suosikkituolit ovat:
Comfo 2 -toimistotuoli korkealla selkänojalla, Flow-toimistotuoli ja Flow-tuoli korkealla selkänojalla, Navigo Black -toimistotuoli matalana ja Navigo Black korkeana, 24/7-työtuoli Kab seating Director, Alice-työtuoli ja Alice Extra -tuoli korkeammalla kaasujousella, Day-toimistotuoli, monipuolisin säädöin oleva Optimum Z -työtuoli, Poiju-tuolit kangasverhoiltuina, kotimaiset StepFit-satulatuolit ja myös keinonahkaiset StepFit-satulatuolit sekä Komfort-teollisuustuolin korkea malli.

Search engine powered by ElasticSuite