Projektipalvelu ratkaisee kalustushuolet

Tervetuloa maailmaan, jossa työtila ei ole vain paikka tehdä töitä, vaan se on viihtyisä ja toimiva tila, joka kukoistaa yhdessä kanssasi. Hexan projektipalvelu on kuin taikuri, joka muuntaa työympäristösi sellaiseksi, joka inspiroi, motivoi ja tekee työnteosta päivittäisen ilon. Joten, kun suunnittelet muuttoa uusiin toimitiloihin tai vanhan tilan päivitystä, projektimyyjämme ovat täällä sinua varten. Me pelastamme myös sinut arjen unohduksilta ja virhevalinnoilta. Meidän sydämemme sykkii hyvinvoivalle työvireelle, arjen tuelle ja toimivuudelle. Mitkä siis ovat sinun yrityksesi tarpeet työtehokkuuden ja viihtyisyyden parantamiseksi? Kerro meille toiveesi, ja me teemme niistä totta. Luodaan yhdessä työympäristö, joka ei ainoastaan vastaa tarpeitasi, vaan ylittää odotuksesi.

projektimyyjat23

Projektipalvelumme avulla sinä pääset helpommalla!

Tarjoamme palveluja kaikkiin yrityksesi tiloihin: toimistoon, varastoon pukuhuoneisiin, sosiaalitiloihin ja teollisuuteen - missä ikinä tarvitsetkin apua. Saat avuksesi henkilön, joka tuntee 10 000 tuotteen ja valmistajien valikoiman. Me selätämme kalustekaaoksen ja kesytämme hankintabudjetin. Ja jos haluat, hoidamme koko homman alusta loppuun kalustevalinnoista, toiminnallisten tilojen suunnitteluun ja aikataulutettuun asennukseen. Jätä siis toimitilasi kalustaminen meille ja keskity omaan ydinliiketoimintaasi. Tervetuloa hyvän fiiliksen työympäristöön.

ANNA HUOLTEN HAIHTUA

Meillä on homma hallussa

Työtilojen optimointi ilman stressiä – meiltä se onnistuu! Projektimyyjämme ovat apunasi työtilojen tehostamisessa, ja parasta on, ettei tämä maksa sinulle senttiäkään. Suunnittelupalvelumme kattaa kaikki yrityksesi tilat: toimistot, pukuhuoneet, sosiaalitilat, varastot ja teolliset työpisteet. Meidän asiantuntijamme säästävät sinulta runsaasti aikaa ja vaivaa, auttaen tiedonhankinnassa ja kokonaisuuden hallinnassa. Tarjous sisältää tarkat tuoteluettelot sekä halutessasi myös hahmotelman siitä, kuinka kalusteet voisi parhaiten sijoitella tilaasi. Teemme suunnitelman joko valikoimamme laadukkailla vakiotuotteilla tai juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyillä ratkaisuilla. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää kaikki tarvitsemasi tuotteet kalusteista tarvikkeisiin. Älä epäröi ottaa yhteyttä - hoidamme loput puolestasi. Projektimyyjämme tekevät tarjouksia myös arkkitehtien valmiiden suunnitelmien pohjalta ja tulevat tarvittaessa paikan päälle! Me huolehdimme halutessasi kuljetuksista, asennuksista ja vanhojen kalusteiden kierrätyksestä, joten voit keskittyä rentoutumaan valmiin lopputuloksen äärellä!

antti-hakala-web23

Antti Hakala projektimyynnin myyntipäällikkö

0400 517 865
antti.hakala@hexaplan.fi

OTA YHTEYTTÄ

Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä

referenssi-hexa-asiakas

Olemme pelastaneet lukuisia yrityksia pinteestä, luoneet työtiloista toimivia ja viihtyisiä. Useasti ratkaisu on vain yhteydenoton päässä. Jaa ajatuksesi, me toteutamme visiosi. Kerro meille yrityksesi tarpeista ja suunnitelmista. Vaikka tuotteiden räätälöinti tai erikoismitoitus voivat alkuun kuulostaa monimutkaiselta, aikaa vievältä ja kalliilta prosessilta, sitä se ei kuitenkaan ole. Toimitamme asiakkaillemme päivittäin esimerkiksi sisälogistiikan tarpeisiin räätälöityjä kuljetusvaunuja ja rullakoita, erikoiskankain ja värein verhoiltuja tuoleja sekä erikoismitoitettuja toimistokalusteita.

AVAIN HUOLETTOMAAN  PÄIVITYKSEEN

Mitä projektipalvelumme sisältää?

Unohda kalustushässäkkä ja anna meidän tehdä hommat puolestasi! Tutustu seuraaviin palveluihimme, ja huomaat, kuinka kalusteprojektien hallinta voi olla yllättävän mutkatonta. Kukapa ei kaipaisi vähän helpotusta arjen kiireisiin? Me olemme täällä tekemässä elämästäsi hieman rennompaa. Projektipainajaisesi muuttuu helpoksi ja huolettomaksi – kun me olemme mukana. 

Ergonomiakartoitus

Ergonomia saattaa kuulostaa hankalalta sanalta, mutta se on oikeasti aika yksinkertainen juttu. Se liittyy siihen, miten työntekijät ja heidän työympäristönsä sopivat yhteen. Hexan ergonomiakartoitus auttaa varmistamaan, että työntekijät voivat tehdä työnsä mukavasti ja turvallisesti. Tarkoituksena on tunnistaa mahdolliset riskitekijät ja tehdä tarvittavia muutoksia työympäristöön. Kartoituksessa tarkastellaan useita osatekijöitä, kuten työpisteen järjestelyä, ergonomisia työvälineitä, kuormitustekijöitä ja liikkumista työpaikalla. Ergonomiakartoitus tekee työpäivästä mukavamman.

Suunnittelupalvelu

Autamme sinua näkemään tilasi uusin silmin. Me ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen, ja siksi tarvitset yksilölliset ratkaisut. Suunnittelupalvelumme on avain työympäristösi muutokseen, se ei rajoitu pelkästään tilojen esteettiseen suunnitteluun vaan tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka tekee tiloistasi toimivia. Suunnittelupalvelumme kattaa kaiken työtilojen optimoinnista ergonomian ja kalustuksen suunnitteluun. 

Tuotteiden räätälöinti

Sinun ei tarvitse tyytyä valmisratkaisuihin. Kun millimetreillä ja väreillä on väliä, pystymme mitoittamaan tuhansia tuotteita edullisesti juuri sinun väreihisi ja työtilaasi sopiviksi. Oli sitten kyseessä satulatuolin verhoilu yrityksen logon väreissä tai erikoismitoitettu kaappi, projektipalvelumme auttaa ammattilaisen ottein. Erityistuotteiden tuntemus ja räätälöinti ovat supervoimamme.

Leasingrahoitus

Leppoisasti leasingilla. Kun suuret hankinnat odottavat, monet yritykset kääntyvät leasingrahoituksen puoleen. Leasingrahoitus on yksinkertainen ja joustava vaihtoehtoehto: se tarkoittaa kalusteiden tai tuotantovälineiden vuokraamista. Näin saat käyttöösi tarvitsemasi laitteet tai kalusteet ilman suurta alkuinvestointia. Ketterä ja käytännöllinen vaihtoehto odottaa sinua – valitse leasingrahoitus ja tee suuret hankinnat vaivattomasti.

Asennuspalvelu

Tiedämme, että kalusteiden asennus voi olla stressaavaa ruuvien kiristelyä. Siksi teemme siitä sinulle mahdollisimman mutkatonta. Emme siis ainoastaan laadi suunnitelmia, ratkaise ergonomisia haasteita ja toimita kalusteita - tarvittaessa olemme rinnallasi myös kalusteiden asentamisessa. Huolehdimme siitä, että kaikki loksahtaa paikoilleen sujuvasti ja vaivattomasti.

Projektipalvelu-kuvasto22

Projektipalvelu-esite

Tutustu, innostu, onnistu. Lue projektipalvelun esitteestä, mitä kaikkea palvelumme pitää sisällään ja kuinka kalustusprojekti etenee. Löydä avullamme ratkaisut unelmiesi työtilaan. Tästä se alkaa, aloita uusi polkusi jo tänään.

Suunnittelupalvelu-kankaat2

Projektimyyjän kengissä

Projektimyyjän työpäivään mahtuu tuhansia askeleita, merkittäviä asiakaskohtaamisia ja tärkeitä vastuita. Jokainen projekti kuten myös asiakaskin on erilainen. Kurkista kulissien taakse projektimyyjiemme työpäivään.

Suunnittelupalvelu-referenssit

Jokainen asiakas on erilainen

Välillä on ollut tulipalokiire saada valmista, välillä aikaa on ollut ruhtinaallisesti hioa työpiste timantiksi. Monta kertaa olemme toteuttaneet asiakkaiden toiveita mittatilauskalusteilla. Lue lisää referensseistämme ja inspiroidu.

Search engine powered by ElasticSuite