Osaamisalueenamme toimivampi työympäristö

Projektipalvelumme on käytettävissäsi, kun edessä on muutto uusiin toimitiloihin tai olet hankkimassa uusia kalusteita nykyisiin tiloihin. Autamme sinua löytämään budjettiisi sopivat ratkaisut kustannustehokkaasti joko valikoimamme laadukkailla vakiotuotteilla tai juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyillä ratkaisuilla.

projektimyyjamme

Projektipalvelumme sinun apunasi

Autamme sinua monipuolisesti työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisemme hyödyntäminen maksa mitään. Asiantuntemuksemme auttaa sinua kuitenkin säästämään erittäin paljon tiedonhankintaan ja kokonaisuuden hallintaan kuluvaa aikaa ja vaivaa. Suunnittelupalvelumme kautta saat tarkasteltavaksi tarjouksen tuoteluetteloineen, sekä halutessasi hahmotelman siitä, miten kalusteet tilaan aseteltaisiin. Työympäristön suunnittelupalvelun saat kaikkiin yrityksesi tiloihin: toimistoon, pukuhuoneisiin, varastoon ja teollisuuteen. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää kaikki tarvitsemasi tuotteet kalusteista tarvikkeisiin.

Hoidamme puolestasi tarvittaessa aikataulutetut kuljetukset, asennuksen sekä vanhojen kalusteiden kierrätyksen, jolloin voit itse keskittyä nauttimaan valmiista lopputuloksesta.

Ota rohkeasti yhteyttä projektimyyjiimme. Voit halutessasi lähettää pohjapiirustuksen tai hahmotelman tiloistanne, jonka jälkeen pääsemme helposti alkuun. Projektimyyjämme tekevät tarjouksia myös arkkitehtien piirtämien valmiiden suunnitelmien perusteella. Tarvittaessa tulemme myös paikan päälle suunnittelemaan!

kokonaisvaltaista-palvelua

Projektipalvelun ammattilaiset

Ota yhteyttä projektimyyjiimme ja kerro meille yrityksesi tarpeista ja suunnitelmista. Tarvittaessa myyjät tulevat käymään paikan päällä. Projektimyynnin suorat yhteystiedot löydät alta. Sähköpostitse palvelemme myös osoitteessa [email protected] 

aku-hki_web_17

Aku Antman
Pääkaupunkiseutu

040 823 3400
aku.antman(a)hexaplan.fi

heliweb_17

Heli Nygård

050 339 2140
heli.nygard(a)hexaplan.fi

juhamatti_web20

Juhamatti Sorsa

040 564 7886
juhamatti.sorsa(a)hexaplan.fi

anttihakalaweb

Antti Hakala
Projektimyynnin myyntipäällikkö

0400 517 865
antti.hakala(a)hexaplan.fi

Mitä projektipalvelu sisältää?
Projekteista voi tehdä merkittävästi helpompia toimitilakalustamisen ammattilaisen avustuksella. Tutustu palveluihimme.

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelumme kuuluu olennaisesti projektimyyntiin ja autamme mielellämme työtilojen optimoinnissa, työskentelyergonomian ja kalustuksen suunnittelussa. 

Asennuspalvelu

Asennuspalvelu on tärkeä osa projektia. Emme vain tee suunnitelmia, tarkaise ergonomisia pulmia ja toimita kalusteita - tarvittaessa autamme asiakasta myös kalusteiden asentamisessa.

Leasingrahoitus

Monet yritykset valitsevat leasingrahoituksen tehdessään suuria hankintoja. Leasingrahoituksella tarkoitetaan kalusteiden tai tuotantovälineiden vuokrausta.

Tuotteiden räätälöinti

Toimitamme asiakkaillemme päivittäin esimerkiksi sisälogistiikalle räätälöityjä kuljetusvaunuja ja rullakoita, erikoiskankain- tai -värein verhoiltuja tuoleja sekä mitoitettuja toimistokalusteita.

Referenssit-tarinoihin

Jokainen asiakascase on erilainen

Olemme keränneet asiakastarinoita verkkosivuille. Toivomme niistä löytyvän apuja ja vinkkejä myös muille asiakkaillemme. Lue miten olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut. 

projektipalveluesite

Projektipalvelun kuvasto

Projektimyyjämme auttavat sinua mm. työtilojen optimoinnissa.  Lue esitteestä, mitä kaikkea projektipalvelumme voi pitää sisällään ja tutustu malliesimerkkeihin asiakaskohteistamme.