Projektipalvelumme avulla juuri teille kalustettu työympäristö

Projektipalvelumme on käytettävissäsi, kun edessä on muutto uusiin toimitiloihin tai olet hankkimassa uusia kalusteita nykyisiin tiloihin. Työympäristön toimivuus riippuu yrityksen tarpeista ja koostuu monenlaisista palikoista. Akustiikka, valaistus, kalusteet ja viihtyisyys ovat esimerkkejä suunnittelua vaativista tekijöistä. Millaiset ovat juuri sinun yrityksesi tarpeet työtehokkuuden ja viihtyisyyden optimointiin?

projektimyyjamme

Ammattilaisemme
säästävät aikaasi ja rahaasi

Ota rohkeasti yhteyttä projektimyyjiimme. He auttavat sinua monipuolisesti työtilojen optimoinnissa, eikä tilasuunnitteluun liittyvän osaamisen hyödyntäminen maksa mitään. Ammattilaisemme auttavat sinua säästämään paljon tiedonhankintaan ja kokonaisuuden hallintaan kuluvaa aikaa ja vaivaa. Työympäristön suunnittelupalvelun saat kaikkiin yrityksesi tiloihin: toimistoon, pukuhuoneisiin, sosiaalitiloihin, varastoon ja teollisiin työpisteisiin. Suunnittelupalvelumme kautta saat tarkasteltavaksi tarjouksen tuoteluetteloineen, sekä halutessasi hahmotelman siitä, miten kalusteet tilaan aseteltaisiin. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää kaikki tarvitsemasi tuotteet kalusteista tarvikkeisiin.

Projektimyyjämme tekevät tarjouksia myös arkkitehtien piirtämien valmiiden suunnitelmien perusteella. Tarvittaessa he tulevat myös paikan päälle! Hoidamme puolestasi tarvittaessa aikataulutetut kuljetukset, asennuksen sekä vanhojen kalusteiden kierrätyksen, jolloin voit itse keskittyä nauttimaan valmiista lopputuloksesta!

antti-heli-juhis-projektipalvelu

Miksi projektipalvelu?

Anna meidän hoitaa toimitilasi kalustaminen ja voit itse keskittyä oman yrityksesi ydinliiketoimintaan. Projektimyyjämme ovat apunasi riippumatta mitä toimitilaasi kalustat. Autamme sinua löytämään budjettiisi sopivat kalusteratkaisut ja teemme suunnitelman joko valikoimamme laadukkailla vakiotuotteilla tai juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyillä ratkaisuilla. Halutessasi hoidamme suunnittelun ja uudistukset avaimet käteen – periaatteella. 

Mitä projektipalvelu sisältää?
Projekteista voi tehdä merkittävästi helpompia. Tutustu palveluihimme.

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelumme kuuluu olennaisesti projektimyyntiin. Autamme työtilojen optimoinnissa, työskentelyergonomian ja kalustuksen suunnittelussa. 

Tuotteiden räätälöinti

Toimitamme asiakkaillemme päivittäin esimerkiksi sisälogistiikalle räätälöityjä kuljetusvaunuja, erikoiskankain- tai -värein verhoiltuja tuoleja sekä mitoitettuja toimistokalusteita.

Asennuspalvelu

Asennuspalvelu on tärkeä osa projektia. Emme vain tee suunnitelmia, ratkaise ergonomisia pulmia ja toimita kalusteita - tarvittaessa autamme asiakasta myös kalusteiden asentamisessa.

Rahoitus

Monet yritykset valitsevat leasingrahoituksen tehdessään suuria hankintoja. Leasingrahoituksella tarkoitetaan kalusteiden tai tuotantovälineiden vuokrausta.

Ota yhteyttä

Kerro meille yrityksesi tarpeista ja suunnitelmista. Sähköpostitse palvelemme myös osoitteessa myynti@hexaplan.fi 

antti-hakala-web23

Antti Hakala
Projektimyynnin myyntipäällikkö

0400 517 865
antti.hakala@hexaplan.fi

hexa-projekti-anttijaheli

Projektimyyjän kengissä

Projektimyyjän työpäivään mahtuu tuhansia askeleita, merkittäviä asiakaskohtaamisia ja tärkeitä vastuita. 

hexa-referenssit-tarinoihin

Referenssit

Jokainen asiakas on erilainen. Lue miten olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut. 

hexa-projektipalveluesite

Projektipalvelu-esite

Lue esitteestä, mitä kaikkea projektipalvelumme voi pitää sisällään.