PROJEKTIPALVELU - LEASINGRAHOITUS

Kalusteet käyttöön leasingrahoituksella

Monet yritykset luottavat leasingrahoitukseen, kun tiedossa on suuria hankintoja. Leasingrahoitus on yksinkertainen ja mukautuva vaihtoehto: se tarkoittaa mahdollisuutta vuokrata esimerkiksi tarvitsemasi kalusteet toimistoon, kuljetusvälineet tai hyllyt varastotiloihin. Toisin sanoen yritys maksaa vuokraa sovitun ajan, joka helpottaa suurten investointien toteuttamista ilman raskaita kertainvestointeja.

Hexaplanin ja yhteistyökumppanimme Siemens Financial Servicesin avulla voit varmistaa, että yrityksesi saa tarvitsemansa kalusteet ja laitteet nopeasti käyttöönsä. Leasingrahoitus on avain tehokkaaseen businekseen ja stressittömään kalustehankintaan.

Vuokra-leasing-Hexaplan

KETTERÄÄ KASVUA, JÄRKEVÄÄ JOUSTOA

Rahoituksella vauhtia liiketoimintaan

Yritys maksaa investointikohteesta vuokraa sovitun ajan. Vuokrat jakautuvat tasaisesti vuokrakaudelle, mikä helpottaa budjetointia. Joustavuutta tilanteisiin tuo mahdollisuus lisätä ostoksia sopimukselle tarpeen mukaan. Siemens Financial Services omistaa leasingkohteen sopimuskauden ajan, mutta vuokrakauden päättyessä vuokraajalla on oikeus ostaa käyttämänsä tuote tai vaihtoehtoisesti tehdä leasing-sopimus uudesta kohteesta. Leasingin käynnistämiseen vaadittava minimirahoitus on 2 000 € (alv 0 %).

 

NOPEASTI KÄYTTÖÖN, KEVYILLÄ KULUILLA

Kalusteiden tai laitteiden vuokrauksen plussia

Laitehankinta leasingillä pikavauhtia
Ei raskaita kertainvestointeja, yritys maksaa vuokraa
Vuokrat jakautuvat tasaisesti vuokrakaudelle, helpottaa budjetointia
Joustavaa sopimista, lisää kalusteita tai laitteita sopimukselle tarpeen tullen
Vuokrat on mahdollista sovittaa liiketoiminnan kausivaihteluihin
Leasing ei rasita yrityksen tasetta, pääomaa vapautuu
Vuokra on verotuksessa vähennyskelpoinen

Suuret hankinnat, pienet huolet

Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä kalustusprojekti. Saat avuksesi henkilön, joka tuntee 10 000 tuotteen ja valmistajien valikoiman. Me selätämme kalustekaaoksen ja kesytämme hankintabudjetin. Löydämme varmasti ratkaisun tilaan kuin tilaan.  Ja jos haluat, hoidamme koko homman alusta loppuun kalustevalinnoista, tilojen suunnitteluun ja aikataulutettuun asennukseen. Jätä siis toimitilasi kalustaminen meille ja keskity omaan ydinliiketoimintaasi.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.

Search engine powered by ElasticSuite