Lataa

Työkaluvaunut

Jämäkät työkaluvaunut, korjaamovaunut ja huoltovaunut tehostavat teollisuudessa ja korjaamoilla tapahtuvia asennus- ja korjaustöitä. Pyörillä liikkuvia työkaluvaunuja voi siirtää aina sinne, missä niitä tarvitaan, ja työkalut siirtyvät mukana pysyen järjestyksessä omilla paikoillaan.

Työkaluvaunut

24 tuotetta

per sivu
Nouseva
 1. Yleisvaunu Treston Multi, M750 reikälevyillä
  Yleisvaunu Treston Multi, M750 reikälevyillä
  • Valmistetaan Suomessa
  • Sopii LEAN-ympäristöön
  • 5 vuoden takuu
  alk. 598,- 741,52
 2. Työkaluvaunu Strong 10 laatikolla
  Työkaluvaunu Strong 10 laatikolla
  • Työkaluvaunu 600 kg kapasiteetilla
  • 100% aukeavat vetolaatikot
  • Tammi tai vinyylitaso
  alk. 1 423,- 1 764,52

24 tuotetta

per sivu
Nouseva

Jämäkät työkaluvaunut, korjaamovaunut ja huoltovaunut tehostavat teollisuudessa ja korjaamoilla tapahtuvia asennus- ja korjaustöitä. Työkaluvaunu on korvaamaton apuväline ammattilaisille, jotka tarvitsevat kätevän ja järjestelmällisen tavan pitää työkalut ja tarvikkeet saatavilla. Pyörillä liikkuvia työkaluvaunuja voi siirtää aina sinne, missä niitä tarvitaan, ja työkalut siirtyvät mukana pysyen järjestyksessä omilla paikoillaan. Useimmissa työkaluvaunuista on vahva, teräksinen rakenne ja päädyssä työntökahva, joka helpottaa vaunun liikuttelua. Pyörät ovat kestäviä ja kääntyviä, mikä tekee vaunun liikuttelusta vaivatonta myös epätasaisella maaperällä. Lisäksi työkaluvaunut on usein varustettu jarruilla, jotka pitävät vaunun tukevasti paikoillaan työskentelyn aikana.

Työkaluvaunuissa on useita vetolaatikoita, joihin voit järjestää työkalusi tehokkaasti ja pitää ne helposti saatavilla. Joissakin malleissa on myös erillisiä kaappeja, hyllyjä tai lokeroita, jotka tarjoavat lisätilaa tarvikkeille ja varaosille. Vaunujen työtaso on käyttötarpeen mukaan joko vinyyliä, kovalevyä tai kumimatolla päällystettyä terästä. Työkaluvaunuissa on erikokoisia laatikoita ja kaappeja hyllytasoilla. Laadukkaat Treston Multi työkaluvaunut on saatavilla eri versioina, ja niitä on mahdollista myös räätälöidä tarpeen mukaan. Treston työkaluvaunut sopivat erinomaisesti esim. LEAN-ympäristöihin, sillä reikälevyvaunuun voidaan merkitä selkeät paikat kullekin työkalulle. Tutustu 3D-konfiguraattoriin, jolla voit räätälöidä oman Treston vaunun. Modernimpi tarvikevaunu on Treston Yleisvaunu WTR, joka sopii liikkuvaksi lisätasoksi moneen ympäristöön. Nykyaikainen teollinen muotoilu yhdistyy käytettävyyteen, mikä tekee vaunusta monipuolisen toimijan erilaisissa tiloissa. Mikäli tarvitsee suurempaa säilytystilaa työkaluille kannattaa tutustua Treston Tower säilytys- ja työpisteeseen. Se tuo työkalut ja komponentit työkohteen läheisyyteen, sopien täydellisesti teollisuuteen, kunnossapitoon ja kokoonpanolinjoille.

Lisäksi esimerkiksi työkaluvaunu Mobin ja Handy-työkaluvaunun sivuseinät ovat reikälevyä, mikä mahdollistaa ripustuskoukkujen kiinnittämisen niihin. Tukevat Handy Strong -työkaluvaunut tarjoavat myös työtason säilytystilan lisäksi. Lisävarusteena muutamiin työkaluvaunuihin on saatavana työkalupaneeli, joka sisältää mm. reikälevyn, pystyprofiilit, muovilaatikoita ja ripustuskoukkuja.

Korjaamotorni on asennuspajojen pientavaroiden säilytykseen soveltuva tarvikevaunu, joka vie vain vähän lattiatilaa. Tornissa on viisi irrotettavaa pientavarakaukaloa lokeroineen ja alataso. Lokerotkin voi tarvittaessa irrottaa. Asennustornissa säilyvät työkalujen lisäksi mutterit, ruuvit ja naulat. 

Olipa kyseessä rakennusala, korjaus- ja huoltotyöt tai muu ammattikäyttö, meiltä löydät laadukkaan ja toimivan työkaluvaunun, joka auttaa sinua pysymään organisoituna, tehostaa työskentelyäsi ja vähentää tarpeetonta ajanhukkaa etsiessäsi oikeita työkaluja. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi jo tänään. 

Search engine powered by ElasticSuite