Lataa

Tikkaat ja työtasot

Tikkaat, teleskooppitikkaat, a-tikkaat ja työtasot ovat tarpeellisia apuvälineitä varastossa, myymälässä ja teollisuudessa sekä kaikenlaisissa kunnostus-, huolto- ja rakennustöissä. Hexaplanilta löydät todella laajan valikoiman sertifioituja, turvallisia ja laadukkaita tikkaita ammattikäyttöön.

Tikkaat ja työtasot

Tuotteet 1-24 / 37

Sivu
per sivu
Nouseva
 1. Tikapalli rullajakkara | kick-step
  Teräksiset Tikapalli-rullajakkarat
  • Monikäyttöinen rullajakkara
  • Urakumimatto askelmissa
  • Helposti liikuteltava
  alk. 55,90 69,32
 2. rullajakkara kickstep tikapalli
  Muoviset rullajakkarat
  • Monikäyttöinen tikapalli
  • Kovamuovinen
  • Helposti liikuteltava
  alk. 45,90 56,92

Tuotteet 1-24 / 37

Sivu
per sivu
Nouseva

Lujarakenteiset ja laadukkaat tikkaat, työtasot ja tasotikkaat ovat tarpeen monissa ammattitehtävissä. Ammattikäyttöön suunnitellut tikkaat ovat kestäviä, luotettavia ja suorituskykyisiä työvälineitä, jotka takaavat turvallisen ja tehokkaan työskentelyn korkeilla korkeuksilla. Valikoimassamme on eri pituisia ja tyyppisiä tikkaita, jotta voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Ammattikäyttöön tarkoitetut korkealaatuiset ja turvalliset tikkaat sopivat erilaisiin työtehtäviin niin teollisuudessa kuin rakennustyömaillakin. Olipa kyseessä sitten maalarin, rakentajan tai asentajan työ, valikoimistamme löydät sopiva tikasmallin, oli etsinnässä sitten rakennuspukki, rakennustikas, teollisuustikas, A-tikas, alumiinitikas tai tikkaat pyörillä.

A-tikkaat ja tasotikkaat ovat erinomainen valinta moniin eri käyttötarkoituksiin. Ne tarjoavat vakauden ja tuen, jota tarvitaan korkealla työskentelyssä. Käytännölliset A-tikkaat ovat helposti liikuteltavia ja niillä pääset vaivattomasti eri korkeuksiin. Kotimaiset tasotikkaat on varustettu suurella työskentelytasolla sekä korkealla lantiotuella. Työskentely A-mallisilla tasotikkailla on vakaata ja turvallista, ja ne kestävät hyvin ammattikäytössä mm. rakennustyömaalla. Tukipalkein varustetut tikkaat täyttävät VNA 205/09:n vaatimukset. Lisäksi valikoimissamme on kevyestä käytöstä raskaaseen ammattikäyttöön soveltuvia A-tikkaita, joiden monipuoliset turvaominaisuudet mahdollistavat turvallisen työskentelyn vaativissakin olosuhteissa myös ulkotiloissa.

Työtasot ja tasotikkaat ovat erityisesti suunniteltu tarjoamaan tasainen ja tilava työskentelyalusta. Ne mahdollistavat mukavan ja turvallisen työskentelyn korkeilla paikoilla. Työtasot tekevät monimutkaisempien tehtävien kuten asennustöiden suorittamisesta helpompaa ja ergonomisempaa. Asennustyötasot ja huoltoportaat ovat tikkaita luotettavampi ja vakaampi ratkaisu silloin, kun esimerkiksi rakennus- tai maalaustyötä tehdään pitkiä aikoja maantason yläpuolella. Valikoimassamme on myös jatkuvasti korkealle kiipeämisen mahdollistavat huoltotasot ja turvalliset työtasot.

Teleskooppitikkaat ovat erinomainen ratkaisu liikkuvaan työhön. Kiinteärunkoiset monitoimitikkaat ja erilaiset rakennuspukit ovat astetta kookkaampi ratkaisu. Jos etsit pienempää koroketta, suosittu rullajakkara (tikapalli, norsujakkara) on turvallinen ja kevyt liikutella hyllyjen välissä. Se lukkiutuu turvallisesti paikalleen, kun päälle astutaan. Pienempiin varastoihin ja myymälöihin sopivat erinomaisesti kätevät porrasjakkarat tai liikuteltavat turvatikkaat, joiden avulla päästään turvallisesti käsiksi korkeammille hyllyille.

Koko valikoimamme on suunniteltu noudattamaan tiukkoja turvallisuusstandardeja ja sertifikaatteja. Voit luottaa siihen, että ammattikäyttöön tarkoitetut tikkaamme täyttävät kaikki vaatimukset ja tarjoavat turvallisen työympäristön.

Olipa tarpeesi sitten tikapuille, a-tikkaalle, työtasolle tai tasotikkaalle ammattikäyttöön, meiltä löydät tarvitsemasi. Tutustu valikoimaamme ja valitse laadukas ja kestävä ratkaisu ammattimaiseen työskentelyyn. Tutustu myös tikkaiden valintaoppaaseen, jonka avulla löydät juuri tarpeisiisi sopivat tikkaat. 

Search engine powered by ElasticSuite