Tule osaksi Hexan tiimiä!

Voisitko olla yksi meistä?

Töihin Hexaplanille


Markkinointikoordinaattori / sisällöntuottaja

Haluatko mahdollisuuden työskennellä monipuolisten markkinointisisältöjen parissa ja kannustavien työkavereiden kanssa? Kenties palat halusta suunnitella kampanjoita, vastata yrityksen sosiaalisen median kanavista ja tuottaa toinen toistaan parempia tekstisisältöjä verkkokauppaamme?

Etsimme nyt idearikasta ja innokasta markkinointikoordinaattoria / sisällöntuottajaa osaksi markkinointitiimiä Turun toimistoomme.


Tehtävässäsi hoidat markkinoinnillisen sisällön tuottamisen eri kanaviin. Tehtäviisi kuuluu mm. tuotekuvausten ja mainostekstien kirjoittaminen, verkkokaupan hakukoneoptimoidun sisällön tuottaminen, verkkokaupan ja tuotetietojärjestelmän päivitys, painetun kuvaston sisältöjen suunnittelu ja toteutus, uutiskirjeiden suunnittelu ja toteutus, somesuunnitelman laatiminen osana markkinointisuunnitelmaa ja sosiaalisten median kanavien ylläpito.


Toivomme sinulta tarkkaa ja ripeää työotetta, taitoa tuottaa mielenkiintoista ja virheetöntä tekstiä, ideoivaa otetta tekstisisältöihin ja markkinointikampanjoihin, taitoa tiivistää ja puhutella kohderyhmää, hyviä tietoteknisiä taitoja ja MS Officen perusohjelmien tuntemusta sekä tietoa, millainen sisältö menestyy Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. Adobe CS -ohjelmien hallinta on plussaa.

Toivomme, että osaat työskennellä itsenäisesti, mutta toimit myös luontevasti osana tiimiä. Kokemus B2B-markkinoinnista, verkkokauppa-alustoista, hakukoneoptimoinnista ja sosiaalisen median analytiikan ymmärryksestä katsotaan tässä työssä eduksi. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Englannin, ruotsin ja saksan kielen taidosta voi olla myös hyötyä.

Työ alkaa 1.2.2022 tai heti, kun olemme löytäneet sopivan henkilön. Tehtävä on kokoaikainen. Hae paikkaa ripeästi, sillä aloitamme haastattelut sopivien henkilöiden kanssa mahdollisimman pian.

Tutustu työpaikkailmoitukseen Duunitorilla ja hae! 


 

hexaplan-myyja-kalenteri

Avoin hakemus


Yrityksemme on vahvassa kasvussa ja olemme aina kiinnostuneet asiakaspalvelun, kalustusratkaisujen sekä sisustusalan huippuammattilaisista. Lähetä meille avoin hakemus ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut Hexaplanilla. Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sitä paremmin pystymme arvioimaan mahdollisesti avautuvien tehtävien sopivuutta sinulle. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

hexa-antti-hakala

Hexaplan on kotimainen työympäristöjen kalustamisratkaisuihin erikoistunut yritys. Valikoimaamme kuuluu noin 7000 tuotetta toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin materiaalinkäsittelylaitteisiin. Aivan alkuajoista asti toimistolla on vallinnut erinomainen Hexan henki, joka tekee yrityksestä mukavan työpaikan. Vaikka väki on osin vaihtunut ja porukkaa tullut taloon lisää, niin henki on säilynyt ennallaan. Meillä nauretaan paljon ja heitetään hurttia huumoria.

Hexaplanin myyntipäällikkö

Antti Hakala