Tule osaksi Hexan tiimiä!

Haemme nyt myyntineuvottelijaa Turun toimistollemme.

Haemme myyntineuvottelijaa


Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkueeseemme myyntineuvottelijaa. Tehtävässäsi hoidat myynti- ja asiakaspalvelua osana myyntitiimiä Turun toimipisteessämme. Työpäiväsi koostuu mm. yhteydenpidosta asiakkaisiin ja tavarantoimittajiin. Kommunikoit sujuvasti niin sähköisissä kanavissa kuin puhelimessa ja autat asiakkaita Hexaplanin palvelukokonaisuuksien ja tuotteiden hankinnassa. Varmistat omalta osaltasi, että asiakaskokemus on aina paras mahdollinen.

Toivomme sinulta

Tehtävään sopivaa kaupallista peruskoulutusta ja myyntikokemusta. Positiivisen asenteen lisäksi arvostamme erityisesti vahvaa halua kehittyä B2B-myynnin ammattilaiseksi. Osaat työskennellä itsenäisesti ja osana myyntitiimiämme. Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyys ovat luonteva osa sinua. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja hoidat asiakaskontaktit ystävällisesti ja asiallisesti. Haluat viedä keskeneräiset asiat sinnikkäästi maaliin ja osaat viedä kaupat loppuun asti. Tarkka, tunnollinen ja ripeä työtyyli antavat sinulle mahdollisuuden menestyä tässä tehtävässä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä kyky omaksua nopeasti uusia asioita. MS Officen perusohjelmat ovat sinulla hallussa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielitaidosta on sinulle tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme sinulle
Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä ja vahvasti kasvavassa yhtiössä, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut. Palkkaus koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja koko henkilökuntaa koskevasta tulospalkasta. Lisää hakemukseen oma palkkatoiveesi. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tukea koko tiimiltämme päivittäiseen tekemiseesi.Työ alkaa 1.12.2021. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.
Lue lisää ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.11.2021
Duunitori.fi -sivulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Antti Hakala puh. 0400 517865.

hexaplan-myyja-kalenteri

Avoin hakemus


Yrityksemme on vahvassa kasvussa ja olemme aina kiinnostuneet asiakaspalvelun, kalustusratkaisujen sekä sisustusalan huippuammattilaisista. Lähetä meille avoin hakemus ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut Hexaplanilla. Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sitä paremmin pystymme arvioimaan mahdollisesti avautuvien tehtävien sopivuutta sinulle. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

hexa-antti-hakala

Vuonna 1976 perustettu Hexaplan Oy on kotimainen työympäristöjen kalustamisratkaisuihin erikoistunut yritys. Valikoimaamme kuuluu lähes 7000 tuotetta toimisto- ja varastokalusteista monipuolisiin materiaalinkäsittelylaitteisiin. Yrityksen alkuajoista asti toimistolla on vallinnut erinomainen Hexan henki, joka tekee yrityksestä mukavan työpaikan. Vaikka väki on osin vaihtunut ja porukkaa tullut taloon lisää, niin henki on säilynyt ennallaan. Meillä nauretaan paljon ja heitetään hurttia huumoria.

Hexaplanin myyntipäällikkö

Antti Hakala