Hexan tarina alkoi vuonna 1976

Vuosikymmenten asiantuntijuudella toimiva, kotimainen Hexaplan tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista palvelua ja laadukkaita tuotteita toimivien työympäristöjen kalustamiseen. Verkkokauppamme palvelee 24/7 ja myyntipalvelumme on tukenasi vaativimmankin kalustusprojektin alusta loppuun. Laajasta valikoimastamme löytyy tuhansia tuotteita ja uusia ideoita toimistoon, varastoon ja teollisuuteen.

hexa-tarjouskuvasto

Hexaplan on pitkät perinteet omaava, työympäristöjen kalustamisratkaisuihin erikoistunut yritys. Jo vuodesta 1976 lähtien päämääränämme on ollut tehdä suomalaisten yritysten toimitiloista toimivampia ja työpäivistä parempia. Hexaplanilta löytyy kalusteita toimistoihin, varastoihin, sekä tuotanto- ja sosiaalitiloihin. Laajaa tuotevalikoimaamme täydentävät pakkaus- ja toimistotarvikkeet sekä sisälogistiikan ja kiinteistönhuollon välineet.


Pääosin B2B-myyntiä tekevä yrityksemme on viime vuosina erikoistunut myös projektimyyntiin, jossa autamme sinua löytämään budjettiisi sopivat ratkaisut kustannustehokkaasti joko valikoimamme laadukkailla vakiotuotteilla tai juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyillä ratkaisuilla. Projektipalvelumme hoitaa projektit tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella, eli kaiken tarpeellisen suunnittelusta asennukseen.

hexa-toimistokalusteet

Laaja tuotevalikoima

Päivitämme tuotevalikoimaamme vuosittain vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Muuttuvat työympäristöt vaativat innovatiivisia ratkaisuja ja pyrimmekin tarjoamaan asiakkaillemme ajankohtaisia tuotteita klassikoista uutuuksiin.

Kalustamme hyvin erilaisia työympäristöjä. Tuomme jatkuvasti myyntiin valikoimaa täydentäviä tuotteita, kuten pukuhuonekalusteita, sisälogistiikkaa tehostavia välineitä, pakkaustyötä helpottavia pakkaustarvikkeita sekä ergonomiaa lisääviä toimistotarvikkeita. Tärkeitä kriteerejä valikoimaamme päätyville tuotteille ovat hyvä hinta-laatu-suhde, ekologisuus ja mahdollisimman pitkälle kotimaisuus. Käytämme aikaa uusien tuotteiden valitsemiseen ja kilpailutamme jatkuvasti eri toimittajien tarjontaa, jotta asiakkaamme saavat parhaan tuotteen parhaaseen hintaan.

hexa-avainlippu-tuotteita

Pyrimme sisällyttämään valikoimaamme mahdollisimman paljon tuotteita, joissa on käytetty kierrätysmateriaaleja ja jotka ovat helposti kierrätettävissä, kun niistä aika jättää. Tuotetiedoista löytyy usein maininta takuuajasta ja miltä osin tuote on tehty kierrätysmateriaaleista. Usein lisäämme tuotetietoihin myös käyttöympäristön ja hoito-ohjeet, jotta tuote säilyy mahdollisimman pitkään hyvänä.

Räätälöidyt tuotteet

Haluamme ottaa asiakkaamme tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon, niinpä kannustamme kysymään räätälöityjen ratkaisujen perään. Valikoiman ulkopuolelta löytyy runsaasti vaihtoehtoja, mikäli vakiotuotteista ei löydy esimerkiksi juuri oikeaa verhoiluväriä tai kokoa. Joidenkin tavarantoimittajiemme kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosikymmenten ajan, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme heidän toiveidensa mukaan räätälöityjä tuotteita.

hexa-avainlippu

Avainlippu

Hexaplan.fi on Avainlippu-verkkokauppa ja Hexaplanille on myönnetty Avainlippu-tunnus 100 % kotimaisesta palvelusta!

Avainlippu-tunnuksen omaava yritys tuottaa palvelunsa Suomessa ja Avainlipulla merkittyä palvelua käyttävä kuluttaja edistää suomalaista työtä ja luo Suomeen uusia työpaikkoja. 

Kotimaisen palvelun lisäksi yli 30 % valikoimamme tuotteista valmistetaan Suomessa. Joukossa on myös Avainlippu- tuotteita, joiden kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia saadakseen Avainlippu-merkin.

HEXAN HISTORIA

Hexaplan Oy on vuonna 1976 perustettu kotimainen yritys, jonka juuret ovat alun perin Helsingissä. Pienen yrityksen aloittaessa toimintaansa valikoimiin kuuluivat teipit ja teollisuuden pyörät. Vähitellen kuvioon tulivat kärryt ja 1990-luvulla toimistokalusteet. Sittemmin Turkuun päämajansa siirtänyt Hexaplan, tai tuttavallisemmin Hexa, on vakiinnuttanut asemansa eri toimitilojen kalustamiseen erikoistuneena yrityksenä.

Vuonna 2021 Hexaplan vahvisti yrityskaupan myötä toimintaansa pääkaupunkiseudulla. Kotimainen Sareskoski Oy toimii itsenäisesti Hexaplanin tytäryhtiönä. Hexaplanin ja Sareskosken tuotevalikoimat täydentävät toisiaan erinomaisesti ja mahdollistavat entistä paremman palvelutason tarjoamisen nykyisille ja uusille asiakkaille. 

hexa-ari-koskinen

Hexaplan on yrityksenä muuttunut vuosien aikana ”kuvastoyrityksestä” monikanavaisesti asiakkaitamme palvelevaksi asiantuntijayritykseksi. Digitalisoituvassa maailmassa meillä on tekniikan ohella osaava ja helposti lähestyttävä henkilökunta tekemässä päivittäin parhaansa asiakkaittamme auttaaksemme.

Olemme kasvaneet viime vuosina erityisesti projektimyynnin ja verkkokaupan avulla. Referenssit kertovat omalta osaltaan Hexaplanin tuote- ja palvelutarjonnan monipuolisuudesta, joilla hoidamme asiakkaittemme työympäristöjen haasteita. Ketteryys ja aito halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin tekevät Hexaplanista kumppanin, johon voi luottaa tulevaisuudessakin.

Hexaplanin toimitusjohtaja

Ari Koskinen

Hexaplan oli alansa ensimmäinen yritys, joka aloitti kuvastomyynnin yrityksille Suomessa. Nykyään suurin osa asiakkaistamme asioi sähköpostitse tai verkkokaupassa ja painettujen kuvastojen määrä on pienentynyt. Julkaisemme ja postitamme edelleen kerran vuodessa ison pääkuvaston, joka komeilee monen työpaikan lounaspöydällä. Kuvastomme taitetaan Hexalla ja se painetaan Suomessa.  Muutaman kerran vuodessa meiltä ilmestyy myös teemakuvastoja. Nykyään julkaisemme yhä useammin tarjouskuvastot digiversiona.

hexa-kuvastot

Hexan henki

Hexaplan huolehtii työntekijöistään ja tässä kohtaa "suutarin lapsella on kengät". Toimistolta löytyy akustoivia tauluja, sähköpöytiä, seisontamattoja, ergonomisia työtuoleja, moderneja säilytys- ja toimistokalusteita ja lasikirjoitustauluja. Etätyön yleistyessä hexalaiset ovat myös saaneet testattavaksi erilaisia työtuoleja ja ergonomisia ratkaisuja kotikonttoreihinsa.

Yrityksen alkuajoista asti toimistolla on vallinnut erinomainen Hexan henki, joka tekee yrityksestä mukavan työpaikan. Vaikka väki on osin vaihtunut ja porukkaa tullut taloon lisää, niin henki on säilynyt ennallaan. Meillä nauretaan paljon ja heitetään hurttia huumoria. Se on yksi syy siihen, miksi minäkin olen yhä täällä.

Hexaplanin myyntipäällikkö

Antti Hakala

hexa-antti-hakala

Täällä sinua varten

Asiakkaanamme saat kaikki yrityskalusteet, välineet ja tarvikkeet taloudellisesti yhdestä paikasta. Haluamme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja auttaa löytämään toimivat ratkaisut kalustusprojekteihinsa. Asiantunteva ja kokenut myyntitiimimme on aina valmis auttamaan kysymyksissäsi, koskivatpa ne tilasuunnittelua, tuotevalintaa tai toimituksiin liittyviä yksityiskohtia. Meille voit soittaa ilmaiseksi palvelunumeroomme 0800-165000 tai lähettää sähköpostia myynti@hexaplan.fi. Tuotteemme ovat tilattavissasi kellon ympäri verkkokaupastamme.


Valtaosa tuotevalikoimastamme on lähetysvalmiina Turun päävarastossamme, joten pystymme toimittamaan hyvinkin nopeasti. Asiakkaamme ovat myös enemmän kuin tervetulleita uudistettuun varastomyymäläämme Turkuun osoitteeseen Kaurakatu 48. Asiakaspalvelumme ja varastomyymälämme ovat avoinna arkisin klo 8.00–16.00.

Tehdäänkö sinunkin työpäivästä parempi?

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Search engine powered by ElasticSuite