Tuoteoppaita ostopäätöksen tueksi

Työympäristöjen kalustusratkaisujen asiantuntijana me Hexaplanilla haluamme auttaa sinua juuri oikean ja sopivan tuotteen valinnassa. Olemme koonneet tälle sivulle tuoteoppaita, joista löydät vastauksia askarruttaviin kysymyksiin niin tuotteiden valintaan kuin työergonomiaan liittyen.

Tutustu tuote-esittelyihin ja valintaoppaisiin!

Toimiston tuotteet ja työviihtyvyys 
Ergonomia toimistotyössä lisää työhyvinvointia ja antaa vireyttä työpäivään.

Sähköpöytiä saa eri kokoisina ja useissa väreissä

Sähköpöytä lisää työhyvinvointia ja auttaa jaksamaan paremmin. Pieni sähköpöytä sopii myös kotitoimistoon. Lue vinkit sopivan sähköpöydän valintaan tästä!

Lue lisää...

Valitse juuri sinulle sopiva työtuoli

Työtuolin tärkein ominaisuus on säädettävyys. Laadukas toimistotuoli kestää käyttöä, on mukava istua ja tukee istujaa ergonomisesti. Lue vinkit valintaan ja tuolin säätöihin.

Lue lisää...

Varmistu työtuolista koekäytöllä

Tiesitkö, että Hexaplan tarjoaa yritysasiakkailleen mahdollisuuden testata työtuolia ja palauttaa sen, mikäli tuoli ei tunnu hyvälle? Koekäyttö on loistava tapa varmistaa itselleen sopiva työtuoli.

Lue lisää...

Millainen valaisin?

Valaisinta valitessa voi pohtia sitä, mihin tarpeeseen valaisin tulee. Etsitäänkö tilaan ehkä sisustukseen sopivaa yleisvalaistusta vai tarvitaanko johonkin tiettyyn kohteeseen tai työtehtävään kohdennettavaa valoa?

Lue lisää...

Vaimentava työpistematto seisomatyöpisteelle

Työpistematto lisää ergonomiaa ja ennaltaehkäise seisomisen aiheuttamia rasitustiloja. Pehmeän maton päällä jalat eivät väsy niin helposti. Mattoja on eri kokoisia.

Lue lisää...

Pukukaapit ja lokerokaapit

Perinteinen peltinen pukukaappi on usein paras ratkaisu yritykselle vaatteiden ja henkilökohtaisten tavaroiden lukittavaan säilytykseen. Vaihtoehtoja on kuitenkin muitakin.

Lue lisää...

Perinteiset ja modernit kirjoitustaulut

Kirjoitustaulu on tänä päivänäkin tärkeä työkalu. Etätyön yleistyessä myös kotitoimistoihin hankitaan yhä useammin tyylikkäitä lasikirjoitustauluja.

Lue lisää...

Teollisuus- ja varastotilojen toiminnallisuus
Tehokkuus ja toimivuus ovat ergonomian ohella tärkeitä asioita teollisissa työpisteissä ja varastotiloissa.

Millainen vaaka ja mitä on taaraus?

Pienestä opastekstistä löydät vinkkejä vaakatyypin valintaan ja keskeisimmät vaakoihin liittyvät käsitteet purettuna.

Lue lisää...

Tikkaat käytön mukaan

Valitse tikkaat aina käyttötarpeen mukaan. Tässä oppaassa avaamme tikasvalikoimaamme ja kerromme turvallisuustekijöistä, joita tikkaita valittaessa tulisi ottaa huomioon.

Lue lisää...

Tehokkuutta hyllyvalinnoilla

Varastotilojen oikeanlaisella mitoituksella ja laadukkailla hyllyratkaisuilla huolehdit toiminnan tehokkuudesta ja työntekijöiden hyvinvoinnista.

Lue lisää...

Miten valita sopiva pumppukärry?

Hyvä pumppukärry on helposti käsiteltävä ja turvallinen. Pumppukärryä hankittaessa kannattaa miettiä etenkin sen käyttötarkoitusta.

Lue lisää...

Verkkokauppiaalle tuotevinkit

Hexaplanilta saat kaikki verkkokaupan pyörittämiseen ja toiminnan tehostamiseen vaadittavat tuotteet.

Lue lisää...