Tuoteoppaita ostopäätöksen tueksi

Työympäristöjen kalustusratkaisujen asiantuntijana me Hexaplanilla haluamme auttaa sinua juuri oikean ja sopivan tuotteen valinnassa. Olemme koonneet tälle sivulle tuoteoppaita, joista löydät vastauksia askarruttaviin kysymyksiin niin tuotteiden valintaan kuin työergonomiaan liittyen.

Tutustu tuote-esittelyihin!

Tuotevertailuja ja oppaita tuoteistamme
Valikoimastamme löydät tuhansia tuotteita. Tässä muutamia poimintoja sekä tuotevinkkejä pieniin ja suuriin tiloihin. 

Sähköpöytiä saa eri kokoisina ja useissa väreissä

Sähköpöytä lisää työhyvinvointia ja auttaa jaksamaan paremmin. Pieni sähköpöytä sopii myös kotitoimistoon. Lue vinkit sopivan sähköpöydän valintaan tästä!

Lue lisää...

Valitse juuri sinulle sopiva työtuoli

Työtuolin tärkein ominaisuus on säädettävyys. Laadukas toimistotuoli kestää käyttöä ja tukee istujaa ergonomisesti. Lue vinkit valintaan ja tuolin säätöihin.

Lue lisää...

Vaimentava työpistematto seisomatyöpisteelle

Työpistematto lisää ergonomiaa ja ennaltaehkäise seisomisen aiheuttamia rasitustiloja. Pehmeän maton päällä jalat eivät väsy niin helposti. Mattoja on eri kokoisia.

Lue lisää...

Tehokkuutta hyllyvalinnoilla

Varastotilojen oikeanlaisella mitoituksella ja laadukkailla hyllyratkaisuilla huolehdit toiminnan tehokkuudesta ja työntekijöiden hyvinvoinnista.

Lue lisää...

Millainen valaisin?

Valaisinta valitessa voi pohtia sitä, mihin tarpeeseen valaisin tulee. Etsitäänkö tilaan ehkä sisustukseen sopivaa yleisvalaistusta vai tarvitaanko johonkin tiettyyn kohteeseen tai työtehtävään kohdennettavaa valoa?

Lue lisää...

Pukukaapit ja lokerokaapit

Perinteinen peltinen pukukaappi on usein paras ratkaisu yritykselle vaatteiden ja henkilökohtaisten tavaroiden lukittavaan säilytykseen. Vaihtoehtoja on kuitenkin muitakin.

Lue lisää...

Perinteiset ja modernit kirjoitustaulut

Kirjoitustaulu on tänä päivänäkin tärkeä työkalu. Etätyön yleistyessä myös kotitoimistoihin hankitaan yhä useammin tyylikkäitä lasikirjoitustauluja.

Lue lisää...