TUOTEOPPAAT

Opastusta valinnanvaikeuteen

Anna meidän auttaa. Työympäristöjen kalustusratkaisujen asiantuntijana me Hexaplanilla pystymme auttamaan sinua juuri oikean ja sopivan tuotteen valinnassa. Olemme koonneet tälle sivulle tuoteoppaita, joista löydät vastauksia askarruttaviin kysymyksiin niin tuotteiden valintaan kuin työergonomiaan liittyen.

Tutustu tuote-esittelyihin ja valintaoppaisiin!

Sähköpöydästä kaikki irti

Sähköpöytä lisää työhyvinvointia ja auttaa jaksamaan paremmin. Pieni sähköpöytä sopii myös kotitoimistoon. Katso vinkit sopivan sähköpöydän valintaan tästä!

Itselle hyvä työtuoli

Työtuolin tärkein ominaisuus on säädettävyys. Laadukas toimistotuoli kestää käyttöä, on mukava istua ja tukee istujaa ergonomisesti. Perehdy täydellisen työtuolin valintavinkkeihin ja tuolien säätöihin.

Vaimentava työpistematto

Työpistematto lisää ergonomiaa ja ennaltaehkäise seisomisen aiheuttamia rasitustiloja. Pehmeän maton päällä jalat eivät väsy niin helposti. Mattoja on eri kokoisia. 
Lue lisää työpistematoista ja niiden hyödyistä.

Varmistu koekäytöllä

Tiesitkö, että Hexaplan tarjoaa yritysasiakkailleen mahdollisuuden testata työtuolia ja palauttaa sen, mikäli tuoli ei tunnu hyvälle?  Lue testaamisen hyödyistä ja siitä kuinka helppoa on sopia työtuolin koekäytöstä.

Teollisuuden matot

Teollisuuden työtilamatot ovat erinomainen tapa lisätä työturvallisuutta ja parantaa työskentelyn mukavuutta sekä tehokkuutta myös haastavissa ympäristöissä.  Valitse työpisteelle matto, joka sopii parhaiten sinun työpäivääsi.

Millainen valaisin?

Mihin tarpeeseen valaisin tulee? Etsitkö tilaan tai ehkä sisustukseen sopivaa valaisinta vai tarvitaanko johonkin työtehtävään kohdennettavaa valoa? Perehdy valikoimaan ja lue lisää työpaikan valaisimista. 

Pukukaapit ja lokerokaapit

Perinteinen peltinen pukukaappi on usein paras ratkaisu yritykselle vaatteiden ja henkilökohtaisten tavaroiden lukittavaan säilytykseen. Vaihtoehtoja on kuitenkin muitakin. Katso millaisia kaappiratkaisuja on ja miten ne pitävät tavarat turvassa.

Suositut kirjoitustaulut

Kirjoitustaulu on tänä päivänäkin tärkeä työkalu. Etätyön yleistyessä myös kotitoimistoihin hankitaan yhä useammin tyylikkäitä lasikirjoitustauluja. Katso millaisia kirjoitustauluja on nykyään saatavilla.

Laadukkaat tuotesarjat
Tutustu muutamiin tuotesarjoihin, joka on suunniteltu vastaamaan modernin hyvinvointia painottavan työelämän tarpeisiin.

Mukautuva Offa-kalustesarja

Unohda ankeat ja tylsät toimistot. Offa-toimistokalustesarja vastaa modernin työelämän tarpeisiin. Kalusteet on suunniteltu vaivattomaan siirtelyyn ja yhdistelyyn.  Offa suorastaan hurmaa skandinaavisella muotoilullaan, katso!

Huipulle parhaimmilla tikkailla

Werner on ollut tikasalan edelläkävijä pitkään ja tarjonnut laadukkaita tikkaita ammattikäyttöön vuosikymmenten ajan. Werner-tikkaat on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja kulutusta. Lue Werner-tikkaista lisää.

Enemmän kuin satulatuoli

Kotimainen Salli tarjoaa käytännöllisyyttä ja kestävyyttä, sekä satulatuolilla istumisen ergonomiaa parhaimmillaan. Upea lisä Hexaplanin satulatuolivalikoimaan. Kaksiosaisella Sallilla istuminen on hyvinvointielämys!

Teollisuus- ja varastotilojen toiminnallisuus
Tehokkuus ja toimivuus ovat ergonomian ohella tärkeitä asioita teollisissa työpisteissä ja varastotiloissa.

Jäteastia eri tilanteisiin

Roska-astian valinnassa kannattaa ottaa huomioon mihin tarkoitukseen astia tulee, käytettävissä oleva tila, odotettavissa olevat jätemäärät ja käyttäjien tarpeet. Avaa roskisten roadmap - opas jäteastian valintaan

Löydä täydellinen jätekipperi

Monipuolinen kippikontti helpottaa jätteenkäsittelyä, varastointia ja tuotantotilojen toimivuutta. Meiltä löytyy eri kokoisia kippikontteja aina 3000L asti ja voimme tilata myös erikoisleveitä kippikontteja. Tutustu kippikontteihimme tästä.

teollisuuspoydat-treston-valinta

Laadukkaat teollisuuspöydät

Haluat varmasti työpöytäsi kestävän vuodesta toiseen. Työpisteessä tehtävä työ ja työntekijän toiveet määrittelevät teollisen työpöydän mallin.  Tutustu Treston-työpöytiin.

Tehokkuutta hyllyvalinnoilla

Varastotilojen oikeanlaisella mitoituksella ja laadukkailla hyllyratkaisuilla huolehdit toiminnan tehokkuudesta ja työntekijöiden hyvinvoinnista. Perehdy hyllyihin ja tee varastoinnista toimivaa.

Millä kuljetat ja missä?

Kuljetusvaunuja löytyy eri tarkoituksiin ja käyttöympäristöihin. Vaunun hyllykoko ja kantavuus riippuvat kuljetettavan tavaran painosta ja muodosta. Autamme sinua löytämään juuri sen oikean kuljetus- tai hyllyvaunun.

Se oikea pumppukärry?

Hyvä pumppukärry on helposti käsiteltävä ja turvallinen. Se on varaston luotettava työjuhta. Pumppukärryä hankittaessa kannattaa miettiä etenkin sen käyttötarkoitusta. Lue pumppukärryn ominaisuuksista.

Tikkaat käytön mukaan

Valitse tikkaat aina käyttötarpeen mukaan. Työmaa- ja teollisuusympäristöt asettavat tikkaille omat vaatimuksensa. Muista myös tutustua turvallisuustekijöihin, joita tikkaita valittaessa tulisi ottaa huomioon. Katso oppaamme tikkaiden valinnasta.

Mikä vaaka ja taarataanko?

Paljon erilaisia vaakamalleja. Mikä olisi niistä sopiva? Eikö vaakojen tekniset ominaisuudet aina avaudu? Ei hätää. Pienestä opastekstistä löydät vinkkejä vaakatyypin valintaan ja keskeisimmät käsitteet purettuna.

Search engine powered by ElasticSuite