TUOTEOPPAAT

Opastusta valinnanvaikeuteen

Anna meidän auttaa. Työympäristöjen kalustusratkaisujen asiantuntijana me Hexaplanilla pystymme auttamaan sinua juuri oikean ja sopivan tuotteen valinnassa. Olemme koonneet tälle sivulle tuoteoppaita, joista löydät vastauksia askarruttaviin kysymyksiin niin tuotteiden valintaan kuin työergonomiaan liittyen.

Tutustu tuote-esittelyihin ja valintaoppaisiin!

Mukautuva Offa-kalustesarja

Unohda ankeat ja tylsät toimistot. Offa-toimistokalustesarja vastaa modernin työelämän tarpeisiin. Kalusteet on suunniteltu vaivattomaan siirtelyyn ja yhdistelyyn.  Offa suorastaan hurmaa skandinaavisella muotoilullaan, katso!

Sähköpöydästä kaikki irti

Sähköpöytä lisää työhyvinvointia ja auttaa jaksamaan paremmin. Pieni sähköpöytä sopii myös kotitoimistoon. Katso vinkit sopivan sähköpöydän valintaan tästä!

Itselle hyvä työtuoli

Työtuolin tärkein ominaisuus on säädettävyys. Laadukas toimistotuoli kestää käyttöä, on mukava istua ja tukee istujaa ergonomisesti. Perehdy täydellisen työtuolin valintavinkkeihin ja tuolien säätöihin.

Varmistu koekäytöllä

Tiesitkö, että Hexaplan tarjoaa yritysasiakkailleen mahdollisuuden testata työtuolia ja palauttaa sen, mikäli tuoli ei tunnu hyvälle?  Lue testaamisen hyödyistä ja siitä kuinka helppoa on sopia työtuolin koekäytöstä.

Millainen valaisin?

Mihin tarpeeseen valaisin tulee? Etsitkö tilaan tai ehkä sisustukseen sopivaa valaisinta vai tarvitaanko johonkin työtehtävään kohdennettavaa valoa? Perehdy valikoimaan ja lue lisää työpaikan valaisimista. 

Vaimentava työpistematto

Työpistematto lisää ergonomiaa ja ennaltaehkäise seisomisen aiheuttamia rasitustiloja. Pehmeän maton päällä jalat eivät väsy niin helposti. Mattoja on eri kokoisia. 
Lue lisää työpistematoista ja niiden hyödyistä.

Pukukaapit ja lokerokaapit

Perinteinen peltinen pukukaappi on usein paras ratkaisu yritykselle vaatteiden ja henkilökohtaisten tavaroiden lukittavaan säilytykseen. Vaihtoehtoja on kuitenkin muitakin. Katso millaisia kaappiratkaisuja on ja miten ne pitävät tavarat turvassa.

Suositut kirjoitustaulut

Kirjoitustaulu on tänä päivänäkin tärkeä työkalu. Etätyön yleistyessä myös kotitoimistoihin hankitaan yhä useammin tyylikkäitä lasikirjoitustauluja. Katso millaisia kirjoitustauluja on nykyään saatavilla.

Teollisuus- ja varastotilojen toiminnallisuus
Tehokkuus ja toimivuus ovat ergonomian ohella tärkeitä asioita teollisissa työpisteissä ja varastotiloissa.

Löydä täydellinen jätekipperi

Monipuolinen kippikontti helpottaa jätteenkäsittelyä, varastointia ja tuotantotilojen toimivuutta. Meiltä löytyy erikokoisia kippikontteja aina 3000 litraisiin asti. Voimme tilata myös erikoisleveitä kippikontteja. Lue lisää.

Mikä vaaka ja taarataanko?

Pienestä opastekstistä löydät vinkkejä vaakatyypin valintaan ja keskeisimmät vaakoihin liittyvät käsitteet purettuna.
Pienestä opastekstistä löydät vinkkejä vaakatyypin valintaan ja keskeisimmät käsitteet purettuna.

Tehokkuutta hyllyvalinnoilla

Varastotilojen oikeanlaisella mitoituksella ja laadukkailla hyllyratkaisuilla huolehdit toiminnan tehokkuudesta ja työntekijöiden hyvinvoinnista. Perehdy hyllyihin ja tee varastoinnista toimivaa.

Se oikea pumppukärry?

Hyvä pumppukärry on helposti käsiteltävä ja turvallinen. Se on varaston luotettava työjuhta. Pumppukärryä hankittaessa kannattaa miettiä etenkin sen käyttötarkoitusta. Lue pumppukärryn ominaisuuksista.

teollisuuspoydat-treston-valinta

Laadukkaat teollisuuspöydät

Työpisteessä tehtävä työ ja työntekijän toiveet määrittelevät teollisen työpöydän mallin. Haluat varmasti työpöytäsi kestävän vuodesta toiseen. Tutustu Treston-työpöytiin.

Tikkaat käytön mukaan

Valitse tikkaat aina käyttötarpeen mukaan. Työmaa- ja teollisuusympäristöt asettavat tikkaille omat vaatimuksensa. Muista myös tutustua turvallisuustekijöihin, joita tikkaita valittaessa tulisi ottaa huomioon. Katso oppaamme tikkaiden valinnasta.

Search engine powered by ElasticSuite