Parhaat ideat esille tai
mind map kirjoitustaululle

Koulutuksen tai aivoriihen ideat pääsevät parhaiten esille tussitaululle tai fläppitaululle kirjoitettuna.  Valikoimamme isot kirjoitustaulut ja modernit lasitaulut soveltuvat ideointiin, workshopeihin, neuvotteluun, suunnitteluun tai koulutustilanteeseen. Muistiinpanojen tekemiseen ja ilmoitusten ripustamiseen löytyy tarpeen mukaan erilaisia välineitä, kuten tusseja, magneetteja ja fläppitaulupaperia. 

Kirjoitustaulut ovat runsaassa käytössä toimistoissa, sekä koulutus-, neuvottelu- ja opiskelutiloissa. Etätyön yleistyessä myös kotitoimistoihin hankitaan yhä useammin tyylikkäitä lasikirjoitustauluja. Tussitaulujen avulla muistiinpanot ja ideat pysyvät kätevästi näkyvillä. Moni kirjoitustaulu toimii myös magneettitauluna.

Kirjoitustaulu pitää pintansa modernissakin toimistossa 

Kaikille ovat varmasti tuttuja aivoriiheilyn tantereiksi yltyvät kokoukset, joissa ajatuksia heitellään puolin ja toisin, sekä kokoukset, joissa ideointi ei meinaa saada tuulta alleen. Kummassakin tapauksessa kirjoitustaulu on ehdoton apuväline, sillä ne tukevat ajatustyötä monipuolisesti: kirjoitustauluun kirjoitetut muistiinpanot tukevat kokouksissa keskittymistä sekä pitävät osallistujat ajan tasalla. Lisäksi näkyville kirjoitetut ajatukset helpottavat inspiraatioiden syntymistä sekä auttavat käsittelemään ja organisoimaan tietoa. Kirjoitustaulut ovat siis ehdoton vakiovaruste jokaiseen neukkariin, kokoushuoneeseen ja opetustilaan sekä ehdottomasti myös kotitoimistoon. 

Valikoimastamme löytyvät muun muassa seinään kiinnitettävät, pyörillä siirrettävät sekä pienet, pöydälle asetettavat taulut. Kirjoitustauluja saa myös magneettisina, mattapintaisina sekä heijastuspintaisina, jotka kaikki vastaavat vaativimpiinkin tarpeisiin. Lisäksi taulujen tyylit, värit ja koot vaihtelevat, joten voi olla varma, että mihin tahansa sisustukseen – ja tarpeeseen – löytyy se oikeanlainen kirjoitutaulu.

6xtuotevaihtoehto

Valkotaulu, moderni kirjoitustaulu, kätevästi siirreltävä tussitaulu vai perinteinen lehtiöteline? Kaikki ovat hyviä ja ansaitsevat paikkansa kokoustiloista. Käyttötarve sekä käytössä olevat tilat vaikuttavat siihen, millaisia ominaisuuksia kirjoitustaululta tulisi hakea. Onneksi on varaa mistä valita!

Kestävä ja edullinen tussitaulu

Ceramicsteel-tussikirjoitustaulu kestää aikaa ja sen emalipinnalla on jopa 30 vuoden takuu. Valkotaulu voidaan asentaa vaakaan tai pystyyn.  Soveltuu erinomaisesti koulutus- ja neuvottelutiloihin sekä esimerkiksi luokkahuoneisiin. Sen teräspinta on valmistettu 50 % kierrätettävistä materiaaleista, jolloin se on myös ympäristöystävällinen valinta. 

Katso valikoima, useita kokoja

Tyylipuhdas valkotaulu

Kirjoitustaulu Air on teräsemalipintainen tyylikäs tussitaulu, jonka viistottu reuna antaa sille leijuvan vaikutelman. Voidaan asentaa vaakaan, pystyyn ja useita vierekkäin. Taulun teräsemalipinnalla on 30 vuoden takuu. Taulun valmistuksessa on käytetty vähintään 50 % kierrätettäviä materiaaleja. Useita kokoja, joista on helppo rakentaa suuriakin taulupintoja. 

Katso Air-taulut tästä

Heijastuspintataulu Boarder

Mattapintainen, teräsemaloitu taulu toimii erinomaisesti sekä tussitauluna että lähiprojisointitykin heijastuspintatauluna. Sen pinta on kiiltämätön ja täysin suora. Tussikirjoitukset voidaan pestä pois vedellä, mutta taulu kestää myös hyvin pesuaineita. Erinomainen käyttää niin neuvottelu- kuin opetustiloissa. Saatavilla eri kokoja.

Katso Boarder-taulumallit

Lasitaulu tyylitietoiseen toimistoon

Mood-taulussa on optinen lasipinta ja se sopii niin tussikirjoitus- kuin ilmoitustauluksi. Magneettipintaiselle lasitaululle voi kirjoittaa normaaleilla Whiteboard- tusseilla ja ilmoitusten kiinnittäminen onnistuu vahvoilla magneeteilla. Lasitaulu on saatavilla puhtaan valkoisen ja monessa eri värissä. Taulu on upea sisustustuote!

Tutustu näihin upeisiin tauluihin

Monikäyttöiset, siirreltävät taulut

Magneettipintaiselle One Mobile -taululle voi kirjoittaa taulutusseilla ja kiinnittää magneeteilla papereita. Taulussa on myös säädettävät paperilehtiökoukut fläppitaulun papereille. Tyylikäs, sirolla alumiinikehyksellä ja pienillä pyörillä varustettu lehtiötaulu on saatavilla mustalla tai valkoisella rungolla. Pienempi taulu on yksipuolinen ja isompi kaksipuolinen. Kestävällä teräsemalikirjoituspinnalla on 30 vuoden takuu.

Katso One Mobile -taulut

Tyylikäs kirjoitustaulu pöydälle 

Pienikokoinen lasikirjoitustaulu työpöydälle, asiakaspalvelupisteeseen ja infotauluksi. Kaksipuoleisen kirjoitustaulun avulla muistiinpanot ovat aina näkyvillä. Taululle voi kirjoittaa suoraan kuivapyyhittävällä tussilla tai kiinnittää papereita magneetilla. Kestävä karkaistu turvalasipinta. Lasitaululla 25 vuoden takuu.

Tutustu ja osta omasi

Täydelliset työkalut muistiinpanojen tekemiseen!

Kuten ylempänä kerroimme, saat Hexaplanilta tyylikkäät, modernit kirjoitustaulut eri käyttötarkoituksiin, toimistoihin, luokkatiloihin ja kokoushuoneisiin. Saatavilla myös käytännölliset muistitaulut ja projektisuunnitteluun sopivat viikkosuunnittelutaulut sekä tussitaulutarvikkeet.

Search engine powered by ElasticSuite