Huojumatta paras työpöytä

Haluat varmasti, että työpöytäsi kestää vuodesta toiseen notkumatta ja että sen ääressä on mukava työskennellä. Työpisteessä tehtävä työ ja työntekijän toiveet määrittelevät pitkälti teollisen työpöydän mallin. Panostamalla laatuun takaat työpisteesi toimivuuden ja kestävyyden. Työpöytä varustellaan usein lisätarvikkeilla, mitkä edesauttavat hyvää ergonomiaa ja edistävät järjestystä, kun kaikilla tavaroilla on paikkansa. Kukapa ei haluaisi vapaata tilaa työtasolleen?  Treston-mallistosta löydät tarpeitasi vastaavan teollisuuspöydän, etsitpä edullista peruspöytää tai erityisiin tarpeisiin muuntuvaa mallia, joka sopii tuotantolinjaasi.

Millainen teollisuuden työpöytä?

Laadukkaat työpöydät on suunniteltu kestämään käyttöä ja kulutusta vuodesta toiseen. Modulaaristen ratkaisujen ansiosta työpisteitä pystyy muuntamaan tehtäväkohtaisesti ja varusteluosilla voit luoda jokaiselle työntekijälle yksilöllisen, ergonomisesti sopivan ja joustavan työpisteen, jossa kaikki on käden ulottuvilla. Sähköpöytä parantaa työtehokkuutta ja auttaa jaksamaan työpäivän läpi. Se mahdollistaa helpon korkeussäädön yhteiskäytössä oleviin työpisteisiin. Vaativiin olosuhteisiin sopivat vankkatekoiset Workshop -työpöydät ovat erittäin kestäviä ja pöytien kantavuus on jopa 750 kg. Valikoima on siis laaja, joten pöytää valittaessa pitääkin heti miettiä mihin käyttöön se tulee.

tp-poyta-varusteltuna

TEHOKKUUS KUNNIAAN

Toimiva työpiste säästää aikaa

Työympäristön ja –menetelmien kehittäminen parantaa työn laatua sekä kasvattaa tehokkuutta. Toimiva työpiste säästää aikaa ja sujuvoittaa työntekoa. Kun kaikki komponentit ja työkalut ovat helposti ulottuvilla työympäristö pysyy siistinä eikä aikaa kulu turhaan työkalujen tai muiden tavaroiden etsimiseen. Työpiste, joka vastaa tarkoitustaan, vähentää työntekijöiden kuormitusta ja rasitusta. Työntekijätkin kiittelevät, kun työpiste on toimiva ja työn tekeminen nopeaa. Teollisuuden eri aloille on omat työpöytäratkaisunsa. Osalla aloista tarvitaan erityiskalusteita, joiden täytyy vastata erilaisiin hygienia- ja laatuvaatimuksiin, joita tuotanto- tai tuotekehitysprosessit edellyttävät. Esimerkiksi elektronisten komponenttien kanssa työskennellessä jo hyvin pienetkin, ihmiselle täysin huomaamattomat, sähköstaattiset purkaukset voivat aiheuttaa vahinkoa tuotteille.  ESD-suojatut kalusteet ovatkin välttämättömiä kokoonpanevassa elektroniikkateollisuudessa.

WS-tyopoyta-treston

Haussa järeä työpöytä? Tarvitsetko reikälevytaustan työkaluille ja kolmen laatikon laatikoston muille tarvikkeille? Treston Workshop-työpöytä on hyvä valinta raskaaseen teollisuuteen ja kovaan kulutukseen. Se sopii konepajoille, korjaamoihin, varastotiloihin ja ympäristöihin, joissa käsitellään kemikaaleja tai raskaita kuormia. Saatavilla puinen tai teräksinen työtaso ja useita erilaisia valmiita kokoonpanoja taustojen ja laatikoiden kanssa. Treston Workshop-työpöytä terästasolla kestää 750 kg:n kuorman.

TP-treston-teollisuuspoyta

Tukeva perusmallinen työpöytä tuotantoon ja varastoon. Kotimaiset Treston TP-työpöydät sopivat mitä moninaisimpiin tehtäviin ja ympäristöihin. Kustannustehokas vaihtoehto työpöydäksi, joka on helppo muokata erinomaisen varustevalikoiman ansiosta. TP-työpöydän kantavuus taataan jatkuvassa käytössä jopa 300 kg:n kuormaan asti. Kaikissa TP-työpöydissä on 650-900 mm:n portaaton korkeudensäätö, joten pöydät soveltuvat sekä istuma- että seisomatyöhön.  Treston TP-työpöydät ovat saatavilla myös ESD-suojattuna tai hyllyllisinä versioina.

treston-consept-poyta

Korkeussäädettävä Treston Concept -työpöytä muokkautuu joustavasti teollisuuden tarpeisiin ja se soveltuu erityisen hyvin pakkausympäristöihin, teollisuuden kokoonpanoon, laadunvalvontaan, lääkinnällisten laitteiden valmistukseen ja puhdastiloihin (puhdastila luokitus ISO 7).  Nopealla korkeudensäädöllä saavutetaan etuja esim. työvuorojen vaihtuessa. Treston Concept -työpöytä saatavana sähkösäätöisenä sekä täysin ESD-suojattuna (runko, taso ja lisävarusteet). 

 

WB-treston

Treston WB-työpöydät on suunniteltu erityisesti vaativaan kokoonpano-, testaus- ja tuotekehityskäyttöön. Pöydän korkeutta voi säätää moottorilla, kammella tai ruuvilla. Työpöydät voi asettaa vierekkäin, vastakkain tai seinää vasten ilman rakoja myös täysin varusteltuina. Kattavan varusteluosavalikoiman avulla voit suunnitella oman työpisteesi täysin tarpeidesi mukaan. Työtasoissa on valmiit kiinnitysreiät pystyprofiileja varten, varustelu on helppoa ja nopeaa. Lue lisää Treston WB-työpöydistä ja niiden varusteluosista.

TED-treston-mies

Treston TED on nopea ja hiljainen teollisuuden sähköpöytä, jonka laaja ja nopea korkeussäätö sopii erityisen hyvin kevyeen kokoonpanotyöhön ja pakkaamiseen. Lisätarvikkeet kiinnitetään pöydän läpi asennettaviin säätöputkiin. Kannattaakin tutustua monipuolisiin lisävarusteisiin. Tämä ergonominen seisomatyöpiste soveltuu erinomaisesti myös teknisiin toimistotiloihin, kuten esimerkiksi tuotekehitykseen. Treston TED -sähköpöytä on saatavana myös ESD-suojattuna.

quickedge-treston

Mitä helpompi työpisteen korkeutta on säätää, sitä todennäköisemmin myös säädät sitä. Treston Quick Edge työpisteen korkeutta säädetään innovatiivisella ja helppokäyttöisellä mekanismilla. Patentoitu korkeudensäätöratkaisu minimoi korkeuden säätämiseen kuluvan ajan. Pikasäätöpöytä soveltuu erilaisiin työympäristöihin, kuten pakkaus ja logistiikkakeskuksiin, joissa työpöytien korkeutta säädetään erikokoisten pahvilaatikoiden mukaan. Tsekkaa Treston Quick Edgen markkinoiden nopein korkeussäätö.

VALITSE TRESTON, SUOMESTA

Elektroniikkatyöpisteistä raskaaseen teollisuuteen

Kotimainen Treston on yksi maailman johtavista ergonomisten työpisteratkaisujen valmistajista ja toimittajista. Heidän valmistamat tuotteet sopivat vaativiin teollisiin ja teknisiin ympäristöihin. Vuosikymmenten kokemus, laaja ymmärrys teollisuusympäristöistä ja vankka osaaminen ergonomia-, ESD- ja LEAN-asioissa tekevät Trestonista  alansa huippukärkeä. Yli 15 000 asiakasta ympäri maailmaa luottaa Treston-laatuun.

Treston-logo
treston-3D-mobiili

Suunnittele itse ja näe heti

Sunnittele oma työpisteesi helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla! Suunnitteluohjelmassa tuote muotoutuu näytölle valintojesi mukaan ja voit helposti katsella sitä monesta eri suunnasta. Nyt voit suunnitella myös Treston Multi Yleisvaunun ohjelman avulla. 3D-suunnitteluohjelman käyttäminen on maksutonta, eikä se edellytä erillisen ohjelman lataamista. Näe työpiste tai vaunu heti 3D:nä. Viisi helppoa askelta!

Avaa 3D-suunnitteluohjelma tästä.

Eikö löytynyt sopivaa työpöytää?

Toimiva työpiste luo olosuhteet virheettömälle ja tehokkaalle työskentelylle. Vaikka työpöytävalikoima on laaja, joskus sekään ei riitä ja sopivaa ei välttämättä löydy heti. Pystymme räätälöimään ja valmistamaan tuotteita mittatilaustyönä. Useat asiakkaistamme ovat tilanneet erikoistarpeet täyttävät työpöydät kauttamme. Erikoistilaustuotteiden toimitusaika sovitaan aina erikseen. Ota rohkeasti yhteyttä, kysyminen ei maksa mitään. Myyjämme auttavat mielellään! 

Search engine powered by ElasticSuite