Offa: tarpeisiisi muuntuva kalustesarja

Unohda ankeat ja tylsät toimistot, sillä kalustesarja Offa tarjoaa yli kymmenen erilaista mallia, jotka auttavat sinua rakentamaan juuri sellaisen työtilan kuin tarvitset. Monitoimiset senkit, kaapit ja korkeat pöydät, istuimet, sivupöydät ja valkotaulut, luovat helpon ratkaisun dynaamisesti muuttuvaan työympäristöön, sillä kaikki osat ovat liikuteltavia ja helposti uudelleenjärjesteltäviä.

offa-toimistokalusteet

OFFA-TOIMISTOKALUSTESARJA

Sykkii sinun työpäiväsi rytmissä

Saammeko esitellä sinulle uuden Offa-toimistokalustesarjan, joka on suunniteltu vastaamaan modernin työelämän monipuolisiin tarpeisiin. Tämä kalustesarja tarjoaa liikuteltavia ja muokattavia vaihtoehtoja, jotka soveltuvat täydellisesti nykyaikaisten toimistojen, kokoustilojen ja yhteisten tilojen tarpeisiin.

Nykyinen työelämä edellyttää joustavuutta, ja Offa-kalustesarja vastaa tähän haasteeseen. Voit helposti siirtää kalusteita paikasta toiseen ja luoda erilaisia työtiloja tarpeesi mukaan. Voit helposti siirtää kalusteita paikasta toiseen tarpeen mukaan, luoden tilaan avarampia tai erillisiä työalueita Tämä on erityisen tärkeää, kun tiimityö ja yhteistyö ovat keskeisessä roolissa nykypäivän työelämässä.

Offa-kalusteiden muotoilu on puhdas ja kuutiomainen, mikä sopii hyvin moderneihin toimistoympäristöihin. Niiden tyylikäs ulkonäkö luo houkuttelevan ja ammattimaisen ilmeen työtilaan.

offa-kasvilaatikko
offa-istuimet-vihrea
offa-tussitaulu-senkki-istuin

VAIN PARASTA TOIMISTOLLESI

5 syytä valita Offa-kaluste

1. Monikäyttöinen ja siirrettävä
Toimistot eivät ole enää sidottuja yhteen paikkaan, ja Offa-kalusteet ymmärtävät tämän. Muokattavuus ja siirrettävyys ovat tämän kalustesarjan keskeisiä piirteitä. Voit helposti sopeuttaa tilan tiimityöskentelyä, yksityistä työskentelyä tai palaveritilanteita varten. Kalusteet on suunniteltu vaivattomaan siirtelyyn ja yhdistelyyn toistensa kanssa. 

2. Laadukkaat materiaalit
Tiedämme, että työympäristön kalusteiden tulee olla huippuluokkaa. Offa-sarja ei tingi laadusta – tasokkaat materiaalit pitävät pintansa päivittäisessä käytössä ja takaavat pitkäikäisen ratkaisun toimistollesi. Offa-sarjan kalusteille myönnetään komea viiden vuoden takuu.

3. Tyylikäs muotoilu
Offa hurmaa skandinaavisella muotoilullaan ja sulautuu saumattomasti nykyaikaisiin toimistotiloihin. Voit valita juuri sinun toimistosi ilmeeseen ja brändiisi täydellisesti sopivat värit ja materiaalit. Vakiovalikoiman lisäksi saatavilla on runsaasti muita värivaihtoehtoja. Näin voit luoda inspiroivan ja viihtyisän työympäristön.

 

4. Teknologiaa tukeva
Nykyaikainen työelämä vaatii teknologian saumattoman integroinnin. Siksi Offa-sarjan suunnittelussa on huomioitu kätevä kaapelinhallinta ja teknisten laitteiden vaivaton asennus. Näin voit keskittyä rauhassa työhösi eikä teknisiin ongelmiin.

5. Ympäristötietoinen valinta
Offa on myös sitoutunut ympäristövastuuseen. Kalusteissa käytetyt materiaalit ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Tuotantoprosessissa syntyvän jätteen määrä pyritään minimoimaan. Lisäksi kalusteiden design ja muotoilu kestävät aikaa ollen ilo silmälle vielä vuosienkin jälkeen.

offa-kalusteet

Offa-kalustesarjan kalusteet siirtyvät ja liikkuvat sujuvasti. Voit helposti uudelleenjärjestellä kalusteita ja luoda erilaisia kokoonpanoja. Tämä lisää joustavuutta ja mahdollistaa työtilan optimoinnin erilaisille tiimeille ja tehtäville. Yhteensopivuus on Offa-sarjan yksi keskeisistä ominaisuuksista. Voit helposti yhdistää eri tuotteita ja rakentaa juuri sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden. Kalusteet on suunniteltu vaivattomaan siirtelyyn ja yhdistelyyn toistensa kanssa. Säilytysratkaisut on suunniteltu niin, että istuimet ja pöydät mahtuvat kätevästi sisäkkäin, säästäen tilaa. Olipa kyseessä pieni tiimi tai suurempi organisaatio, Offa-kalustesarja tarjoaa skaalautuvia ratkaisuja erilaisten settien kokoamiseen.

offa-senkki
offa-tv-taso-hylly

Anna Offa-kalusteiden inspiroida

Offa on monipuolinen kalustesarja, joka tarjoaa useita erilaisia kalusteita, joiden avulla voit rakentaa joustavan ja ketterän työtilan. Tutustu kalusteisiin, valitse mieluisimmat ja tee toimistostasi inspiroiva ja viihtyisä paikka, jossa on ilo työskennellä. 

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ratkaisut.

Search engine powered by ElasticSuite