PROJEKTIPALVELU - RÄÄTÄLÖIDYT TUOTTEET

Kalusteet ja tuotteet täysin
toiveiden mukaan

Tarvitsetko työhuoneeseen pöytää, joka sopii siihen juuri eikä melkein, mutta et löydä sellaista valikoimastamme? Löysitkö verkkokaupastamme 3-tasoisen RST-vaunun, mutta oikeasti tarvitset puhdashuonetiloihin sopivan 4-tasoisen vaunun välijakajilla ja dokumenttitelineellä? Ei hätää, Hexaplan auttaa myös räätälöityjen ratkaisujen toteuttamisessa.

raataloityja-vareja

Tuotteet vakiovalikoiman ulkopuolelta

Verkkokaupassamme on laaja valikoima tuotteita, mutta tiesitkö että Hexaplanilta on saatavilla paljon muutakin? Vuosikymmenten ajan olemme tehneet tiiviisti töitä tavarantoimittajiemme kanssa ja pystyneet räätälöimään asiakkaillemme juuri heidän tarpeitaan vastaavia tuotteita.

Vaikka tuotteiden räätälöinti ja erikoismitoitus voivat alkuun kuulostaa monimutkaiselta, aikaa vievältä ja kalliilta prosessilta, sitä se ei kuitenkaan ole. Toimitamme asiakkaillemme päivittäin esimerkiksi sisälogistiikan tarpeisiin räätälöityjä kuljetusvaunuja ja rullakoita, erikoiskankain ja värein verhoiltuja tuoleja sekä erikoismitoitettuja toimistokalusteita.

Räätälöity tuote vastaa asiakkaan tarpeita

Räätälöity tuote suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja tavarantoimittajan kanssa, niin että se varmasti mukautuu tilaan ja vastaa täysin asiakkaan tarpeita. Myyntimme selvittää tuotteen räätälöintimahdollisuudet ja tekee asiakkaalle maksuttoman arvion kustannuksista ja toimitusajasta. Projektimyyjämme käy usein paikan päällä kartoittamassa asiakkaan tilat, jotta tilan haasteista ja mahdollisuuksista saa mahdollisimman hyvän käsityksen.

Oli sitten kyseessä satulatuolin verhoilu yrityksen logon väreissä tai erikoismitoitettu kaappi, tartumme haasteeseen kuin haasteeseen. Toteutamme mittatilaustyönä kalusteet hankalan mallisiin, isoihin tai pieniin toimitiloihin, joihin vakiovalikoimamme tuotteet eivät sovi. Osa räätälöidyistä tuotteista jää vakiovalikoimiimme, kuten hitsaajan satulatuoli, joka muokattiin alun perin kotimaisen teollisuusyrityksen tarpeisiin kestämään hitsauskipinöitä.

Projektimyynti-mittatilaustuotteet

Muutamia esimerkkejä toteuttamistamme räätälöinneistä:

  • Kemianalan asiakkaan toiveena oli sähkösäätöinen neuvottelupöytä uudistettavaan kokoustilaan. Toteutimme erikoistilauksena neljämetrisen neuvottelupöydän sähköisellä korkeussäädöllä. Pöydän sähköjalat liitettiin yhteen niin, että ne nousivat ja laskivat synkronoidusti yhden napin painalluksella.
  • Pystymme toteuttamaan myös todella suuria neuvottelupöytiä. Yksi pisimmistä, 13 metrinen neuvottelupöytä tehtiin asiakkaallemme, joka halusi mahduttaa yli 30 henkeä saman pöydän ääreen.
  • Eräälle asiakkaalle toimitimme heidän uuteen toimistoonsa mittatilaustyönä sähkösäätöiset työpöydät. Räätälöidyillä pöydillä varmistettiin maksimaalinen toimistotilan hyötykäyttö.
  • Teimme pitkäaikaisen asiakkaamme markkinointiosastolle mittojen mukaan valmistetun julistekaapin julisteiden säilytystä varten. Kaapin hyllyt mitoitettiin vastaamaan julisteiden vakiokokoja, mikä helpottaa julisteiden säilyttämistä.
  • Pystymme toteuttamaan hyvinkin persoonallisia väriratkaisuja tuoleihin. Eräälle asiakkaalle räätälöimme tuolit kangasvalintoja myöten.
  • Olemme toimittaneet sairaalaympäristöihin puhtaanapitovaatimuksia vastaavia RST-vaunuja, joihin on lisätty mm. vetolaatikoita ja tablettitelineitä lisäämään vaunujen käytännöllisyyttä.
  • Toimitimme yhdelle asiakkaalle erikoismitoitetut, räätälöidyt pukukaapit ilmanvaihtoaukoilla, joihin pitkät vaatteet mahtuivat kuivumaan. Samalle asiakkaalle kehitettiin omat lukittavat rullakot turvavaljaiden ja muiden tarvikkeiden säilytykseen.
Search engine powered by ElasticSuite