Autovuokraamo Avis

Autovuokraamo Avis Turku avasi uuden toimipisteen Raisioon. Projektimyyjä Heli Nygård auttoi autovuokraamoyrittäjä Kari Mäenpäätä kalusteiden hankinnassa. 

Toimistokalusteet kuin
avaimet käteen

Autovuokraamo Aviksen toimistolla Raisiossa työntekijöiden on mahdollista työskennellä aktiivisesti muiden kanssa, vetäytyä tarvittaessa omaan rauhaan tai vaikka istahtaa pikapalaveriin käytävälle. Valoisa toimisto kutsuu työntekoon ja mukautuu työntekijöiden tarpeisiin. Projektimyyjä Heli Nygård auttoi autovuokraamoyrittäjä Kari Mäenpäätä tilan kalustamisessa koko kalusteiden hankintaprosessin ajan - suunnittelusta aina toimitukseen saakka.

avis-autovuokraamo-volkkari

Paikalliset toimijat

Autovuokraamo Avis Turku avasi toimipisteen Raisioon. Uudet tilat sijaitsevat Allastiellä Ohikulkutien varrella, aivan kauppakeskus Myllyn läheisyydessä. Raision lisäksi AVIS autovuokrauspalvelut löytyvät myös Turusta rautatieasemalta, lentoasemalta ja Orikedolta.

avis-autovuokraamo-toimisto

Uuteen toimipisteeseen tarvittiin kalusteita ja yrittäjä Kari Mäenpää kääntyi siinä kohtaa Hexaplanin puoleen. Kun Mäenpää puntaroi kalustetoimittajia, vaakakupissa painoivat helppo yhteydenpito ja paikallisuus. Hän halusi ostaa toimistokalusteet kotimaiselta yritykseltä ja tukea paikallista.

avis-toimisto

Autovuokraamon yläkerrassa sijaitsevat toimistohuoneet, pieni kokoustila ja taukotila kalustettiin Hexaplanin toimistokalusteilla. Myös alakerran vastaanottopisteeseen tuli tiski ja mukavat penkit. Kalusteiden tuli olla ergonomisia ja soveltua hyvin asiakaspalvelutyöhön. Istuimien, työpöytien ja muiden kalusteiden tuli olla mukavia käyttää sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Työympäristön työviihtyvyyden lisäämiseksi erityistä huomiota kiinnitettiin esimerkiksi työpisteiden akustiikkaan.

avis-poydan-musta-etulevy
avis-toimistotuoli
avis-toimistoseinakkeet
avis-turku-kari-maepaa

 - Projektimyyjä Heli Nygård auttoi paljon tuotteiden valinnassa ja hän kertoi hyvin eri vaihtoehdoista. Heli ei tyrkyttänyt mitään tai pakottanut sillä tavalla ostamaan. Hän oli ennemminkin apunani. Kalustesuunnitelman näkeminen oli myös tärkeää, koska siitä pystyi hahmottamaan, että paljonko niitä kalusteita oikeasti tarvitaan. Se helpotti työtäni, kertoo Kari Mäenpää.

Väriä ja toimivuutta kalusteissa

Sisustuksen ja kalusteiden värimaailma tuli yrityksen brändiväreistä. Itse tuotteisiin Mäenpää kävi vielä tutustumassa Hexaplanin varastomyymälässä.

avis-baarituoli
avis-punainen-kahviotuoli
avis-baaripoyta

- Oli hyvä nähdä etenkin kahvion kalusteet ”livenä”. En välttämättä olisi niitä valinnut pelkkien kuvien perusteella, kertoo Mäenpää.

1-3-avis-tuoli
2-3-avis-sohva-sahkopoyta

Toimitilat elävät ja varmasti tulevaisuudessa Autovuokraamo Avis Turunkin tilat muuntuvat käytön mukana. Esimerkiksi kuutiomallisia Sand-istuimia he tulevat todennäköisesti tilaamaan lisää. Mäenpään mukaan ne ovat hauskoja sisustuselementtejä ja tarjoavat samalla helppoja istumapaikkoja käytäväpalavereihin. Kokouksien ei aina tarvitse olla kokoushuoneessa.

avis-autovuokraamo-sand-istuin

Asennuspalvelulla helppoutta

Kalusteasennuksia tehdään Hexaplanin asiakkaan tarpeiden mukaan yksittäisistä kalusteiden kokoamisista aina isoihin huoneistokokonaisuuksiin. Mäenpää tilasi kalusteet asennettuna.


– Ainoa oikea vaihtoehto. Suutari pysyköön lestissään. Me vuokraamme autoja ja Hexaplan myy yrityskalusteita. Asennuspalvelu säästi aikaamme ja varmasti myös rahaakin. Me saimme keskittyä omaan työhömme, kiittelee Kari Mäenpää.

avis-vuokraamohalli

Projektipalvelu auttaa

Projekteista voi tehdä merkittävästi helpompia ammattilaisen avustuksella. Tutustu tuotteisiimme ja ole yhteydessä projektimyyjiimme. Tarvittaessa myyjät tulevat käymään paikan päällä. 

Search engine powered by ElasticSuite