Jalo & Jalo

Kotimaisen Jalo & Jalon Turun toimipisteen tiloihin tehtiin mittava saneeraus ja Hexaplan toimitti kokous- ja toimistokalusteet uusiin tiloin. Myös pääkaupunkiseudulla Tuusulassa tuli tarvetta kalusteiden hankinnalle.

Viihtyisään toimistoon on mukava tulla töihin

Jalo & Jalo Oy:n Turun toimipisteen tiloihin tehtiin mittava saneeraus ja kun laajennusosa valmistui, päätettiin päivittää kaikki toimiston kalusteet nykyaikaisiksi ja yrityksen imagoon sopiviksi. Myös pääkaupunkiseudulla Tuusulassa tuli tarvetta kalusteiden hankinnalle, kun vanhan toimitilan käytyä ahtaaksi rakennettiin kokonaan uusi hallirakennus toimistotiloineen.

jalo-jalo-koneet

Jalo & Jalo Oy on yli 50-vuotias nostolava-autojen ja henkilönostimien vuokraukseen keskittynyt suomalainen perheyritys. Laajentumisen ja yrityskauppojen myötä he ovat nousseet Pohjoismaiden johtavaksi palveluntarjoajaksi alalla. Jalo & Jalo toimii Suomessa valtakunnallisesti seitsemästä toimipisteestä käsin. Päätoimipaikka on Turussa. Ruotsissa palveluita tarjoaa tytäryhtiö Svenska Höjdliftar.

jalo-jalo-pipsa-toni

- Yrityksen toiminta on kasvanut ja henkilöstöä on tullut meille lisää. Tarvitsimme myös uusia kokous- ja neuvottelutiloja, joten oli luonnollista laajentaa. Kalusteiden hankinnan osalta Hexaplan oli selkeä valinta, sillä olemme tehneet heidän kanssaan vuosia yhteistyötä, kertoo talouspäällikkö Pipsa Suhonen.

- Ja koska olemme olleet tyytyväisiä Hexaplanin kalusteisiin sekä tiesimme heti alusta alkaen mitä tänne tarvitsemme, niin emme oikeastaan edes pyytäneet muilta toimittajilta ehdotuksia, myötäilee talousjohtaja Toni Jalo.

jalo-jalo-kokoushuone

Osin räätälöidyt kalusteet

Toimitilalaajennuksen myötä Turkuun hankittiin modernit ja raikkaat toimistokalusteet, kokouskalusteita ja aulakalusteet. Toimitusjohtaja Sami Jalo, Toni Jalo ja Pipsa Suhonen vierailivat Hexaplanin toimistolla sekä varastomyymälässä. Heille oli tärkeää nähdä kalusteet ja etenkin värit luonnollisessa ympäristössä, jotta he pystyivät olemaan varmoja niiden sopivuudesta juuri omiin mieltymyksiinsä ja Jalo & Jalon tyyliin.

jalo-jalo-tomisto

- Tiesimme tosiaan mitä kalusteita tarvitsimme, mutta mietimme värejä. Pallottelimme valkoisen ja harmaan eri sävyjen välillä. Oli hyvä nähdä värit luonnossa ja sen pohjalta tehdä päätöksiä. Kävimme myös koeistumassa työtuoleja. Vaikka meille on jo aiemmin hankittu toimistotuolit Hexaplanilta, niin halusimme käydä testaamassa uusia työtuolimalleja, kertoo Suhonen.

jalo-jalo-tuolit
jalo-jalo-eteisen-senkki
jalo-jalo-tyohuone
jalo-jalo-jyri

Työntekijöiden työpisteet ovat valoisia ja työhyvinvointia tukevia. Ergonominen sähköpöytä antaa mahdollisuuden vaihtaa työasentoa seisovasta istuvaan ja päinvastoin aina, kun siltä tuntuu. Ja vaikka sähköpöytää ei käyttäisikään seisoen, niin sen tarjoama työskentelykorkeuden hienosäätö mahdollistaa aina mukavan työasennon. Työpisteissä painotettiin juurikin kalusteiden toimivuutta ja kestävyyttä tulevaisuutta ajatellen, sekä työntekijöiden henkilökohtaisia mieltymyksiä.

Toimitusjohtaja Sami Jalon huoneesta tuli tyylikkään tummasävytteinen. Hänelle räätälöitiin työpöytään kiinnitettävät, harmaat etulevyt. Etulevyllä pöydästä tuli viimeistellyn näköinen ja se sopii täydellisesti avoimeen huoneeseen.

jalo-jalo-samin-toimisto

Avara tila, hyvin sijoitetut kalusteet ja tummat värit tekevät työhuoneesta edustavan. Toimistokalusteiden värinä on savutammi. Pro-kalusteet ovat pitkälti räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

jalo-jalo-savutammi2
jalo-jalo-savutammi1
jalo-jalo-etulevy

Keskitetyn hankinnan hyödyt

Jalo & Jalo Oy pyrkii jatkossa keskittämään toimipisteiden hankinnat Hexaplanille. Tuusulaan tilatut kalusteet ovat hyvä esimerkki tästä. Yhdeltä toimittajalta tilattaessa kalusteiden laatu pysyy samana ja myös kustannussäästöjä syntyy, kun on mahdollista hankkia suurempi määrä kalusteita yhdellä kertaa.

jalo-jalo-tuusula-toimisto

Toni Jalon mukaan on hyvä, että he hankkivat jatkossa kalusteet yhdestä paikasta. Keskittäminen on järkevää, koska Hexaplanin tuotevalikoima on tuttu ja tietyllä tavalla rajattu, jolloin yhdenmukaisuus hankinnoissa pysyy. Se pitää yrityksen toimipisteiden ilmeen yhtenäisenä ja helpottaa valintojen tekemistä.

jalo-jalo-tyojohtaja-toimisto

Ammattitaitoinen myyjä

Hyvä asiakaspalvelija kuuntelee, mitä sanottavaa asiakkaalla on. Näin hän hahmottaa asiakkaan tilanteen ja pystyy auttamaan tarvittaessa. Projektimyyjä Heli Nygårdilla on taito kuunnella, ymmärtää ja tukea asiakasta.

jalo-jalo-pipsa-suhonen

Ei voi tosiaan kuin kiitellä projektimyyjän toimintaa. Kaikki on mennyt hienosti. On kiva, että Heli Nygård on ollut meidän yhteyshenkilönämme pitkän aikaa. Hän tuntee meidät, tietää mistä me pidämme ja mikä istuu meille tänne. Hänen kanssaan on helppo asioida, kiittelee Pipsa Suhonen.

jalo-jalo-turunlinna

Heitä hyvästit vahoille kalusteille

Projekteista voi tehdä merkittävästi helpompia ammattilaisen avustuksella. Tutustu tuotteisiimme ja ole yhteydessä projektimyyjiimme. Tarvittaessa myyjät tulevat käymään paikan päällä. Pyydä tarvittaessa useamman toimipisteen tarjous yrityksellesi, säästät aikaa ja rahaa.