Canyon Bicycles Finland

Polkupyörävalmistaja Canyonin pohjoismaiden asiakaspalvelutoimintojen keskittyessä Suomeen, Turun toimipisteen voimakas kasvu vaati investointeja työvälineisiin ja -tiloihin. Hexaplan kalusti uudet tilat huomioiden työpisteiden ergonomian ja toimiston ääniympäristön.

Panostus työpisteisiin näkyy hyvänä työviihtyvyytenä

Canyon on maailman johtava saksalainen polkupyörien suoramyyntiyritys. Merkki tunnetaan erittäin laadukkaista tuotteistaan ja hyvästä hinta-laatusuhteesta. Canyon Bicycles Finland tarjoaa asiakaspalvelua ja jälkimarkkinointitoimintoja suomalaisille, ruotsalaisille, norjalaisille ja Baltian maiden asiakkaille.

canyon-toimisto

Ergonomiset työpisteet

Canyonin pohjoismaiden asiakaspalvelutoimintojen keskittyessä Suomeen, Turun toimipisteen voimakas kasvu vaati investointeja työvälineisiin ja -tiloihin.

- Halusimme kehittää asiakaspalveluamme nykyisestä ja pyrkiä vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin. Sen myötä toimitilatarve ja myös henkilökunnan määrä kasvoi merkittävästi. Tarvitsimme lisää työpisteitä, kertoo Canyon Bicycles Finlandin maajohtaja Miika Enroos.

canyon-poytaseinakkeet

Hexaplan on ollut tärkeä kumppani Canyon Bicycles Finlandille. Yhteistyötausta on pitkä, sillä Hexaplan on kalustanut yrityksen toimistotilat, huoltotilat ja varaston jo seitsemän vuoden ajan.

- Hexaplanin tuotteet olivat tuttuja. Halusimme hyödyntää jo olemassa olevia kalusteita ja pitää uusien työpisteiden ilmeen yhdenmukaisena vanhojen kanssa. Kaikkiin uusiin työpisteisiin tuli sähköpöydät ja ergonomiset työtuolit. Seinäkkeillä rajasimme työntekijöille omaa, rauhallista työtilaa. Hankimme myös lisää säilytyskalusteita ja vaatekaappeja, sanoo Enroos.

Työpisteiden ergonomia ja työskentelytilan ääniympäristö vaikuttavat merkittävästi työhyvinvointiin. Se näkyy myös Canyon Bicycles Finlandin toimistolla.

- Sähkösäätöinen pöytä on aivan mainio. Pyrin seisomaan joka päivä, sillä se näkyy jaksamisessa ja ihan omassa ryhdissäkin. Uudet pöytäseinäkkeet luovat työrauhan omalle työpisteelle, mutta silti kollegat pystyvät helposti kysymään apua ja voimme keskustella asioista, kertoo asiakaspalvelupäällikkö Emil Nyberg.

canyon-z-kaapit

- Pukukaapeiksi valitsimme kätevät ja tilaa säästävät Z-kaapit. Niiden väriksi saimme oranssin, joka on yksi yrityksemme brändiväreistä, Miika Enroos kertoo.

Akustoivat kuvatulosteet

Konton akustiikkapaneeli muuttuu akustoivaksi tauluksi, kun siihen tulostetaan valokuva. Samalla tekniikalla voi tulostaa tekstiä tai vaikka yrityksen logon. Canyon Bicycles Finlandille toimitettiin suuret kuvatulosteet, joka tuovat työtilaan luonnollista hiljaisuutta ja yrityksen alaan sopivaa tunnelmaa.

canyon-konto-akustiikkataulu

- Hankimme akustoivien seinäkkeiden lisäksi muutamia suuria akustiikkalevykokonaisuuksia. Niistä tuli upeita ja akustiikkataulujen tilaaminen oli helppoa. Saimme etukäteen tietoa millaisia värejä kannattaa suosia ja mitä vaatimuksia kuville on. Tilaus itsessään oli nopea ja vaivaton. Erityisesti ilahdutti nopea toimitusaika, sanoo Enroos.

canyon-akustiikkapaneeli
canyon-akustiikkataulu
canyon-kontopaneeli

Myös työntekijät ovat tyytyväisiä.

- Akustiikkataulut saavat meidän toimistomme näyttämään hyvälle. Ne tuovat viihtyisyyttä ja tietenkin vaimentavat ääniä. Yleensä avokonttorissa on hälinää, mutta meillä on hyvä työskennellä. Värit tekevät myös hyvän fiiliksen. Heti kun tulee ovesta sisään, tuntuu kuin kodille, sanoo Emil Nyberg tyytyväisenä.

Helpotusta suunnitteluun

Canyon Bicycles Finlandin toimiston kalustaminen ja työpisteiden käyttöönotto sujui hyvin. Ammattitaitoinen myyjä ja asennuspalvelu helpottivat sekä nopeuttivat hankintaprosessia.

- Olemme saaneet Hexaplanilta hyvää palvelua ja varsinkin nyt saimme asiantuntevaa apua suunnitteluvaiheessa. Projektimyyjä toimitti meille kalustesuunnitelman, joka havainnollisti hyvin työpisteiden ja säilytyskalusteiden sijoituksen avoimeen toimistotilaan, kertoo Enroos.

- Asennuspalvelu ja kalusteiden kokoaminen valmiiksi helpottivat yrityksemme arkea. Lisäksi varsin kireän aikataulumme takia oli mahtavaa, että sovitut aikataulut piti ja saimme kaiken valmiiksi ajoissa, kiittelee Enroos.

Yhteistyö Hexaplanin kanssa on aina sujunut erinomaisesti. Brändimme värimaailma on tarkkaan määritelty, joten Hexaplanin kanssa on mukava toimia senkin takia, että aina on löytynyt meidän väreihimme sopivia tuotteita joko suoraan vakiovalikoimasta tai sitten räätälöitynä.


Miika Enroos
Canyon Bicycles Finlandin maajohtaja

teboil-miika-Enroos

Katso video Canyonin uudistuksesta

Kaipaako yrityksesi toimitilat uudistusta?

Ammattitaitoinen ja osaava myyntimme auttaa mielellään työpisteiden kalustukseen ja ergonomiaan liittyvissä asioissa.

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Search engine powered by ElasticSuite