Kuhmoisten virastotalo

Kuhmoisten kunnan virastotalon alakerta on viihtyisä ja tyylikäs. Se uudistettiin muutama vuosi sitten yhteistyössä Hexaplanin kanssa. Projektimyyjän apua tarvittiin jälleen, kun virastotalon yläkerta päätettiin uudistaa.

Kuhmoisten kunnan vaakunasta
punainen väri 

Kesäasukkaiden suosima, luonnonläheinen Kuhmoinen sijaitsee Päijänteen rannalla. Kunnan idyllisestä keskustasta löytyy kunnan virastotalo. Talon alakertaan on tehty mittava uudistus muutama vuosi sitten ja Hexaplan valikoitui silloisista kalustetoimittajista yhteistyökumppaniksi. Hyvien kokemusten myötä yhteistyö sai jatkoa, kun virastotalon yläkertaa alettiin uudistaa.


- Kovassa käytössä olevien huoneiden ja aulatilojen kalusteet olivat aikansa eläneet ja kaipasivat päivittämistä. Alakerta uusittiin jo vuosi sitten. Vanhat kalusteet korvattiin moderneilla ja ergonomisilla kalusteilla. Aiemmin tilaa hallitsivat suuret työpöydät ja isot kaapistot. Kulkuväylät olivat ahtaita, kertoo kunnanjohtaja Anne Heusala.

kuhmoinen-alakerta

Hyvät kokemukset ohjasivat toimittajan valintaa

Aikaisemmin virastotalon alakerran työhuoneisiin oli hankittu Hexaplanilta sähköpöytiä, työtuoleja ja säilytyskalusteita. Lisäksi sisäänkäynnin läheisyydessä olevaan vastaanottoon räätälöitiin erityinen vastaanottotiski, jossa on reilusti työskentely- ja säilytystilaa. Käyttökokemukset kalusteista ovat olleet hyviä ja laatu on vastannut odotuksia. Näiden kokemusten pohjalta oli heidän helppo jatkaa yhteistyötä Hexaplanin kanssa.


kuhmoinen-vastaanottotiski
kuhmoinen-poyta-3tuolia
kuhmoinen-lounaspoyta

Projektimyyjä säästi aikaa

Hexaplan oli Anne Heusalalle tuttu toimija, joten hän tiesi jo etukäteen mitä projektipalvelu piti sisällään. Heusala otti yhteyttä ja kertoi yläkerran uudistusprojektista, sekä sopi tapaamisen virastotalolle projektimyyjän kanssa.

kuhmoinen-heusala

Ilman projektimyyjää ei tästä olisi tullut mitään. Minulla itselläni ei olisi ollut aikaa mittailla tiloja tai vertailla kalusteita. Oli helpotus, kun ammattilainen tuli käymään täällä paikan päällä ja sain kertoa hänelle toiveeni. Kalusteprojekti lähti kivuttomasti käyntiin, eikä asiasta koitunut yhtään ylimääräistä vaivaa. Sain jatkaa töitäni ja säästin aikaani.

Anne Heusala
Kuhmoisten kunnanjohtaja

kuhmoinen-pohjakuva

Projektimyyjän vierailun ja keskusteluiden perusteella kalustuksesta tehtiin suunnitelmakuva. Se sisälsi tuotekuvia ja kalusteiden sijoittelun pääpiirteittäin aulassa sekä työhuoneissa.

- Saimme Hexaplanilta suunnitelmakuvan kalusteista. Kuva havainnollisti hyvin pöytien, tuolien ja kaappien paikat. Virastotalon porrasaula on tavallaan käyntikorttimme, sillä valtuustosalin sisäänkäynti on tässä samassa. Kalusteita ja niiden sijoittamista mietittiin tarkkaan. Kalustesuunnitelman pohjalta oli helppo tehdä päätökset hankinnoista, kertoo Heusala.

kuhmoinen-ylaaula
kuhmoinen-kaapisto
kuhmoinen-sahkopoyta-saadin
kuhmoinen-laatikosto

Punainen väri Kuhmoisten mukaan

Heusala kertoo kalusteiden punaisen värin tulevan kunnan vaakunasta.
- Halusin verhojen ja kalusteiden viestivän osaltaan kuntamme värimaailmaa. Oli tärkeää saada oikea punaisen värisävy niihin ja projektimyyjän kanssa pohdimme asiaa. Koska Hexaplanin perusvalikoimasta ei ollut heti saatavilla toivomaamme sävyä, päädyimme odottamaan hetken aikaa, jotta haluamamme kangasväri tuli saataville. Odottaminen oli sen arvoista, sillä lopputulos on hieno. Olen saanut paljon positiivista palautetta vierailijoilta ja myös työntekijät ovat kehuneet asiaa.

kuhmoinen-kokoustuolit
kuhmoinen-baarijakkara
kuhmoinen-cadeirai

Perinteinen asiakaspalvelu tärkeää

Kysyttäessä mikä jäi projektista Anne Heusalan mieleen erityisesti, hän vastaa yhden sanan: palvelukokonaisuus. Parasta oli se, kun projektimyyjä oli hänen apunaan valinnoissa ja Heusala pystyi luottamaan, että tilatut kalusteet ovat juuri oikean kokoiset, toivotun väriset ja sopivat kunnan tarpeisiin.
- Verkkokauppa on hyvä ja toimiva tapa ostaa, jos hankinnassa on yksittäinen tuote tai vakiomalliston kokonaisuus. Tällaisissa tilanteissa, kuten meillä, se ei mielestäni palvele riittävästi. Myyjän ammattitaito, paikan päällä tehdyt mittaukset, hänen tuotetietoutensa ja yhteydenpito ovat erittäin tärkeitä asioita, jotta saadaan kasaan tyylikäs ja toimiva lopputulos, Heusala tiivistää ajatuksiaan.

Heusala kehuu vielä sitä, kuinka sujuvasti kaikki meni. Kalusteryhmät ovat nyt visuaalisesti kauniita ja kunnan värimaailmaan sopivia. Työpisteistä tuli toimivia ja säilytystilaa löytyy hyvin. Heusalan oma huone mukautuu tarvittaessa pieniin kokouksiin ja aulan Zone-tuoleilla vieraiden on hyvä odottaa sekä korkeille Ada-baarituoleille voi istahtaa vaikka pikapalaveriin.

– Hexaplan erottuu edukseen, sillä he paneutuvat asiakkaan tarpeisiin oikeasti. Saimme meille tärkeän värin kalusteisiin ja kokonaisuuden hyvällä henkilökohtaisella palvelulla, kiittelee Heusala.

kuhmoinen-toimisto

Kaipaako yrityksesi toimisto uudistusta?

Laadukkaat toimistokalusteet tekevät työtiloista viihtyisät ja auttavat huolehtimaan työergonomiasta. Autamme mielellämme suunnittelussa ja tuotevalinnoissa.

Search engine powered by ElasticSuite