Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylän kokoushuoneiden ja -tilojen vanhat kalusteet korvattiin uniikkiin kokousmiljööseen sopivilla, moderneilla kalusteilla. Kokouspalveluiden toimivuus ja vieraiden viihtyvyys ovat heille ensiarvoisen tärkeitä, mutta samalla vanhan rakennuksen historiaa halutaan tuoda esiin ja se näkyy kokoustiloissa.

Tuotevalinnoilla toimivuutta ja viihtyisyyttä kokoustiloihin

Holiday Club Tampereen Kylpylän kokouskeskus pitää sisällään 13 erikokoista kokoustilaa ryhmille. Kovassa käytössä olevien kokoushuoneiden ja -tilojen kalusteet olivat aikansa eläneet ja kaipasivat päivittämistä. Vanhat kalusteet korvattiin moderneilla ja uniikkiin kokousmiljööseen sopivilla kalusteilla. 

HolidayClub_rakennus

Tuotevalinnat tukevat kokoustoimintaa

Ravintolapäällikkö Ulla Ainassaari-Vuorinen kysyi tarjouksia eri kalustetoimittajilta etsiessään uusia pöytiä ja tuoleja tiloihin. Hexaplanilta löytyi juuri sopivat kalusteet ja samalla yritys oli vaihtoehdoista hinta-laatusuhteeltaan paras.

HolidayClub_ravintolap-ulla

Kokoustiloissa kalusteiden asettelu ja määrä muuttuvat kokousasiakkaan tarpeiden mukaan, joten uusien pöytien ja tuolien tuli olla käytännöllisiä, sekä riittävän kevyitä siirrettäväksi tilasta toiseen.

- Muokkaamme kokoustilat vastaamaan asiakkaan tarvetta, joten kalusteiden tuli olla kestäviä ja käytännöllisiä. Pienempiin kokoushuoneisiin haimme tyylikkäitä kalusteita nykyaikaisilla mukavuuksilla, kuten pöytätasoon piilotetuilla pistorasioilla, kertoo Ainassaari-Vuorinen.

HolidayClub_kokoustila

Holiday Club Tampereen Kylpylän kokouskalusteet ovat tarkaan mietittyjä ja asiakkaiden viihtyvyyteen panostetaan myös sisustuksessa. Ulla Ainassaari-Vuorinen kertoo, että he saivat suosituksen pääkonttorilta Helsingistä, jonne Hexaplan oli toimittanut kalusteita.

- Hexaplanilla on hyvä valikoima kokoustilakalusteita ja löysimme heiltä kaiken, mitä etsimme. Hexaplan pystyi myös toimittamaan kerralla halutun määrän kalusteita. Iso plussa on tuolien pinottavuus ja se, että tarvittaessa pöydät saa jalat taittamalla näppärästi kasaan. Tilaa säästyy niin, kiittelee Ainassaari-Vuorinen.

HolidayClub_tuolit

Uudet toimistokalusteet sovitettiin räätälöimällä yrityksen brändiväreihin.

HolidayClub_kokoustuolit

Uudet toimistokalusteet sovitettiin räätälöimällä yrityksen brändiväreihin.

HolidayClub_akustiikkapaneelit_1

Uudet toimistokalusteet sovitettiin räätälöimällä yrityksen brändiväreihin.

HolidayClub_suuri-kokoustila

Modernia viihtyvyttä vanhassa rakennuksessa

Kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee yli 100 vuotta vanhassa Lapinniemen puuvillakehräämössä, jonka miljöö on uudistettu vastaamaan nykyaikaista kylpylähotellia. Kokouksista vastaavalle Ainassaari-Vuoriselle on tärkeää kunnioittaa vanhan rakennuksen historiaa, mutta samalla hän haluaa tarjota kokousvieraille toimivat tilat ja viihtyisyyttä.

HolidayClub_puuvillakehraamo

- Vieraidemme tulee viihtyä, joten kokouskalusteiden onnistunut valinta oli tärkeä asia. Uudet kalusteet ovat osoittautuneet laadukkaiksi ja toimiviksi. Lisäksi ne tuovat modernin ilmeen koulutus- ja neuvottelutiloihimme. Olemme olleet tyytyväisiä, kertoo Ulla Ainassaari-Vuorinen.

HolidayClub_historiaa
HolidayClub_huivi
HolidayClub_historia-kutoja

Kiitosta myös käyttäjiltä

Holiday Club Tampereen Kylpylän johtaja Petri Alanko kiittelee osaltaan Hexaplania.

Katso alta video haastattelusta ja kokoustiloista.

Hexaplan jätti positiivisen kuvan meille. Hyvin toimiva paketti, asennuksineen. Kalusteet olivat sovitun mukaisia ja laadukkaita. Aikataulut piti, ja mikä on lämmittänyt mieltä, niin myös kokousasiakkaidemme palautteet ovat olleet hyviä.

Holiday Club Tampereen Kylpylän johtaja
Petri Alanko

HolidayClub-PetriAlanko

Kaipaako kokoustilanne uudistusta?

Autamme mielellämme. Useimmiten kokouskalusteista tehdään keskustelun perusteella suunnitelmakuva, joka pitää sisällään kalusteiden sijoittelun pääpiirteittäin. Näin asiakkaan on helppo tehdä muutoksia ja kokoustilojen hyötykäyttö järkevöityy entisestään. Ota rohkeasti yhteyttä!