Tee yrityksen piha-alueesta kaikkien suosikkipaikka

Yrityksen pihapiiri voi olla paljon enemmän kuin pelkkä betoninen parkkipaikka tai kuiva nurmikenttä. Se voi olla paikka, jossa turvallisuus, käytännöllisyys ja viihtyisyys kulkevat käsi kädessä, luoden positiivista ja innostavaa ilmapiiriä niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. 

2-3-osa-kukat
1-3osa-lounaspoyta

HYVÄNMIELEN PIHAPIIRI

Luo turvallinen ja viihtyisä piha-alue työpaikalle

Ihan ensiksi, turvallisuus on ykkösprioriteetti. Turvallisuusnäkökulmasta on olennaista, että pihalla liikkuminen on vaivatonta ja riskit minimoidaan. Pidetään siis huolta siitä, että pihan kulkureitit ovat hyvin valaistuja ja esteettömiä. Säännöllinen lumien luonti ja hiekoitus ovat talvella avainasemassa, jotta kukaan ei kompuroi eikä piha muutu luistinradaksi. Ja eikun eteenpäin, turvallisin mielin!

Turvallisuuden lisäksi on tärkeää varmistaa, että pihalta löytyy kaikki tarpeellinen. Löytyykö teidän pihaltanne tuhkakuppeja, roskiksia ja kierrätysastioita, joilla varmistetaan, että pihapiiri pysyy siistinä ja roskat saadaan asianmukaisesti hävitettyä? Hiekka-astiat ovat myös tärkeä osa varustelua, erityisesti talviaikaan, jolloin ne pitävät kulkureitit turvallisina. Muistetaan myös selkeät kulkureitit ja opasteet, jotta kaikki osaavat liikkua oikeaan suuntaan. Ja ei unohdeta tarkistaa niiden välineiden kuntoa ja toimivuutta säännöllisesti – tyhjennetään ne tuhkakupit ja roskikset säännöllisesti sekä lisätään hiekkaa tarvittaessa.

Mutta hei, viihtyvyys on myös tärkeä juttu! Kun aurinko paistaa ja linnut laulavat mikä sen parempaa kuin rentoutua ja nauttia pihalla? Ulkona voi rennosti kävellä, nauttia raikkaasta ilmasta ja ottaa vaikka pikku tauon penkillä istuen. Viheralueet ja istutukset tuovat viihtyisyyttä ja raikkautta pihalle. Yrityksen pihapiirin voikin ajatella myös kohtaamispaikkana, jossa työntekijät voivat pysähtyä hetkeksi juttelemaan toistensa kanssa ja saada samalla virkistävää ulkoilmaa. Viihtyisä pihapiiri luo positiivista tunnelmaa ja tukee tiimityöskentelyä, kun kaikki voivat helposti kohdata toisensa rennossa ympäristössä.

Katseen kestävä roskis

Piha pysyy siistinä, kun on paikka roskille. Roska-astian tyylikäs ulkomuoto kätkee sisuksiinsa monta hienoa yksityiskohtaan ja teräksinen sisäastia helpottaa sen tyhjennysta. City roska-astiat valmistetaan Suomessa. Lue lisää City® roska-astioista ...

SuperStriper maalauslaite ja sapluunat

Ei enää epäselvyyksiä! Erilaisten sapluunoiden avulla maalaat pihatielle tunnuksia, numerointeja ja pysäköintimerkintöjä. Viivalaitteella vedät suorat linjat nopeasti. Tutustu sapluunoihin ja SuperStriperiin ...

Wanna Be -talkkarille siivousvaunu

Olitpa pihasiivouksesta innostunut tai et, niin tällä vaunulla kuljetat haravat ja harjat sinne missä niitä tarvitaan. Siivousvaunussa on lokero tarvikkeille sekä tilaa roskille. Katso mitat ja muut tiedot siivousvaunusta ...

RENTOUDU JA INPIROIDU ULKONA

Pihakalusteilla luot viihtyisän taukotilan raikkaaseen ilmaan

Ei ole mitään parempaa kuin istahtaa kesällä mukavalle ulkokalusteelle ja heittää vaikka jalat rennosti ylös. Pihakalusteet tekevät työpaikan ulkotilasta oman viihtyisän keitaan, jossa voit nauttia auringonpaisteesta ja lempeästä tuulenvireestä. Se on paikka, jossa voit hetkeksi irrottaa ajatukset työasioista ja antaa itsellesi pienen hengähdystauon. Laadukkaat ja kestävät materiaalit takaavat kalusteiden pitkän käyttöiän ja mukavan istumakokemuksen.

Kuvittele hetki, että istut mukavalla tuolilla, aurinko lämmittää kasvojasi ja kädessäsi on kuppi höyryävää kahvia. Voit nauttia lounaan ulkona ja nauttia samalla kesän valosta. Tällaiset hetket tekevät työpäivästä paljon miellyttävämmän ja virkistävämmän.

Pihakalusteet eivät ole pelkästään taukopaikkoja, vaan ne tarjoavat myös mahdollisuuden järjestää ulkopalavereja ja tiimikokouksia. Miksi istua pimeässä kokoushuoneessa, kun voit kokoontua ulkona raikkaassa ilmassa? Se luo rennon ja inspiroivan ilmapiirin, joka saa luovuuden kukkimaan ja ajatukset virtaamaan.

Ota siis rennosti ja hyödynnä työpaikan ulkotilaa. Pihakalusteet tekevät siitä paikan, jossa voit ladata akkujasi ja saada uutta inspiraatiota työhösi.

Muovituoli Capri

Laajenna ruokalaa tai perusta taukopaikka pihalle. Capri-tuoli on säänkestävä ja kevyt siirtää. Sijoita tuolit terassille tai työpaikan ulkotiloihin. Capri sopii myös kahviotuoliksi, lue lisää...

Piknik-pöytäryhmä

Perinteinen, puinen ulkokalusteryhmä joka kestää aikaa, aurinkoa ja käyttöä. Kannattaa suosia kotimaisuutta tässäkin kohtaa. Katso tästä kaikki ulkokalusteet ...

Irtopenkit pihalle

Istahda mukavasti ja anna kesäauringon lämmittää. Penkit on helppo sijoittaa työpaikan pihalle ja ne tarjoavat paikan tauoille. Lue lisää penkeistä ...

VÄHEMMÄN HUOLIA, ENEMMÄN PYÖRÄILYÄ

Toimiva pyöräparkki helpottaa työmatkapyöräilyn arkea

Nykyään yhä useampi suuntaa töihin polkupyörän selässä, ja ei ihme, sillä työmatkapyöräilyssä on lukuisia hyviä puolia. Aloittaa päivä raikkaassa ulkoilmassa, saada annos liikuntaa ja samalla vähentää hiilijalanjälkeään - mikä voisi olla parempi tapa aloittaa päivä?

Yritykset ja työnantajat ovat myös alkaneet kiinnittää enemmän huomiota pyöräilyyn. Yhä useammat ymmärtävät pyöräilyn moninaiset hyödyt työntekijöille ja ympäristölle. Yritykset ovatkin kasvavassa määrin alkaneet panostamaan laadukkaisiin ja käteviin polkupyörätelineisiin, jotka tarjoavat helppoutta ja kestävyyttä. Joten, jos työmatkapyöräily on suosiossa myös teidän yrityksessänne, kannattaa ehdottomasti harkita hyvien polkupyörätelineiden hankkimista. Se ei vain osoita välittämistä työntekijöiden hyvinvoinnista, vaan myös edistää kestävää liikkumista ja ympäristöystävällisyyttä. Jokainen pyöräilijä kiittää, kun hän voi turvallisesti ja vaivattomasti pysäköidä pyöränsä ja tietää sen olevan hyvissä käsissä. Muistetaan siis, että polkupyörätelineet ovat tärkeä osa työpaikan pyöräilykulttuuria ja -infrastruktuuria. Kun panostamme laatuun, kestävyyteen ja käytännöllisyyteen - niin työntekijät voivat jatkaa työpäivää hymyssä suin ja pyöräilykypärät päässään!

KATTO PÄÄN PÄÄLLE

Kestävät pyöräkatokset pitävät pyöräsi suojassa säällä kuin säällä 

Pyöräkatos on kuin oma pieni pyöräkeitaansa. Se tarjoaa suojaa ja turvallisen lepopaikan pyörille, olipa sää mikä tahansa. Sade, aurinko, tuuli – ei huolta! Pyörät saavat levähtää katon alla ja odottaa seuraavaa pyöräilyseikkailuaan. Tilava pyöräkatos pystyy tarjoamaan suojaa useammalle pyörälle samanaikaisesti. Ei enää turhaa ahtautumista ja pyörien kolhimista toisiaan vasten. Jokainen pyörä saa oman tilansa ja rauhassa odotella omistajaansa. Tämä lisää kaikin puolin pyöräilevien työntekijöiden ja asiakkaiden mukavuutta. 

Pyöräkatokset myös ylläpitävät järjestystä ja ohjaavat pyöräilijöitä pysäköimään omat menopelinsä niille tarkoitetuille paikoille. Kun pyörät on selkeästi osoitettu jättämään tietyn alueen sisään, se vähentää epäjärjestystä, kun pyöriä ei enää jätetä holtittomasti hujan hajan sinne tänne. Järjestys ja sääsuoja, niissä piilee pyöräkatosten voima! Pyöräilyn suosion kasvaessa on nykyaikaista ja fiksua hankkia pyöräparkit. Kun yritys tarjoaa hyvin suunnitellut ja toimivat pyöräparkit, se houkuttelee pyöräilyyn ja edistää terveellistä, ympäristöystävällistä liikkumista. 

Luo innostava ja positiivinen piha

Innostava pihapiiri on viihtyisä tauko- ja kohtaamispaikka, jossa työntekijät voivat pysähtyä hetkeksi juttelemaan. Ajatuksetkin kulkevat paremmin, kun on saanut annoksen virkistävää ulkoilmaa. Tutustu kiinteistötuotteisiimme ja rakenna oman yrityksesi näköinen piha-alue. Tarvittaessa kysy neuvoja tai asennusta myynnistämme.

Search engine powered by ElasticSuite