0800 165 000

Katso koko sarja

Tuolinalusmatto Ankkuri I 1000 x 1200 mm

Tuolinalusmatto Ankkuri I 1000 x 1200 mm

Tuotekoodi: 3326000

1000 x 1200 mm:n kokoinen Ankkuri I -tuolinalusmatto on käytännöllinen ja kulutusta kestävä läpinäkyvä muovimatto. Lattiasuoja soveltuu käytettäväksi paikoissa, joissa tarvitaan kovien lattiapintojen suojausta kulumiselta ja likaantumiselta. Tuolinalusmatto on myös tarkoitettu helpottamaan työtuolin liikkuvuutta ja suojaamaan lattiaa työtuolien pyörien kulutukselta.

Suojamatto sopii moniin erilaisiin tiloihin, joissa lattia kaipaa suojaa. Se on erinomainen valinta työpisteisiin niin toimistoissa kuin kotonakin, ja soveltuu vaikkapa vesi- ja kahviautomaatin eteen tai kukkaruukkujen alle suojaamaan lattiaa lialta ja kosteudelta. Murtumaton matto on myrkytön, ympäristöystävällinen ja kierrätyskelpoinen.

Tämä tuolinalusmatto on 1,2 mm paksu ja sopii koville lattiamateriaaleille, matoille ja erittäin lyhytnukkaisille matoille. Suojamaton kovan pinnan ansiosta työtuolin pyörät liikkuvat kevyesti. Pinnassa on hillitty kuviointi. Koko kannattaa valita tarkasti, jotta työtuolin pyörät pysyvät suojan päällä.

Valmistettu PET-muovista.

Matto on erittäin helppohoitoinen, ja sen puhdistus onnistuu harjaamalla, imuroimalla ja pesemällä se miedolla puhdistusaineella.

Tuolinalusmatolla on 2 vuoden takuu.

Väri Läpinäkyvä
Pituus (mm) 1200
Leveys (mm) 1000
Takuuaika 2 vuotta
Kirjoita arvostelu tälle tuotteelle

Hinta Alv 0%

Hinta 52,-
Saatavuus:
Nopea toimitus